- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ne güzel olmuştur o tost , afiyet olsunTeşekkür ederim. Beyaz ekmek yemiyorum, o nedenle çavdar ekmeğinden yaptım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel olmuştur o tost , afiyet olsunTeşekkür ederim. Beyaz ekmek yemiyorum, o nedenle çavdar ekmeğinden yaptım.
Ne güzel olmuştur o tost , afiyet olsun
Benimde basenlerim sorunlu bölge bir zamanlar sapsız üzümken günde 5 mil.yaptim.2 ay garanti yaptim cok cok fark etti. Koşmalı olduğu icin 5 mil super etki.gosteriyor.Hahhah bugün vakit kalırsa leslie yapıcam Biraz benim arkadaşım haftada 3 düzenli 2 ay leslie yaptı basenleri eridi kızın
Merhaba şekersiz yaşayıp bir o kadar mutlu olan grubum nasılsınız hafta sonunuz nasil geçiyor.? Ben guzel dengeli bir kahvalti ile başladım.gune sonra evi soyle üzerinden toplayıp kızımı parka götürdüm ve uyutup spor yaptim. Didem fitnessa başladım 1.gunj bana hafif geldi sadece kol kaslarımi hic çalistirmiyordum o iyi geldi uzerine de 15 dk leslie ile yürüdüm.si.di aksam.yemegi hazirlayacagim
Afiyet olsun canim. Didem her gun ayrı bir bölgeyi.mi çalıştırıyor 1. Gun kol ve karinla başladık sen 9. Gündesin nasil.ilerliyor13.04.2019-Muhteşem Programın 24. Günü:
- Kahvaltı (peynir, zeytin, yeşillik, ceviz)
- Ara (yoğurt, portakal)
- Akşam (tost, turşu, kakaolu süt)
- Spor: Didem Fitness 9. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 100 squat + 35 sn plank
24. günüm tamamdır.
Spor yapmak zor geliyor ne yapmam lazım? bacaklarimi eritmek istiyorum leslie haftada 3 bile iyi gelir aslindaBenimde basenlerim sorunlu bölge bir zamanlar sapsız üzümken günde 5 mil.yaptim.2 ay garanti yaptim cok cok fark etti. Koşmalı olduğu icin 5 mil super etki.gosteriyor.
Gunes bir cikiyor bir kayboluyor burada yakalayinca gunesin disari cikiyorum. ben basen bölgemin şekillenmesini istiyorum biraz da alt karın. Insallah devam.ederim o kadar istiyorum.kiSelam! Güneş yoksa modum düşüyor genelde ama yine de fena sayılmaz. Cumartesi günlerini severim. :)
İstikrarlı olunduğu takdirde çok faydalı oluyor Didem Fitness, tabii ardından da kardiyo. Sonuçlarını göreceğiz yani. :)
Tabii gelmez olur.mu h.ici is çıkışı yürüyorum hava güzelse.ramazanda yürüyemem ama.iftardan sonra yürümek.istiyorum.insallahSpor yapmak zor geliyor ne yapmam lazım? bacaklarimi eritmek istiyorum leslie haftada 3 bile iyi gelir aslinda
Afiyet olsun canim. Didem her gun ayrı bir bölgeyi.mi çalıştırıyor 1. Gun kol ve karinla başladık sen 9. Gündesin nasil.ilerliyor
Ben sayısını 25 er tane yaptim.benimde.kollarim.aciyor 1 litre ile basladimTeşekkür ederim. :)
Evet, genelde öyle oluyor, çok dengeli ilerliyor. Arada dinlenmeler de oluyor, ah bugün hiç yapasım yok dediğinde bir bakıyorsun o gün dinlenme. Efsane oluyor. :)
Bugün mesela karın kısmına yoğunlaştık bütünüyle, karnım yandı resmen ama çok iyi geldi. :)
Gunes bir cikiyor bir kayboluyor burada yakalayinca gunesin disari cikiyorum. ben basen bölgemin şekillenmesini istiyorum biraz da alt karın. Insallah devam.ederim o kadar istiyorum.ki
Ben sayısını 25 er tane yaptim.benimde.kollarim.aciyor 1 litre ile basladim
Bugün pilates yapacağım ben deOoo, süper! Acı demek yol almak demek.
Bugün pilates yapacağım ben de
Aynen 30dk pilates 30 dk leslie yapicamSpor yapmadan bacakları eritmek çok mümkün değil, o nedenle yapabildiğn kadar yap sporu. Pilates sonrası 2 mil Leslie yapabilirsin mesela.
Aynen 30dk pilates 30 dk leslie yapicam
Hiç ölçü alıyor musun ?Süper!!!
Hiç ölçü alıyor musun ?
Aynen oyle,kilo sabit kalsa / artsa dahi inceliyorsan mezura ölçün de azalır. Ben 21 martta almıştım, 21 haziran gelsin atacağım aradaki farkıHiç almadım şu ana kadar. Aslında ölçü almak bu hareketlerin sonucunu görmek açısından iyi olur, değil mi?