• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Kız 10.dk.ya pişiriyor ya, gerçi donmustan anlamam hiç. Benim ki de fazla kaçtı. Her zaman 2-3 parça diye alırım, bu sefer parçalar büyükmüş, inşallah yarın sindirebilirim bu akşam yemeğini. 😂
ben mantara talim ettim :D

Ya arada sasirsak da grup dağılmasın bence de, hakkaten motive edici oluyor. Ayda 1 şeker yemek var, hergün yemek var, ki ben hergün bir kaç kez yiyen insan grubundaydim. 💁

Dağılmamasını ben de isterim, dediğin gibi çok motive edici. Tek başıma olsaydım bu kadar dikkat etmezdim galiba.

Peki, birden bu 90 günlük moda girmek çok zor olmadı mı senin için? Bir de 90 günden sonra tekrar o gruba dahil olmayacaksın, değil mi? o_O

Dağılmamasını ben de isterim, dediğin gibi çok motive edici. Tek başıma olsaydım bu kadar dikkat etmezdim galiba.

Peki, birden bu 90 günlük moda girmek çok zor olmadı mı senin için? Bir de 90 günden sonra tekrar o gruba dahil olmayacaksın, değil mi? o_O
Yok yok Allah korusun. 😲 Daha önce de bahsettim bir kez daha 1 ay şekersiz yapmıştım. Onun sonrasında yediğimde bile şeker beni hiç mutlu etmedi. Zevk almayı bırak, midem almıyordu. 1 hafta da zorla yeniden alistirdim kendimi. Şimdi de aynı, hiç canım çekmiyor, ne ekmeği ne şekeri. He nasıl yerim ayda yılda çok güzel bi mekanda bi pizza belki, bir de yine kırk yılın başı naneli çikolatalı dondurma 🍦🍨

Yok yok Allah korusun. 😲 Daha önce de bahsettim bir kez daha 1 ay şekersiz yapmıştım. Onun sonrasında yediğimde bile şeker beni hiç mutlu etmedi. Zevk almayı bırak, midem almıyordu. 1 hafta da zorla yeniden alistirdim kendimi. Şimdi de aynı, hiç canım çekmiyor, ne ekmeği ne şekeri. He nasıl yerim ayda yılda çok güzel bi mekanda bi pizza belki, bir de yine kırk yılın başı naneli çikolatalı dondurma 🍦🍨

Süper! Program amacına ulaşmış demek ki. :super:

Evet, zevk vermediği gibi suçluluk hissi yaratıyor bir de ama yine de çok nadir (yani senede birkaç kere olacak biçimde) tadımlık şeklinde yenebilir. Çok katı olmanın da esprisi yok bence.

Yaw o neydi hakkaten, mantardan salata mı olur? Çiğ çiğ mi yedin bi de?😂 mantardan et sote olur :KK70:🍛
ahahaha hayır tabikideee güzelce pişiyor suyunu bırakıyor falan bildiğin kızarıyor tadı et gibi ben bayılrak yiyorummm

Kızlar 1 aylık pilates sonucumu sizinle paylaşmak istiyorum :sampiyon:

Kol2524-1 cm
Göğüs9588-7 cm
Bel73,570-3,5 cm
Karın8779-8 cm
Alt Karın9290-2 cm
Basen10097-3 cm
Üst Bacak58,555,5-3 cm
Alt Bacak4138,5-2,5 cm
Kilo67,365-2,3 kg
Ayyyy harikkaaaa belinnnn ne güzelll incelmişşşşşş 😘😘😘😘😘

Şekersiz beslenmenin sonucu buu 🥳🥳👏🏻👏🏻
Kesinlikle ikisi bir arada olmasa olmazdı. Bi de benim tatlı yemelerimi bilseydiniz beni omuzlarda taşırdınız. :D
pofu pofu cuğum, 21 Hazirana kadar gidebilir miyim bilmiyorum, ama bunu, (şu anlık 21 gün için) sana ve diğer arkadaşların paylaşımsal desteklerine borçluyum.
Hepinize teşekkür ederim.

günaydin:)
şekersiz 10, günüm:)
demir ve b12 vitamini içiyorum ödem basti. yarin + yi görebilirsem sasirmiycam.şiş gibiyim..:/
çörekotulu peynir yedim sabah harika:)
ekmek yemedim. ekmegi yemek canim istemiyo habire
dün annemgilde
tarhana çorbasi kanat tavuk bulgurlu karahana dolmasi 2-3 tane.
salata ile bitirdim ardindan şekersiz çay:)
annem revani yapmıştı hiç canim istemedi yemedim bile...

Kesinlikle ikisi bir arada olmasa olmazdı. Bi de benim tatlı yemelerimi bilseydiniz beni omuzlarda taşırdınız. :KK70:
pofu pofu cuğum, 21 Hazirana kadar gidebilir miyim bilmiyorum, ama bunu, (şu anlık 21 gün için) sana ve diğer arkadaşların paylaşımsal desteklerine borçluyum.
Hepinize teşekkür ederim.
ne demek cnm benim, işe yarıyor sonuçta, hepimiz için ayrı güzel durumlar.. devamı gelsin inş
günaydin:)
şekersiz 10, günüm:)
demir ve b12 vitamini içiyorum ödem basti. yarin + yi görebilirsem sasirmiycam.şiş gibiyim..:/
çörekotulu peynir yedim sabah harika:)
ekmek yemedim. ekmegi yemek canim istemiyo habire
dün annemgilde
tarhana çorbasi kanat tavuk bulgurlu karahana dolmasi 2-3 tane.
salata ile bitirdim ardindan şekersiz çay:)
annem revani yapmıştı hiç canim istemedi yemedim bile...
günaydın cnmm
harikasınnn :halay: bi zaman sonra inanın canı istemiyor, tıpkı benim günlerdir meyve yememem gibi :D:D

afiyet olsuunnn :KK200:

ŞEKERSİZ 21. GÜNÜ TAMAMLAYANLARRR

Samsonn Samsonn @Summer-girl CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer pofu pofu

SİL BAŞTAN BAŞLAYANLAR
10. Günü tamamlayan @orkidekaramel

BİLDİRİM YAPMAYANLAR
@blackkrosee21 @ekilem81 @hande_buse BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri

harikayız kızlar
21 günü geri de bıraktık
bugün 22. günümüz ve 1 ayın dolmasına sadeceee 8 gün kaldı

bildirim yapmayan arkadaşlarrr yarın tarti günüüü unutmayınnnn!!!!

son 68 günnnnn :sampiyon:
bakalım 3. haftanın kraliçesi kimmm olacaakk :D

benim kilo hiç hızlı gitmedi
bu hafta sporumu yapmadim.
gram giderse onada sevinecegim:D
birinci ikinci üçüncü olamam:D
kilo gitmedi mi cinnet geçiriyorum adeta.

benim kilo hiç hızlı gitmedi
bu hafta sporumu yapmadim.
gram giderse onada sevinecegim:KK70:
birinci ikinci üçüncü olamam:KK70:
kilo gitmedi mi cinnet geçiriyorum adeta.
kız sakin ol
kilo önemli değil ölçüler daha önemli
ama spor yapman lazım ve gerek beybi bu bi gerçek

Back