Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
antreman programımı yazıyorum kızlar, p90x hybrid programında 2. ayım, bacak kaslarımı gördükten sonra bu programın işe yaradığını onaylamış oldum
sizler neler yapacaksınız deyin bakeem bana
plank süresi az değil mi?Ben de Didem Fitness + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 50 squat + 20 sn plank yapacagim.
plank süresi az değil mi?
aslında telefon uygulaması var onun onu tavsiye ederim
markanı bilmiyorum ama uygulamalarda plank yazarsan çıkıyorSu an bunyem 20 saniyeyi kaldirabiliyor. Biraz daha gucleneyim dede o zaman yukseltirim sureyi.
Uygulamanin adi ne?
markanı bilmiyorum ama uygulamalarda plank yazarsan çıkıyor
Ben de bugün spor salonunda üyelik yenileyeceğim. Yeni program yazdırıcam kol ağırlıklı. Kollarımı inceltmem lazım.antreman programımı yazıyorum kızlar, p90x hybrid programında 2. ayım, bacak kaslarımı gördükten sonra bu programın işe yaradığını onaylamış oldum
harikasın cnm kesinlikle spor spor sporBen de bugün spor salonunda üyelik yenileyeceğim. Yeni program yazdırıcam kol ağırlıklı. Kollarımı inceltmem lazım.
antreman programımı yazıyorum kızlar, p90x hybrid programında 2. ayım, bacak kaslarımı gördükten sonra bu programın işe yaradığını onaylamış oldum
tuzlu yememeye çalış cnm bol su iç, Allah yardımcın olsunbu sabahta tartıda yine + çıktım
+ çıkacak ne yapıyorum acaba? Gerçi ilaçlarımda değişiklik oldu bi iki hormon daha almaya başladım. Onlar yapıyor herhalde. 2 haftaya da iğnelere başlanır ben yine şişerim artık. Ama önemli olan şekeri bırakmış olmam.
Teşekkürler beybisi. Evet suyu arttırayım biraz.tuzlu yememeye çalış cnm bol su iç, Allah yardımcın olsun
ahahah zaten millet de tuhafYürüyüş +ip atlamayı planlıyorum canıım. Çok saldım kendimi toparlamam lazım. Köyde gören sana ne oldu böyle diyor saçımı da kestirdim ya depresyondayım sanıyor herkes
dayımın eşi de tüp bebek tedavisi görüyordu, hormon ilaçları alırken doktoru söylemişti tuzlu yeme spor yapmaya devam et su iç falan ordan aklımda kalmışTeşekkürler beybisi. Evet suyu arttırayım biraz.
Evet bana da söylediler. Özellikle transfer gününe kadar full spor. Bu ay biraz daha fazla yapmam lazım sporu ki şu karnım düzleşsin.dayımın eşi de tüp bebek tedavisi görüyordu, hormon ilaçları alırken doktoru söylemişti tuzlu yeme spor yapmaya devam et su iç falan ordan aklımda kalmış
kendini de çok zorlama ama karın çalışsan yeter o karın içinEvet bana da söylediler. Özellikle transfer gününe kadar full spor. Bu ay biraz daha fazla yapmam lazım sporu ki şu karnım düzleşsin.
ivit azıcık kaldı zaten 2 çeşit mekik yapıyorum 45+ 45 yeterli oluyor gibi.kendini de çok zorlama ama karın çalışsan yeter o karın için
haydii bakalımm :)ivit azıcık kaldı zaten 2 çeşit mekik yapıyorum 45+ 45 yeterli oluyor gibi.
aslında ekmeksiz doymak daha kolay oluyor, ben karatay denemelerimde çat diye kesmiştim ve zorlanmamıştımEnteresan bir durum oluştu bende. İlk 10 gün ekmek vardı programımda, spor da yaptım ve gayet güzel 1 kilo verdim ama şimdi ekmeği kestim, sporu da artırdım ama tartıda kilo almış görünüyorum. Eee, çünkü ekmeği kesince doymuyorum, bu sefer bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum ve bu da daha fazla kalori almama sebep oluyor. Sandviç yapmayı falan çok severdim bir de, bu da hayatımdan eksilince mutsuz hissediyorum kendimi.
Bir şeyler eksik gibi.
Sizce ekmeği kesmek ne kadar doğru? Ne düşünüyorsunuz?