- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Pzt doktora çıkıyorum sende bir tahlil ver orkide.bende demir eksikliği olunca kilo veremiyorumevet evet bendede var o durum.
hiç halim yok ya kiloda durdu sanki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pzt doktora çıkıyorum sende bir tahlil ver orkide.bende demir eksikliği olunca kilo veremiyorumevet evet bendede var o durum.
hiç halim yok ya kiloda durdu sanki.
kolay gelsin tatlım, afiyet olsun gayet güzel menükızlar ben geldiim. Ama gideceğim. Çok yoğunum. dün de mesaiye kaldım ordan kv ye geçtim bayılmışım yemekten sonra
kaçamak yok sadece kv de biraz karnabahar ve 6 7 tane z.yağlı dolma yedim. Yoğurt ve bol roka salatası ile. Bir avuç ta antep fıstığı.
pekiii1 kaşık yedim 1 tencere tavuklu pilav yapmışlar buram buram koktu
Kızdın mi bidaha yememkolay gelsin tatlım, afiyet olsun gayet güzel menü
pekiii
sucuk yasak degil mi ya..tuz oranı yğksekse evet ama sen dün pirinç pilavı yemişsin
sucuk yasak degil mi ya..tuz oranı yğksekse evet ama sen dün pirinç pilavı yemişsin
Bizim ki ev yapımı doğal onda zarar yoktur yanisucuk yasak degil mi ya..
dolapta sucuk duruyo. eşim yiyor onlari
kızmak değil ama yasak! çünkü şeker içeriyorKızdın mi bidaha yemem
yoo niye kisucuk yasak degil mi ya..
Bende reflu var normal market sucuğu yiyemiyorum çok yakıyor midemisucuk yasak degil mi ya..
verdim geçen gün..Pzt doktora çıkıyorum sende bir tahlil ver orkide.bende demir eksikliği olunca kilo veremiyorum
Hurma da da şeker var amakızmak değil ama yasak! çünkü şeker içeriyor
yoo niye ki
kız kurallarda sucuk yasak diyo yanlış mı gördümkızmak değil ama yasak! çünkü şeker içeriyor
yoo niye ki
ev yapımı sucuk ise o iyi:)Bizim ki ev yapımı doğal onda zarar yoktur yani
İnşallah bana da verir ya eksik olan ne varsa bakalım herseyi me baktiricam genelverdim geçen gün..
diyetisyene yönlendirdi insulin direncim çikmiş zor veriyormuşum. diyetisyene söledim şekersiz diyet yapıyorum diye en doğrusunu yapıyosun dedi ekmek yememezlik etme dedi yemek istemiyorum:/
demir hapı ve b12 vitamin hapı verdi içiyorum:)
tatlı cani çekmesin denen yiyecekti hurma evet doğal şekeri var.Hurma da da şeker var ama
Pirincin şekeri yapay mitatlı cani çekmesin denen yiyecekti hurma evet doğal şekeri var.
japonlar koreliler pirinç yiyor yiyor kilo hiç almiyoPirincin şekeri yapay mi
hurma kuru meyve 2 yada 3 adet yenebilirHurma da da şeker var ama
O zaman bezelye de yememek lazım onu da mı yemesem. Şeker bana yaramıyor pilavı yemicektim ama çok koktutatlı cani çekmesin denen yiyecekti hurma evet doğal şekeri var.
onlar haşlama yiyor lapa yani, biz de spor yapanlarda aynı şekilde lapa yiyor tatsız tuzsuz biz maşallah dolduruyoruz yağı tuzu oohhhjaponlar koreliler pirinç yiyor yiyor kilo hiç almiyo
Çünkü hasliyo galiba onlar biz yağ az tuz at derken kalorili oluyor bayajaponlar koreliler pirinç yiyor yiyor kilo hiç almiyo