Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Sabah 2 dilim tahıllı tam buğday ekmek bir dilim peynir 1 salatalik yedim. 4 buçuk gibi 4 köfte yanına bol salata yapıcam kızlar akşama da pulbiberli yoğurt

Sabah 2 dilim tahıllı tam buğday ekmek bir dilim peynir 1 salatalik yedim. 4 buçuk gibi 4 köfte yanına bol salata yapıcam kızlar akşama da pulbiberli yoğurt
çok az kalori alıyorsun kuzum, kendini kıtlık moduna sokarsan eğer gene kilo alırsın
az kalori alıp kilo vercem diye düşünme sakın aksi olur her zaman

çok az kalori alıyorsun kuzum, kendini kıtlık moduna sokarsan eğer gene kilo alırsın
az kalori alıp kilo vercem diye düşünme sakın aksi olur her zaman
Hemen doyuyorum yaa omlet zeytin ekleyeyim ben yarın. Hatta 1 omlet 7 zeytin 15 fındık, salatalıkbiber yeşillik olan öğlen çorba et akşam da sebze .spor yapıcam bugün hareketi arttırmak lazım sınav zamanı saldım iyice kendimi

spor yapacaksan daha güçlü beslenmen lazım yoksa kaslardan yersin
yemek yemekten korkma canım, abur cubur yemekten kork

cnm bn onu pek hesaplamadım doktorum yazmıştı bana
ama galiba kilo x1.5 gramdı
ben spor öncesi ve sonrası beslenmeme dikkat ediyorum gerisi normal beslenme oluyor
Bende dikkat edeyim biraz saldım kabul ediyorum son zamanlarda şeker diyetimi bozmadım ama burdan size soylemiyorum fakat her gece birşey yeniyor geçen gece kadayıf vardı fıstıklı, ondan önce tulumba herkesin evinde vardır ama ben buraya gelmeden önce günde 2 3 paket bisküvi her gün çikolata yiyen biriydim. Birden kestim şekeri sizle tanışınca daha da dikkat eder oldum pirinci mazur gör kuzum daha yemem

ooyy bu grup baya baya şekerli hatunlarmışş
doğrudur cnm bizde de oluyor ara ara insanın canı çekiyor alışmışlık var tabiki
en güzeli kestiğin ve yemediğindir. sonucunu da alacaksın inanıyorum ama sakın pes etme
ne demek cnm aaa olur mu öyle şey bilmeden yemişsin besbelli

Abur cubur çikolata hiç çekmiyop canım biliyo musun tatlı isteyince direkt hurma falan geliyo aklıma daha sağlıklı şeyler geliyo. Sizde de öyle oluyo mu? Deli gibi makarna da çekmiyor canım sanırım yavaş yavaş alışıyoruz 90 gün sonunda süper olacak

kek yaptım kız ağzıma sürmedim daha nolsun

Dur yarından itibaren adam akıllı ekmeği kesicem . Ağzıma bi lokma bile almicam
Canım bağımlılık yapıyor, o kesin. Yedikçe yiyesin gelecek, yemedikçe hiç aklına bile gelmiyor. Ben bi oturuşta yarım trabzon ekmeğini katıksız yiyen insandım, şimdi lokantada sıcacık önüme koysunlar, dönüp bakmıyorum.

O zaman yulaf gvregi alayım çiğ fındık var sabah da çiğ fındık yerim bazen canım ekmek ararsq yulaf kepekli omlet bazende yulaf gevregi dönüşümlü yerim. Bide şu kalça ölçüsü en geniş yerden alıyorsunuz dimi?

ben şekersizi burada taniştim daha önce denesem üç gün bozardim
şimdi 10 gün geçti 10+12 :) tatlı yiyesim gelmiyor agzima tadina bakmak istemiyorum. bazen çekiyo aman ben şekerin tadini biliyorum diyip geçiştiriyorum.
dinç enerjik hissetmeye başladim sabahlari yorgun bitkin kalkıyordum birden degişiverdi.
kilo veremememin sebebi mevsimsel. yürüyüş yapmadim bayadir sinavdan sonra inş

sucuk yasak degil mi ya..
dolapta sucuk duruyo. eşim yiyor onlari

Kız sucuğun ne günahı var, nerden uyduruyon hee çok tuzlu ve koruyucu maddeler iyi bişey değil tabii
Kızlar süperiz ya ,,çok iyi gidiyoruz. Seviyorum sizi

Biz de seni seviyoruz Rosee

Ben sabah 1 haşlanmış yumurta ve bol yağlı yeşillik yiyorum, çok tok tutuyor. Şu aralar karabuğday patlağı ve salçaya da dadandım gerçi. Ölçü hiç almadım, o kadar detaylı işlere üşenirim ama pantalonlar bollaşıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…