- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
ahahah zaten millet de tuhaf
kilo alsan sen çok şişmanladın olur
zayıflasan hıı ince hastalığın mı var olur
radikal değişiklik yapsan depresif olursun
ben de kestircm saçımı yüz hatlarım belirginleşti en azından değişiklik iyi gelir ama anam karşı çıkıyorgıcık oluyorum
ahahahAnneler hep aynı hiç uzun saçlı göremeyecğim seni diye üzülüyordu kızım olana kadar şimdi kızımın saçlarını uzatma hayalinde özencini alacakmışBana da hiç yakışmıyor uzun saç , şuanda erkek tıraşı gb oldu eşim dalga geçiyor aynı berbere gidiyoruz diyor.
Spor yapman lazım cnm ölçü değişmesi içinGünaydınhaftasonu kacamaksiz bitti :)dayaniyorum bile sanırım 7. Günüm.
Beden ölçülerini
Göğüs : 107 bel: 94 göbek 109 kalça 120 :/
Değişen bı durum yok aynı tas aynı tamam.
Kalçalar geniş bol kalça bacak egzersizi yapman lazım
2.5 dakka yapyrm cnm bu p90xden önceki antremanlarımpofu 1 dk plank yapabiliyor musun?ben 20 sn. 21 de yerlerdeyim.
pofu 1 dk plank yapabiliyor musun?ben 20 sn. 21 de yerlerdeyim.
evde spor yapma azmini nasıl ediniyorsunuz bir de onu diyiverin.2.5 dakka yapyrm cnm bu p90xden önceki antremanlarım
aslında benim bu antreman spor başlangıcım 12-13 yaş, alışkanlık kazandıkça hadi şunu deneyeyim hani buna bi bakayım diyerek çok çeşitli antreman yaptım, mesela yürüyüşü pek sevdiğim söylenemez ama efor sarfettiğim sporları bırakmam..evde spor yapma azmini nasıl ediniyorsunuz bir de onu diyiverin.
evde yapmam ben yatmak varkenaslında benim bu antreman spor başlangıcım 12-13 yaş, alışkanlık kazandıkça hadi şunu deneyeyim hani buna bi bakayım diyerek çok çeşitli antreman yaptım, mesela yürüyüşü pek sevdiğim söylenemez ama efor sarfettiğim sporları bırakmam..
size önerebileceğim:
-micheal jillian
-p90x
-hiit cardio antremanları
hem yağ yaktırır hem de zindelik kazandırır
ayyy bn evde duramıyorum normal halimde öyle zaten, bi de salonda spor yapmak sıkıyo bnievde yapmam ben yatmak varken
hurma ye kuzum yada muz üstüne kakao dök güzel oluyoBu arada ben bugün çok fenayım.
CAnım inanılmaz tatlı çekiyor ki "elim ayağım titriyor" o derece...
Selam Pofuuu. Sürekli ya dışarda ya yollardaydım. İşler de biraz yoğundu bugün.Samsonn nerelerdesiinn kızzzz
ayyy bn evde duramıyorum normal halimde öyle zaten, bi de salonda spor yapmak sıkıyo bni
hurma ye kuzum yada muz üstüne kakao dök güzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?