• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ahahah zaten millet de tuhaf
kilo alsan sen çok şişmanladın olur
zayıflasan hıı ince hastalığın mı var olur
radikal değişiklik yapsan depresif olursun
ben de kestircm saçımı yüz hatlarım belirginleşti en azından değişiklik iyi gelir ama anam karşı çıkıyor :KK70: gıcık oluyorum

Anneler hep aynı hiç uzun saçlı göremeyecğim seni diye üzülüyordu kızım olana kadar şimdi kızımın saçlarını uzatma hayalinde özencini alacakmış :KK48: Bana da hiç yakışmıyor uzun saç , şuanda erkek tıraşı gb oldu eşim dalga geçiyor aynı berbere gidiyoruz diyor. :-)

Anneler hep aynı hiç uzun saçlı göremeyecğim seni diye üzülüyordu kızım olana kadar şimdi kızımın saçlarını uzatma hayalinde özencini alacakmış :KK48: Bana da hiç yakışmıyor uzun saç , şuanda erkek tıraşı gb oldu eşim dalga geçiyor aynı berbere gidiyoruz diyor. :-)
ahahah :D yok ya benim dalgalı en fazla boyun kısmına kadar kestiriyorum şuan uzun mesela ama anca topluyorum açık tutmuyorum tutamıyorum bi de kısayken daha rahat oluyor bakımı.. ama anlatamıyorum.. neyse kafam eserse gider kırptırırım :D

Günaydınhaftasonu kacamaksiz bitti :)dayaniyorum bile sanırım 7. Günüm.
Beden ölçülerini
Göğüs : 107 bel: 94 göbek 109 kalça 120 :/
Değişen bı durum yok aynı tas aynı tamam.

Günaydınhaftasonu kacamaksiz bitti :)dayaniyorum bile sanırım 7. Günüm.
Beden ölçülerini
Göğüs : 107 bel: 94 göbek 109 kalça 120 :/
Değişen bı durum yok aynı tas aynı tamam.
Spor yapman lazım cnm ölçü değişmesi için

Buyrun kahveye şekersiz boolll köpüklğ☕☕🥰🥰
2C2001A0-F529-4A87-9671-8C20594077C7.jpeg

evde spor yapma azmini nasıl ediniyorsunuz bir de onu diyiverin.
aslında benim bu antreman spor başlangıcım 12-13 yaş, alışkanlık kazandıkça hadi şunu deneyeyim hani buna bi bakayım diyerek çok çeşitli antreman yaptım, mesela yürüyüşü pek sevdiğim söylenemez ama efor sarfettiğim sporları bırakmam..

size önerebileceğim:
-micheal jillian
-p90x
-hiit cardio antremanları
hem yağ yaktırır hem de zindelik kazandırır

aslında benim bu antreman spor başlangıcım 12-13 yaş, alışkanlık kazandıkça hadi şunu deneyeyim hani buna bi bakayım diyerek çok çeşitli antreman yaptım, mesela yürüyüşü pek sevdiğim söylenemez ama efor sarfettiğim sporları bırakmam..

size önerebileceğim:
-micheal jillian
-p90x
-hiit cardio antremanları
hem yağ yaktırır hem de zindelik kazandırır
evde yapmam ben yatmak varken :D

Samsonn Samsonn nerelerdesiinn kızzzz
Selam Pofuuu. Sürekli ya dışarda ya yollardaydım. İşler de biraz yoğundu bugün.

Evime geldim, düzenli beslenmeye yeniden başladım gibi.. şeker yok, un ekmek vs yok yine bugün... hafta sonu felaketti, ama deneyip görmüş oldum bir kez daha; unlu mamül kesinlikle büyük pişmanlık :olamaz:

Back