• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Enteresan bir durum oluştu bende. İlk 10 gün ekmek vardı programımda, spor da yaptım ve gayet güzel 1 kilo verdim ama şimdi ekmeği kestim, sporu da artırdım ama tartıda kilo almış görünüyorum. Eee, çünkü ekmeği kesince doymuyorum, bu sefer bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum ve bu da daha fazla kalori almama sebep oluyor. Sandviç yapmayı falan çok severdim bir de, bu da hayatımdan eksilince mutsuz hissediyorum kendimi. :KK43:

Bir şeyler eksik gibi.

Sizce ekmeği kesmek ne kadar doğru? Ne düşünüyorsunuz?
Ekmek kesinlikle tokluk süreni uzatmaz Summer. Çabuk sindirilip, hızlı kana karışıyor. Şeker yükselip düşüyor, hemen yeniden acıkıyorsun. Kendimden biliyorum. Senelerce ofisde kahvaltı niyetine, ekmek, simit, poğaça börek yiyip, öğlen 1 yemeğini yine çok aç olarak bekliyordum.

Simdi yediğim 1 haşlanmış yumurta, bol yağlı bir salata en az 2-3 e kadar tok tutuyor. Ekmek de aynı şeker, eroin gibi bir bağımlılık, yedikçe yiyesin gelecek, arındıkça aramıyorsun.

Selam Pofuuu. Sürekli ya dışarda ya yollardaydım. İşler de biraz yoğundu bugün.

Evime geldim, düzenli beslenmeye yeniden başladım gibi.. şeker yok, un ekmek vs yok yine bugün... hafta sonu felaketti, ama deneyip görmüş oldum bir kez daha; unlu mamül kesinlikle büyük pişmanlık :olamaz:
aynen benim de bol kabrolu 2 gün geçirdim ağzıma kadar doluyum halaaa :D
yanımda hurma yok.
başka kuru meyve falan yok mu?

aynen benim de bol kabrolu 2 gün geçirdim ağzıma kadar doluyum halaaa :KK70:
Sorma canım ya, sırf şu ağırlıktan kurtulmak için sabahın 6 buçuğunda yeşil çay demledim içtim. Tavsiye ederim, epey rahatlatıyor.

Sorma canım ya, sırf şu ağırlıktan kurtulmak için sabahın 6 buçuğunda yeşil çay demledim içtim. Tavsiye ederim, epey rahatlatıyor.
antreman yapcam yarım saate o biraz alır şişkinliği
dün kahve bile içemedim düşün ne haldeym :D

Şekersiz 19. Gün özeti

Sabah 1 koca bardak su

Kahvaltı 08.30
Zeytin peynir salatalık domates çiğ yer fıstığı şekersiz çay

Ara yok

Öğlen 13.00
2 bardak ayran üstüne kahve içtim çok alakasız oldu😂😂😂

Ara spor öncesi 1 bardak sade filtre kahve ceviz yer fıstığı

Spor sonrası 18.00 akşam yemeği fırında kabak yapmıştım bizimkiler yememiş yoğurdun içine kattım
Mantar salata bi de sade soda

Spor: p90x 2. Ay başlangıcı chest shoulder triceps ve cardio abs

Su: 3-3.5 lt

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
C2C641DC-5CA0-4718-AA82-FB6502A7504C.jpeg

Ekmek kesinlikle tokluk süreni uzatmaz Summer. Çabuk sindirilip, hızlı kana karışıyor. Şeker yükselip düşüyor, hemen yeniden acıkıyorsun. Kendimden biliyorum. Senelerce ofisde kahvaltı niyetine, ekmek, simit, poğaça börek yiyip, öğlen 1 yemeğini yine çok aç olarak bekliyordum.

Simdi yediğim 1 haşlanmış yumurta, bol yağlı bir salata en az 2-3 e kadar tok tutuyor. Ekmek de aynı şeker, eroin gibi bir bağımlılık, yedikçe yiyesin gelecek, arındıkça aramıyorsun.

Samsonn Samsonn katılıyorum söylediklerine ama ekmeği birden kesmek beni sarstı. Psikolojik olarak sınırlanmış ve kapana sıkışmış gibi hissettim. Bu da mutsuz etti beni.

Bir de düşündüm de ben hiç tost yiyemeyecek miyim veya menemeni ekmeğimi bana bana yiyemeyecek miyim? Bunlar beni ciddi ciddi mutlu eden şeyler.

Eee, beden sağlığı kadar ruh sağlığı da önemli diyerek marketin yolunu tuttum ve ekşi mayalı çavdar ekmeği aldım kendime. İncecik bir dilim yedim ve mis... Mutluluk bu işte. :)

Bugün enerjim çok düştü kızlar spor yaparken o dambıllar kalkmadı tükendim resmen, yarın diyetisyenim listesine dönücem tekrar büyük ihtimal

08.04.2019-Muhteşem Programın 19. Günü:

- Kahvaltı (krep, peynir, zeytin, domates, salatalık)
- Ara (kahve, patlamış mısır)
- Akşam (kırmızı et, salata, taze sıkılmış portakal suyu)
- Spor: Didem Fitness 4. Gün (dinlenmeymiş :KK28:)+ 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 50 squat + 25 sn plank (+ akşam biraz yürümeyi planlıyorum)

Ekmeksiz geçen 13 günden sonra ekmeği tekrar hayatıma dahil ettim. Mutluluğun resmidir bu! :KK71:

19. günüm tamamdır. :KK36:

Bu arada tartıda pek değişiklik yok ama epey sıkılaştığımı fark ettim. Yaşasın spor! :sampiyon:

08.04.2019-Muhteşem Programın 19. Günü:

- Kahvaltı (krep, peynir, zeytin, domates, salatalık)
- Ara (kahve, patlamış mısır)
- Akşam (kırmızı et, salata, taze sıkılmış portakal suyu)
- Spor: Didem Fitness 4. Gün (dinlenmeymiş :KK28:)+ 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 50 squat + 25 sn plank (+ akşam biraz yürümeyi planlıyorum)

Ekmeksiz geçen 13 günden sonra ekmeği tekrar hayatıma dahil ettim. Mutluluğun resmidir bu! :KK71:

19. günüm tamamdır. :KK36:

Bu arada tartıda pek değişiklik yok ama epey sıkılaştığımı fark ettim. Yaşasın spor! :sampiyon:
sporsuz aslaaaa :rapci::rapci::rapci::sampiyon::sampiyon:

Hayırlı akşamlar kızlar

Pofuuu her öğünü tek tek yazalim mı, yoksa arada şekerli yemedim diye bildiririm yeterli mi?
Sabah 1 yumurta yedim. Öğlen 3 hurma, 2 gibi mercimek çorbası, etli türlü, az da cacık.

4gibi şekersiz Karabugday keki yedim. Akşam evi gelince de bir kaç dilim pastırma.:) daha yemem bişey zaten
günü özetleyelim bence , bazen çok fazla ekmek yeniyor ya da meyve, o yüzden

afiyet olsun bu arada :)

günü özetleyelim bence , bazen çok fazla ekmek yeniyor ya da meyve, o yüzden

afiyet olsun bu arada :)
Mantıklı canım, zaten burada yazacağımı bilmek de bir nevi kontrol mekanizmasi oluyor, yemekden vazgeçiyorum bazı şeyleri . :D

Şeker asla yemem de, az önce salcali ekmeğin bir değişik versiyonu olan salcali Karabugday patlagina aklım kaydı. :KK70: buraya yazicam dedim, saat 8 i geçti dedim engel oldum nefsime.:KK70:
ahahah ama o bir salçalı ekmek olamaz :D bnce de yememelisin :D ııyy tadı kötüdür be

ahahah ama o bir salçalı ekmek olamaz :D bnce de yememelisin :D ııyy tadı kötüdür be
Ya öyle deme, salçayi annemde denedim hemen aldım efsaneeee. Bu patlak da müthiş, cerez gibi gideri var inan. Allah 'dan pahalı da çok sık almıyorum. :D

Back