• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

azmin daim olsun arkadaşım. Son attığın fotolar zaten çok iyiydi, yaza son derece fit gireceğine inanıyorum.:sampiyon:

Pilates'e ne kadar devam edeceksin?
Dun aksam 1. Ayin son calismasini yaptik.
Yarin reformer denilen aletli pilates denemem olacak.
Pilatese ne kadar devam ederim bilmiyorum ama birakmak istemiyorum. Cunku vucudum çok ham ve kaskatı. Esnemek iyi geldi.
Ama tekrar baslamak 1-2 haftamı alabilir. Anneme gitmek istiyorum bir de temizlik yapsam iyi olacak.

aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, hurma ile nasıl böyle bi netice çıktı? enfes duruyor!! Şimdi bunda unda var amaa, no?

yicen mi tartıya 1 kala? kaç tane yicen? emin misin? son kararın mı? :skandal:
Ahahah kız yok yemedim😂😂😂yemicem de çok hurma aldm ya kötü olmadan değerlendirdim bi kısmını valla ilk defa yapyrm anneme yedirdim çok lezzetli dedi😂😂

aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, hurma ile nasıl böyle bi netice çıktı? enfes duruyor!! Şimdi bunda unda var amaa, no?

yicen mi tartıya 1 kala? kaç tane yicen? emin misin? son kararın mı? :skandal:
hem bugün karataya başladımm ccıınnııımmm :D

Ahahah kız yok yemedim😂😂😂yemicem de çok hurma aldm ya kötü olmadan değerlendirdim bi kısmını valla ilk defa yapyrm anneme yedirdim çok lezzetli dedi😂😂
İnsan bunu kendine yapar mı? Yarın yapsaydın bari, tartıldıktan sonra 1 dilim yerdin.

Hurmayı dolapda sakla hem hiç bişeycikler olmaz.

İnsan bunu kendine yapar mı? Yarın yapsaydın bari, tartıldıktan sonra 1 dilim yerdin.

Hurmayı dolapda sakla hem hiç bişeycikler olmaz.
kızz cnm çekmedi hiç normalde hüpletmem lazımdı ama :D hem şekersize yazık olurr hem de karatayı başladığım gibi bititrirdim :D yemek yedim şükür doydum belkide ondan cnm çekmedi

Veremiyorum aksine alıyorum hiç motivasyonum kalmadı. Pazartesi gelsin de gidip tahlil vereyim biran önce
tüm tehlikeyi göze alıp tekrar söylüyorum... Karatay teyzem diyor ki, diyete başlayınca hop 2 kg veriyorlar ya, o imkansız, ekmeği kestiğin için vücud ödem atıyor, o yüzden ilk başta öyle daha fazla kilo veriliyor .

Bunun ters orantısı da ekmek (gluten) vücudda su tutar, o Ssebebple normalden fazla çıkıyor olabilirsin Rosee.

tüm tehlikeyi göze alıp tekrar söylüyorum... Karatay teyzem diyor ki, diyete başlayınca hop 2 kg veriyorlar ya, o imkansız, ekmeği kestiğin için vücud ödem atıyor, o yüzden ilk başta öyle daha fazla kilo veriliyor .

Bunun ters orantısı da ekmek (gluten) vücudda su tutar, o Ssebebple normalden fazla çıkıyor olabilirsin Rosee.
Kuzum ben diyete subat sonunda 13 .takımla başladım 73 tüm o zamanlar ,şuan yediğim bişey beni şisirdi gibi ,dediğin gibi ekmek de su tutuyor ama canım ekmek istiyor senin şu yulaf gevreginden mi alsam? Bırakmam lazım ekmeği

Dur yarından itibaren adam akıllı ekmeği kesicem . Ağzıma bi lokma bile almicam

çiğ kuruyemiş ye cnm inan aramıyorsun
ben bugün karataya başladım sabah da öğlen de ekmek aramadım yemedim
Normalde böyle bi durumda şekere sarardim,ama canım istemiyor. Yemeğe de sa4mıyorum sadece canım sıkıldı bu duruma. .sucuk odem yapıyor olabilir mi acaba?

Normalde böyle bi durumda şekere sarardim,ama canım istemiyor. Yemeğe de sa4mıyorum sadece canım sıkıldı bu duruma. .sucuk odem yapıyor olabilir mi acaba?
tuz oranı yğksekse evet ama sen dün pirinç pilavı yemişsin

kızlar ben geldiim. Ama gideceğim. Çok yoğunum. dün de mesaiye kaldım ordan kv ye geçtim bayılmışım yemekten sonra
kaçamak yok sadece kv de biraz karnabahar ve 6 7 tane z.yağlı dolma yedim. Yoğurt ve bol roka salatası ile. Bir avuç ta antep fıstığı.

Back