- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ayy süpersin kuzum ❤❤ karabugdaypatlagini nereden alıyorsun?Kız sucuğun ne günahı var, nerden uyduruyonhee çok tuzlu ve koruyucu maddeler iyi bişey değil tabii
Biz de seni seviyoruz Rosee
Ben sabah 1 haşlanmış yumurta ve bol yağlı yeşillik yiyorum, çok tok tutuyor. Şu aralar karabuğday patlağı ve salçaya da dadandım gerçi. Ölçü hiç almadım, o kadar detaylı işlere üşenirimama pantalonlar bollaşıyoo
biz de seni seviyoruz beybiKızlar süperiz ya ,,çok iyi gidiyoruz. Seviyorum sizi
Migros'dan. Biraz kazık ama,salça almıştım, onun hatrına aldım. Sürekli tüketmemAyy süpersin kuzum ❤❤ karabugdaypatlagini nereden alıyorsun?
Ahahahha bilemedimmmnabiyonuz
Aklımdan kebabı çıkartamıyorum kızlar. Akşam dürüm falan yiyesim var. Yarın tartı var. Valla aş eriyorum sanki yaaaa.
Bizim niye aklımıza sokuyon ki? Sabotaj kokan hareketler bunlarnabiyonuz
Aklımdan kebabı çıkartamıyorum kızlar. Akşam dürüm falan yiyesim var. Yarın tartı var. Valla aş eriyorum sanki yaaaa.
yaaa ya hep ya hiç demedik mi? Kebaba karşı omuz omuzaaa diye bağırmadık mı? Birimiz hepimiz hepimiz birimizndfskhnfjaja ahahahBizim niye aklımıza sokuyon ki? Sabotaj kokan hareketler bunlar
Afiyet olsun cnmpofu
Kahvaltı 1 yumurta, 2,5 salçalı patlak, 3 zeytin.
Ofisde atıştırma yulaf gevreği, 3 ceviz, 3 hurma
Akşam yemeği, bol yağlı, bol yoğurtlu, sirkeli, dereotlu karabuğday haşlama
Ahhaha yarımye ben gidem lehmacuunn gömemyaaa ya hep ya hiç demedik mi? Kebaba karşı omuz omuzaaa diye bağırmadık mı? Birimiz hepimiz hepimiz birimizndfskhnfjaja ahahah
yaw senin ağzın ne diyor. Lehmacun diyon. Perşembe sapıtmasıAhhaha yarımye ben gidem lehmacuunn gömem
Yarınnn yaZcaktm yarım ye demişim ahahaha insanın fikri neyse zikri odur ahahahahayaw senin ağzın ne diyor. Lehmacun diyon. Perşembe sapıtması
tamam tamam ikna oldum yemiyciiimYarınnn yaZcaktm yarım ye demişim ahahaha insanın fikri neyse zikri odur ahahahaha
Yarın yerimmm yeaahh
Yarın tartı günü yememelisin bncedetamam tamam ikna oldum yemiyciiim
yaaa ya hep ya hiç demedik mi? Kebaba karşı omuz omuzaaa diye bağırmadık mı? Birimiz hepimiz hepimiz birimizndfskhnfjaja ahahah
Karatay B12 için 600-800 arası (yani yüksek sınıra yakın) olması gerektiğini söylüyor.biri bunu açiklasin ...
doktor b12 vitamin eksiliği var dedi 217 çikti gayette normal ya..
ferrittin: 3,70 (düşük)
mch :25,8 (yüksek)
mpv: 13,0 (düşük)
şeker: 105( yüksek bi sayı ) insulin 10a düştü :)
nabiyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?