Aynen canım ekmek yemeyince wc işi çok kolay oluyo tecrübeyle sabitEkmek yemedim bağırsaklar calistibu hafta artı geldik ikimizde duzelmemiz lazım bide ben takımıma borçluyum 2 haftadır bi sabit geldim bi artı geldim. Kahvaltı erken yapmak için erken kalktım ki 3 öğün yiyeyim.bu hafta eksiye düşerim artık umarım Nisan sonu hedefim 65ti
olsun cnm dayan ceremesini çekiyoruz ama haziranda ince bacakların olduğunu düşün.o zaman ne kadar mutlu olacaksın, ben de uyandım sırf bunun düşünüp geri kalktımAynen canım ekmek yemeyince wc işi çok kolay oluyo tecrübeyle sabitbn de bugün dedim 10 da kalkarım bi uyandım 7 neyse hadi kalkayım bari dedim ama inannnn enkaz gibiyim dünkü antremandan sonra kardeşim ve eşi geldi, yemek çay hazırla bulaşıkları makineye doldur etrafı topla bittim ya
Dün sırtımı çektim junior kaslarım var bnmolsun cnm dayan ceremesini çekiyoruz ama haziranda ince bacakların olduğunu düşün.o zaman ne kadar mutlu olacaksın, ben de uyandım sırf bunun düşünüp geri kalktım
birden 4 kg artirmissin çok değil mi yaDün sırtımı çektim junior kaslarım var bnmbacaklarımçok inceldi, dün 8 den 12 kiloya çıktım onun hengamesi de var üstümde şuan
Çok değil cnm daha öncede arttırdım ama tembellik yapıp 8 ile çalışıyodum , ağırlığı takmaya üşenyröbirden 4 kg artirmissin çok değil mi ya
ah o bacaklar benimde incelseee
Şunun mutluluğu süper bişey yaaa,istediğini alıp giyebilmek
KesinlikleeeeeeŞunun mutluluğu süper bişey yaaa,istediğini alıp giyebilmek
Darısı başıma diyelimKesinlikleeeeeeyaaaa eskiden kabine girip denerkn kendimden nefret ederdim olmuyodu
Kalçn kaç ki, bnm 95 mi neydi ama üst bacak 41 alt 36 cmDarısı başıma diyelimkalcam 92 olsun tamamdır dicem bacak kaslarım çalışıyor demek ki dokunuyorum sert
101 yada 102 benim.üst bacak ölçümü nerden aliyosunKalçn kaç ki, bnm 95 mi neydi ama üst bacak 41 alt 36 cm
Diz kapağının biraz üstünden101 yada 102 benim.üst bacak ölçümü nerden aliyosun
Ben üst bacağı en üstten ölçtüm 63 ciktiDiz kapağının biraz üstünden
Hiç baldırı ölçmedm hep aynı yerden alyrm o yüüzden ama mrk ettm şindibaldıra da bakayım
Bnde bndeBen üst bacağı en üstten ölçtüm 63 cikti
Baldırı nerden olcuyoruzBnde bndemrkımdan ölçtüm baldr 52
Dizden bi karış yukarısı dye biliyrm bnBaldırı nerden olcuyoruz
Dur bende olcucemDizden bi karış yukarısı dye biliyrm bn
Ölçtün müDur bende olcucem
En üst yeri ölçtüm, basene yakın olanÖlçtün mü
Hııı 63 müEn üst yeri ölçtüm, basene yakın olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?