• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

aynen ben de , neye heves etsem, benden geçti artık moduna giriyorum. Halbuki bu adam gibi çok örnek var. Mimar Sinan mesela, 40'dan sonra mimar olmuş.
ben bi çok insanlarin başarı hikayeleri okudum.
motivasyonum almiyor.
heves mi zevk mi heyecan mi kalmadi bilmiyorum

ben bi çok insanlarin başarı hikayeleri okudum.
motivasyonum almiyor.
heves mi zevk mi heyecan mi kalmadi bilmiyorum
yaw sen daha ne yapıcan zaten? :D Memursun, evlat yetiştiriyon, işten çıkıp eve gidip, bir de yemek ev işi hallediyon.

Hazırlandığın bir sınav da mı var? Kilonu ver, bebe de okul çağına gelsin, başka hayallerini de gerçekleştirirsin bence ;)

yaw sen daha ne yapıcan zaten? :KK70: Memursun, evlat yetiştiriyon, işten çıkıp eve gidip, bir de yemek ev işi hallediyon.

Hazırlandığın bir sınav da mı var? Kilonu ver, bebe de okul çağına gelsin, başka hayallerini de gerçekleştirirsin bence :KK66:
kilo versem tam olucak..
yapmak istediğim çok şey var da bizim koca herşeye engel koyuyor:KK11: çekemiyo mu kıskaniyor mu hiç çözemedim..

pofu pofu

Canım dğn sabah tam buğday ekmeğinden tost yanıba 1 salatalık yedim, öğle sınav öncesi 1 kutu süt yanına 4 hurma, akşam semizotu yoğurt biber bir kaşık pirinç pilav. Ama sorun var kilo alıyorum

pofu pofu

Canım dğn sabah tam buğday ekmeğinden tost yanıba 1 salatalık yedim, öğle sınav öncesi 1 kutu süt yanına 4 hurma, akşam semizotu yoğurt biber bir kaşık pirinç pilav. Ama sorun var kilo alıyorum
nasıl kilo alıuyosun?
ama piirnç pilavı yasak kuzum neden yedin?
ara öğün yapmaya çalış
su hareket bol bol

kıızlar tam 5 saattr ağzıma lokma sürmedim, hala aç değilim :D iyi gidiyorum gibi :rapci::rapci:

aa süper o zaman yaaa. Sanki spor yapıyormuşum gibi kendi adıma niye panikliyorsam? :KK70:

Bacak ve koldaki sıkılaşmayı gözlemleliyebiliryosundur. Selülite de faydası oldu mu?

benim pek selülitim yoktu. illaki faydası olmuştur ama.
Farka gelince, incelmişim gibi duruyorum ama algıda seçicilikten mi bilemiyorum. Ölçüleri görünce kafamda daha net her şey. En azından tescilli :D

Şimdilik sıkıntım, göbeğimdeki deri deformasyonu. Hamilelikte alınıp sonrasında verilen kilolar sebebiyle çirkin bir görüntüsü var. Buna rağmen ben sporumu yapıp inceltme taraftarıyım. Belki ilerleyen senelerde görüntü beni iyice rahatsız ederse, karın germe ameliyatına göz kırpabilirim. :D

O erkeklern klasik hali😂😂😂egolarına yediremiyolar
evet yükselmemi istemiyor oysa şef olacaktim. şef olup da bi yere tayin olacakti.
neymiş ben annemin babamin yanindan ayrılamam. çocuga kim bakacak altlı üstlü böle iyiyz. bla bla..
akşam spora gitmek istedim onada müsade yok dikiş kursa gitmek istedim yok. baya çok var yapmak istediğim eşten hiç onay yok. neymiş akşam yemegi kim yapacak..
akşam da sıkılıyorum :(
adam oturmuş elektonik parçalarla uğraşiyo ilgilenmiyor iligisi de az.. :işsiz:
muhabbet de edilmiyor. bişey anlatmaya dilim varmiyo maalesef.

pofu pofu

ekmek dicem, ödem yapar, su tutar dicem ama, kendimi tutuyor demiyorum beni artık taşlamayın diye :D

pofu pofu

ekmek dicem, ödem yapar, su tutar dicem ama, kendimi tutuyor demiyorum beni artık taşlamayın diye :D

bugün öğle yemekte
kırmızı mercimek ezmesi
yarim çorba ( içemedim )
:/
aç kaldim bugün ya
neymiş gülbörek mozik pasta vardi yemedim arkadaşa verdim.

evet yükselmemi istemiyor oysa şef olacaktim. şef olup da bi yere tayin olacakti.
neymiş ben annemin babamin yanindan ayrılamam. çocuga kim bakacak altlı üstlü böle iyiyz. bla bla..
akşam spora gitmek istedim onada müsade yok dikiş kursa gitmek istedim yok. baya çok var yapmak istediğim eşten hiç onay yok. neymiş akşam yemegi kim yapacak..
akşam da sıkılıyorum :KK43:
Uyuz oldum yaa. Ne karışıyor herşeyee, sen de bugün sana harçlık yok de bakalım ne olacak!

benim pek selülitim yoktu. illaki faydası olmuştur ama.
Farka gelince, incelmişim gibi duruyorum ama algıda seçicilikten mi bilemiyorum. Ölçüleri görünce kafamda daha net her şey. En azından tescilli :KK70:

Şimdilik sıkıntım, göbeğimdeki deri deformasyonu. Hamilelikte alınıp sonrasında verilen kilolar sebebiyle çirkin bir görüntüsü var. Buna rağmen ben sporumu yapıp inceltme taraftarıyım. Belki ilerleyen senelerde görüntü beni iyice rahatsız ederse, karın germe ameliyatına göz kırpabilirim. :KK70:
azmin daim olsun arkadaşım. Son attığın fotolar zaten çok iyiydi, yaza son derece fit gireceğine inanıyorum.:sampiyon:

Pilates'e ne kadar devam edeceksin?

bugün öğle yemekte
kırmızı mercimek ezmesi
yarim çorba ( içemedim )
:/
aç kaldim bugün ya
neymiş gülbörek mozik pasta vardi yemedim arkadaşa verdim.
hainler, hem börek hem mozaik yapılır.

Bizde de dün süper bi patatesli börek vardı. Abla çayla yerim diye getirmiş. Ben pas vermedim tabi. Karabuğdaya talim ediyoruz :D

akşam da sıkılıyorum :KK43:
Ayyyyy o ne karışıyo yaaaa hayret bişiii insan eşinin en zirvede olmasını ister bu erkekler cidden kafasz

Bn de canım sıkıldıııı gidip hurmalı kek yaptım😂😂😂😂
767FCC7C-938C-4BB5-A616-2DB5C0EFF5B8.jpeg

Ayyyyy o ne karışıyo yaaaa hayret bişiii insan eşinin en zirvede olmasını ister bu erkekler cidden kafasz
yapamazsin edemezsin.. diyo işitme kaybım olduğu için en aşagi yerlere düştürüyor gerçekten hiç özgüvenim yok:(

Back