Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

bu arada ben karataya başladım ama bu sefer gerçek manada başladım
3 öğün yicem adam gibi yicem
geçen gün enerjimin düşme sebebi çok eksik yemiştim ve öğlen ayran içmiştim sadece
bu sefer düzgün besleniyorum
sabah erkenden kalktım kahvaltımı ettim
2.5 saat geçti hala aç değilim

sabah 7-öğlen 13-akşam-19 olacak şekilde öğün saatlerimi ayırdım
sporumu da öğlen yemeğinden 1-2 saat sonra yapıcam

Son düzenleme:
kız sakin ol
kilo önemli değil ölçüler daha önemli
ama spor yapman lazım ve gerek beybi bu bi gerçek
sabahlari yapmadim
5:45 te kalktim..
kahvaltımı yaptım ya tezgaha bulaşık birakmayi sevmiyorum ya topladim makineye koydum.
çamaşir yıkamişim akşamdan. onu astim :)
sabahlari gerçekten enerjik oluyor.
herişi yapıyorum :) spora vakit olmadi 5 te kalkmam lazim

sporu akşam yapsan?

Kızlar 1 aylık pilates sonucumu sizinle paylaşmak istiyorum

Kol2524-1 cm
Göğüs9588-7 cm
Bel73,570-3,5 cm
Karın8779-8 cm
Alt Karın9290-2 cm
Basen10097-3 cm
Üst Bacak58,555,5-3 cm
Alt Bacak4138,5-2,5 cm
Kilo67,365-2,3 kg
Karın süper de göğüs niye küçülüyor ki? Göğüsün hangi pilates hareketitle ne alakası olabilir? 7 cm cup olarak farketmiş olmalı, değil mi?

sırtımdaki yağları unutuyorsun
cup olarak değişkilik yok aslında ama bedende var.
aa süper o zaman yaaa. Sanki spor yapıyormuşum gibi kendi adıma niye panikliyorsam?

Bacak ve koldaki sıkılaşmayı gözlemleliyebiliryosundur. Selülite de faydası oldu mu?

inan ben deeee
karalar bağladım evde hiç bi şey olmuyor diye
ama bi taraftan da garip işaretler alıyorum... bakalım
aynen ben de , neye heves etsem, benden geçti artık moduna giriyorum. Halbuki bu adam gibi çok örnek var. Mimar Sinan mesela, 40'dan sonra mimar olmuş.

öğlen yemeğine karnabahar kısırı yapcam, ufacık bırakmışım kendime haşlanıyorrr

Spor performansımın ortaya koyduğu gibi, kendimin de açık açık kabul etmeyeceği kadar tembelim sanırım.
ben de normalde hep olumlu düşünce yanlısıyım ama bu ara hep herşey tersine gidiyor diye kendi kendimi yyordum amaaa bi dur demek lazım.... demekki başka bi şeyler olacak bunlar olmuyor hep engel çıkıyor

ben de normalde hep olumlu düşünce yanlısıyım ama bu ara hep herşey tersine gidiyor diye kendi kendimi yyordum amaaa bi dur demek lazım.... demekki başka bi şeyler olacak bunlar olmuyor hep engel çıkıyor
Neysee, çinli amcamızdan gazı aldık, ee zaten daha sağlıklı bir yaşam için de ciddi adımlar attık, hiç birşey için geç değil diyor, önümüzdeki güzel günlere odaklanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…