• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

1.5 saat Spor yaptım geldim
Menüüü
Saat 10 2 dilim beyaz peynir 2 yumurta domates salatalık 5 siyah zeytin
Saat 16 3 kaşık yulaf süt ile
Saat 20.30 mercimek yemeği
Eve geç geldiğim için menü bildirimini geç yapıyorum
pofu pofu

Nasılsıniz kızlar
kendi adıma hala yorgunum sen nasılsın
Akşam
(spor öncesi)
1 tahinli muz

(Spor sonrası)
Tereyağda iki yumurta
Peynir
1 avuc ici tam bugday ekmegi
afiyet olsun tatlım
1.5 saat Spor yaptım geldim
Menüüü
Saat 10 2 dilim beyaz peynir 2 yumurta domates salatalık 5 siyah zeytin
Saat 16 3 kaşık yulaf süt ile
Saat 20.30 mercimek yemeği
Eve geç geldiğim için menü bildirimini geç yapıyorum
pofu pofu
süpersin beybi afiyet olsunn

ŞEKERSİZ 19. GÜNÜ TAMAMLAYANLARRR

pofu pofu CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer Samsonn Samsonn BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri @Summer-girl

yine harikayız
menüler sporlar süpersiniz
kaldı 70 gün vayy beee

3. tartıya kalan süre 5 günn wwuuhuuu

BİLDİRİM YAPMAYANLAR

@blackkrosee21 @orkidekaramel @ekilem81 @hande_buse
kızlar bildirimler neredeeeeeeee????
biraz daha aktif olalım sonra motivasyon düşüyorrr

Günaydın canım, bu hafta işler çok yoğun ve ben yine uyuyorum dün akşam sinema gecesi yapalım dedik animasyon izlerken uyumuşum eşim zar zor kaldırdı saat 23' te . Bugün takviye almayı düşünüyorum b12, ya da başka birsey bacaklarma kramp girmeye başladı muz yemem lazım haftada birkaç gün ara öğünlerimi muzla yapmayı düşünüyorum kilo olrak geri dönmez umarım .

Sabah :1 yumurta, yarım elma 1 yk lor peyniri, zeytin
Ara : bir avuç leblebi
Öğlen : 2 baget, enginar midyesi pirinç vardı
Ara :3 erik, biraz kabak çekirdeği
Akşam : 3 yk bakla, 2 yk ot kavurma (şevketi bostan) yoğurt biraz ekmeğin kenarı
100 ip atladım, 20 şer kez 3 set , 3 farklı bacak egzersizi yapabildim. Dün yağış nedeniyle yürüyemedim.

Günaydın canım, bu hafta işler çok yoğun ve ben yine uyuyorum dün akşam sinema gecesi yapalım dedik animasyon izlerken uyumuşum eşim zar zor kaldırdı saat 23' te . Bugün takviye almayı düşünüyorum b12, ya da başka birsey bacaklarma kramp girmeye başladı muz yemem lazım haftada birkaç gün ara öğünlerimi muzla yapmayı düşünüyorum kilo olrak geri dönmez umarım .
Bahardan cnm bnde de çok olurdu multi vitamin alırdım yoksa duramazdım her yerde uyurdum🙈🙈🙈 muz öğlen arasındanyersen kilo yapmaz beybi bn yiyorum yani

Bahardan cnm bnde de çok olurdu multi vitamin alırdım yoksa duramazdım her yerde uyurdum🙈🙈🙈 muz öğlen arasındanyersen kilo yapmaz beybi bn yiyorum yani

Hiç böyle olmazdım canım en son hamileyken otururken uyuyordum :-)Şimdi durum farksız, birde unutkanlık var geçen hafta yumurtayı unuttum uyudum yaktım, tavuk haşladım unuttum yandı:confused:Benim devreler karıştı şu ara silkelenip özüme dönmeliyim.

Hiç böyle olmazdım canım en son hamileyken otururken uyuyordum :-)Şimdi durum farksız, birde unutkanlık var geçen hafta yumurtayı unuttum uyudum yaktım, tavuk haşladım unuttum yandı:confused:Benim devreler karıştı şu ara silkelenip özüme dönmeliyim.
Annem az kala evde yangın çıkartyrdu kaç defa demliğe su koyup uyumuş bi geldim bi gün her yer duman altı 😂😂😂

Bn multilerle ayakta kalıyodum 1 ay kullanıp bırakıyordum

Back