- 18 Şubat 2010
- 15.979
- 19.852
- 498
İnşşşşşTacımıı sana bırakayım diyooon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşşşşşTacımıı sana bırakayım diyooon
hurma, incir , tarçınlı elma, hepsi derdine derman oluuuur.kızçeler bugün annemgildeyim.
yinede dikkat edicem
sabah
havuçlu yumurta
salata peynir zeytin
öğlen
tavuk suyu çorbasi
kurufasulye.:)
ve su.:)
halim yok tatlı krzim var nasıl olcak bu ya
Ahahah spor öncesi yedimhurma, incir , tarçınlı elma, hepsi derdine derman oluuuur.
1 hurma 1 cevizi at ağzına, aynı anda ye, al sana baklavaaa
Hurma gün kurusu kayısı kuru üzüm tatlıyı bastırıyokızçeler bugün annemgildeyim.
yinede dikkat edicem
sabah
havuçlu yumurta
salata peynir zeytin
öğlen
tavuk suyu çorbasi
kurufasulye.:)
ve su.:)
halim yok tatlı krzim var nasıl olcak bu ya
Bütün enerjimi sporda bırakıp yerlere yapışmama az kaldı
göye ben de bu hafta yapacaktım, aaah ahhhhhhh, bari eve giderken asansör yerine merdiven kullanayımBütün enerjimi sporda bırakıp yerlere yapışmama az kaldı
afiyet olsun cnmmmm10.04.2019-Muhteşem Programın 21. Günü:
- Kahvaltı (tost, yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık)
- Ara (kahve, mercimekli köfte)
- Akşam (taze fasulye, cacık, portakal)
- Spor: Didem Fitness 6. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 50 squat + 30 sn plank
21 gün önemli. Beynin yeniden programlanabilmesi için 21 günlük bir süreye ihtiyacı varmış ve beyin 21 günde kendine format atarak yeniden programlanırmış. 21 gün kuralını uygulayan bir kişi, 21 gün boyunca ağzına tatlı sürmediği takdirde beyin bu tadı kendine format atarak unutur, böylece diyet yapan kişinin tatlı yeme isteği de ortadan kalkarmış.
Biz bu 21 günü başarıyla tamamladık ve nicelerini daha alnızımın akıyla tamamlayacağımıza inanıyorum.
21. günüm tamamdır pofu .
afiyet olsun cnmmmm
evet tatlım 21 gün kesinlikle herşey için geçerli
Summer-girl
gerçekten çok hızlı geçti, ben bu kadar olucanı beklemiyordum
ilk ayın dolmasına 8 gün kaldı muhteşem bi şey
afiyet olsun tatlım iyi terlemelerrrSpor oncesi (şimdi)
-2 hurma
-6-7 badem
Pilates yolcusu kalmasın :)
ahahha aman dur kızların kalbine inerÇabuk ve güzel geçti. Her geçen gün daha bir adapte oluyoruz programa bence. Bunda grup motivasyonunun payı çok büyük. Maşallah diyelim.
Bakarsınız 90 günü 180'e çıkartırız. Şakaaaaa!
afiyet olsun tatlım iyi terlemelerrr
ahahha aman dur kızların kalbine iner
belli olmaz cnm devam ederiz ama başka yöntemlerle hele bi 21 haziran gelsin de :)Ahahah
21 Haziran'dan sonra grup dağılmasa ne iyi olur. Güzeldi böyle motive olmak.
Sonrasında hedef 2020 yaparız.Ahahah
21 Haziran'dan sonra grup dağılmasa ne iyi olur. Güzeldi böyle motive olmak.
afiyet olsunnn bugün aklıma soktun kırmızı eti spordan sonra yicektim ama dedim bu pişene kadar ben kendimi yemeye başlarım attım geri buzluğa
Kız 10.dk.ya pişiriyor ya, gerçi donmustan anlamam hiç. Benim ki de fazla kaçtı. Her zaman 2-3 parça diye alırım, bu sefer parçalar büyükmüş, inşallah yarın sindirebilirim bu akşam yemeğini.afiyet olsunnn bugün aklıma soktun kırmızı eti spordan sonra yicektim ama dedim bu pişene kadar ben kendimi yemeye başlarım attım geri buzluğa