Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi adıma hala yorgunum sen nasılsınNasılsıniz kızlar
afiyet olsun tatlımAkşam
(spor öncesi)
1 tahinli muz
(Spor sonrası)
Tereyağda iki yumurta
Peynir
1 avuc ici tam bugday ekmegi
süpersin beybi afiyet olsunn1.5 saat Spor yaptım geldim
Menüüü
Saat 10 2 dilim beyaz peynir 2 yumurta domates salatalık 5 siyah zeytin
Saat 16 3 kaşık yulaf süt ile
Saat 20.30 mercimek yemeği
Eve geç geldiğim için menü bildirimini geç yapıyorum
pofu
Bende öyle. ..kendi adıma hala yorgunum sen nasılsın
afiyet olsun tatlım
süpersin beybi afiyet olsunn
ne bu durgunluk hayırdırBende öyle. ..
Nasılsın tatlımGünaydın beybilettolar
kızlar nerdesinizzz
BenimKemiklerimiri Samsonn @orkidekaramel hande_buse E ekilem81
bildirim yapmadınız beybiler
Bahardan cnm bnde de çok olurdu multi vitamin alırdım yoksa duramazdım her yerde uyurdum muz öğlen arasındanyersen kilo yapmaz beybi bn yiyorum yaniGünaydın canım, bu hafta işler çok yoğun ve ben yine uyuyorum dün akşam sinema gecesi yapalım dedik animasyon izlerken uyumuşum eşim zar zor kaldırdı saat 23' te . Bugün takviye almayı düşünüyorum b12, ya da başka birsey bacaklarma kramp girmeye başladı muz yemem lazım haftada birkaç gün ara öğünlerimi muzla yapmayı düşünüyorum kilo olrak geri dönmez umarım .
Bahardan cnm bnde de çok olurdu multi vitamin alırdım yoksa duramazdım her yerde uyurdum muz öğlen arasındanyersen kilo yapmaz beybi bn yiyorum yani
İyiyim beybiiii sen nasılsın? Başlayabildin mi karataya tam olarak?Nasılsın tatlım
Annem az kala evde yangın çıkartyrdu kaç defa demliğe su koyup uyumuş bi geldim bi gün her yer duman altıHiç böyle olmazdım canım en son hamileyken otururken uyuyordum Şimdi durum farksız, birde unutkanlık var geçen hafta yumurtayı unuttum uyudum yaktım, tavuk haşladım unuttum yandıBenim devreler karıştı şu ara silkelenip özüme dönmeliyim.
İyiyim beybiiii sen nasılsın? Başlayabildin mi karataya tam olarak?
Evet ozaman listenle devam et tabi ki. Riske girmeye hiç gerek yok.Yok cnm diyetisyenimin listesiyle devam edicem, dün antreman yaparken resmen enerjim dibi gördü çok zorlandım
Aynen kuzu, sonuçta bana özel listeydi, ya ilk defa dambılları kaldırırken zorlandımEvet ozaman listenle devam et tabi ki. Riske girmeye hiç gerek yok.