- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
21 Haziran'da düşünelim bunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya arada sasirsak da grup dağılmasın bence de, hakkaten motive edici oluyor. Ayda 1 şeker yemek var, hergün yemek var, ki ben hergün bir kaç kez yiyen insan grubundaydim.21 Haziran'da düşünelim bunu.
ben mantara talim ettimKız 10.dk.ya pişiriyor ya, gerçi donmustan anlamam hiç. Benim ki de fazla kaçtı. Her zaman 2-3 parça diye alırım, bu sefer parçalar büyükmüş, inşallah yarın sindirebilirim bu akşam yemeğini.
Ya arada sasirsak da grup dağılmasın bence de, hakkaten motive edici oluyor. Ayda 1 şeker yemek var, hergün yemek var, ki ben hergün bir kaç kez yiyen insan grubundaydim.
Yaw o neydi hakkaten, mantardan salata mı olur? Çiğ çiğ mi yedin bi de? mantardan et sote olurben mantara talim ettim
Yok yok Allah korusun. Daha önce de bahsettim bir kez daha 1 ay şekersiz yapmıştım. Onun sonrasında yediğimde bile şeker beni hiç mutlu etmedi. Zevk almayı bırak, midem almıyordu. 1 hafta da zorla yeniden alistirdim kendimi. Şimdi de aynı, hiç canım çekmiyor, ne ekmeği ne şekeri. He nasıl yerim ayda yılda çok güzel bi mekanda bi pizza belki, bir de yine kırk yılın başı naneli çikolatalı dondurmaDağılmamasını ben de isterim, dediğin gibi çok motive edici. Tek başıma olsaydım bu kadar dikkat etmezdim galiba.
Peki, birden bu 90 günlük moda girmek çok zor olmadı mı senin için? Bir de 90 günden sonra tekrar o gruba dahil olmayacaksın, değil mi?
Yok yok Allah korusun. Daha önce de bahsettim bir kez daha 1 ay şekersiz yapmıştım. Onun sonrasında yediğimde bile şeker beni hiç mutlu etmedi. Zevk almayı bırak, midem almıyordu. 1 hafta da zorla yeniden alistirdim kendimi. Şimdi de aynı, hiç canım çekmiyor, ne ekmeği ne şekeri. He nasıl yerim ayda yılda çok güzel bi mekanda bi pizza belki, bir de yine kırk yılın başı naneli çikolatalı dondurma
ahahaha hayır tabikideee güzelce pişiyor suyunu bırakıyor falan bildiğin kızarıyor tadı et gibi ben bayılrak yiyorummmYaw o neydi hakkaten, mantardan salata mı olur? Çiğ çiğ mi yedin bi de? mantardan et sote olur
Ayyyy harikkaaaa belinnnn ne güzelll incelmişşşşşşKızlar 1 aylık pilates sonucumu sizinle paylaşmak istiyorum
Kol 25 24 -1 cm Göğüs 95 88 -7 cm Bel 73,5 70 -3,5 cm Karın 87 79 -8 cm Alt Karın 92 90 -2 cm Basen 100 97 -3 cm Üst Bacak 58,5 55,5 -3 cm Alt Bacak 41 38,5 -2,5 cm Kilo 67,3 65 -2,3 kg
Hoca bile şaşırdı.Ayyyy harikkaaaa belinnnn ne güzelll incelmişşşşşş
Şekersiz beslenmenin sonucu buuHoca bile şaşırdı.
Açıkçası ben de şaşırdım.
Kesinlikle ikisi bir arada olmasa olmazdı. Bi de benim tatlı yemelerimi bilseydiniz beni omuzlarda taşırdınız.Şekersiz beslenmenin sonucu buu
ne demek cnm benim, işe yarıyor sonuçta, hepimiz için ayrı güzel durumlar.. devamı gelsin inşKesinlikle ikisi bir arada olmasa olmazdı. Bi de benim tatlı yemelerimi bilseydiniz beni omuzlarda taşırdınız.
pofu cuğum, 21 Hazirana kadar gidebilir miyim bilmiyorum, ama bunu, (şu anlık 21 gün için) sana ve diğer arkadaşların paylaşımsal desteklerine borçluyum.
Hepinize teşekkür ederim.
günaydın cnmmgünaydin:)
şekersiz 10, günüm:)
demir ve b12 vitamini içiyorum ödem basti. yarin + yi görebilirsem sasirmiycam.şiş gibiyim..:/
çörekotulu peynir yedim sabah harika:)
ekmek yemedim. ekmegi yemek canim istemiyo habire
dün annemgilde
tarhana çorbasi kanat tavuk bulgurlu karahana dolmasi 2-3 tane.
salata ile bitirdim ardindan şekersiz çay:)
annem revani yapmıştı hiç canim istemedi yemedim bile...
kız sakin olbenim kilo hiç hızlı gitmedi
bu hafta sporumu yapmadim.
gram giderse onada sevinecegim
birinci ikinci üçüncü olamam
kilo gitmedi mi cinnet geçiriyorum adeta.