ben bi çok insanlarin başarı hikayeleri okudum.aynen ben de , neye heves etsem, benden geçti artık moduna giriyorum. Halbuki bu adam gibi çok örnek var. Mimar Sinan mesela, 40'dan sonra mimar olmuş.
yaw sen daha ne yapıcan zaten?ben bi çok insanlarin başarı hikayeleri okudum.
motivasyonum almiyor.
heves mi zevk mi heyecan mi kalmadi bilmiyorum
kilo versem tam olucak..yaw sen daha ne yapıcan zaten?Memursun, evlat yetiştiriyon, işten çıkıp eve gidip, bir de yemek ev işi hallediyon.
Hazırlandığın bir sınav da mı var? Kilonu ver, bebe de okul çağına gelsin, başka hayallerini de gerçekleştirirsin bence
O erkeklern klasik halikilo versem tam olucak..
yapmak istediğim çok şey var da bizim koca herşeye engel koyuyorçekemiyo mu kıskaniyor mu hiç çözemedim..
nasıl kilo alıuyosun?pofu
Canım dğn sabah tam buğday ekmeğinden tost yanıba 1 salatalık yedim, öğle sınav öncesi 1 kutu süt yanına 4 hurma, akşam semizotu yoğurt biber bir kaşık pirinç pilav. Ama sorun var kilo alıyorum
aa süper o zaman yaaa. Sanki spor yapıyormuşum gibi kendi adıma niye panikliyorsam?
Bacak ve koldaki sıkılaşmayı gözlemleliyebiliryosundur. Selülite de faydası oldu mu?
evet yükselmemi istemiyor oysa şef olacaktim. şef olup da bi yere tayin olacakti.O erkeklern klasik haliegolarına yediremiyolar
ekmek dicem, ödem yapar, su tutar dicem ama, kendimi tutuyor demiyorum beni artık taşlamayın diyepofu
Canım dğn sabah tam buğday ekmeğinden tost yanıba 1 salatalık yedim, öğle sınav öncesi 1 kutu süt yanına 4 hurma, akşam semizotu yoğurt biber bir kaşık pirinç pilav. Ama sorun var kilo alıyorum
ekmek dicem, ödem yapar, su tutar dicem ama, kendimi tutuyor demiyorum beni artık taşlamayın diyepofu
Uyuz oldum yaa. Ne karışıyor herşeyee, sen de bugün sana harçlık yok de bakalım ne olacak!evet yükselmemi istemiyor oysa şef olacaktim. şef olup da bi yere tayin olacakti.
neymiş ben annemin babamin yanindan ayrılamam. çocuga kim bakacak altlı üstlü böle iyiyz. bla bla..
akşam spora gitmek istedim onada müsade yok dikiş kursa gitmek istedim yok. baya çok var yapmak istediğim eşten hiç onay yok. neymiş akşam yemegi kim yapacak..
akşam da sıkılıyorum
adam oturmuş elektonik parçalarla uğraşiyo ilgilenmiyor iligisi de az..
muhabbet de edilmiyor. bişey anlatmaya dilim varmiyo maalesef.
azmin daim olsun arkadaşım. Son attığın fotolar zaten çok iyiydi, yaza son derece fit gireceğine inanıyorum.benim pek selülitim yoktu. illaki faydası olmuştur ama.
Farka gelince, incelmişim gibi duruyorum ama algıda seçicilikten mi bilemiyorum. Ölçüleri görünce kafamda daha net her şey. En azından tescilli
Şimdilik sıkıntım, göbeğimdeki deri deformasyonu. Hamilelikte alınıp sonrasında verilen kilolar sebebiyle çirkin bir görüntüsü var. Buna rağmen ben sporumu yapıp inceltme taraftarıyım. Belki ilerleyen senelerde görüntü beni iyice rahatsız ederse, karın germe ameliyatına göz kırpabilirim.
hainler, hem börek hem mozaik yapılır.bugün öğle yemekte
kırmızı mercimek ezmesi
yarim çorba ( içemedim )
:/
aç kaldim bugün ya
neymiş gülbörek mozik pasta vardi yemedim arkadaşa verdim.
Ayyyyy o ne karışıyo yaaaa hayret bişiii insan eşinin en zirvede olmasını ister bu erkekler cidden kafaszevet yükselmemi istemiyor oysa şef olacaktim. şef olup da bi yere tayin olacakti.
neymiş ben annemin babamin yanindan ayrılamam. çocuga kim bakacak altlı üstlü böle iyiyz. bla bla..
akşam spora gitmek istedim onada müsade yok dikiş kursa gitmek istedim yok. baya çok var yapmak istediğim eşten hiç onay yok. neymiş akşam yemegi kim yapacak..
akşam da sıkılıyorum
adam oturmuş elektonik parçalarla uğraşiyo ilgilenmiyor iligisi de az..
muhabbet de edilmiyor. bişey anlatmaya dilim varmiyo maalesef.
yapamazsin edemezsin.. diyo işitme kaybım olduğu için en aşagi yerlere düştürüyor gerçekten hiç özgüvenim yokAyyyyy o ne karışıyo yaaaa hayret bişiii insan eşinin en zirvede olmasını ister bu erkekler cidden kafasz
Üzülme kuzum, sen boş ver onu, mal işteyapamazsin edemezsin.. diyo işitme kaybım olduğu için en aşagi yerlere düştürüyor gerçekten hiç özgüvenim yok
beni ye beni ye der gibi bakiyo yok istememhainler, hem börek hem mozaik yapılır.
Bizde de dün süper bi patatesli börek vardı. Abla çayla yerim diye getirmiş. Ben pas vermedim tabi. Karabuğdaya talim ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?