- 18 Şubat 2010
- 15.980
- 19.852
- 498
Yapmak isteyen yapsın bnce, normalde bu kadar karbo almam ama nasıl hunharca yedim anlatamamİşte benim her ayın son günü şeker haricinde dilediğimiz gibi yiyelim dediğim de buydu ama kimse kabul etmedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmak isteyen yapsın bnce, normalde bu kadar karbo almam ama nasıl hunharca yedim anlatamamİşte benim her ayın son günü şeker haricinde dilediğimiz gibi yiyelim dediğim de buydu ama kimse kabul etmedi.
Yapmak isteyen yapsın bnce, normalde bu kadar karbo almam ama nasıl hunharca yedim anlatamam
Öyle böyle değilTahmin edebiliyorum. Nasıl da lezzetli gelmiştir ama. :)
Benim de aynı yaa. Şeker haric saçma sapan herşeyin tadına baktım. Geriye kalan koca bir şişkinlik. Cuma + çıkmak istemiyorum. Spor farz oldu bu hafta içiHoş buldukkk
Bolll karbolu 2 gün geçirdimverdiğim kiloları almışımdır kesin
Öyle böyle değil
Benim de aynı yaa. Şeker haric saçma sapan herşeyin tadına baktım. Geriye kalan koca bir şişkinlik. Cuma + çıkmak istemiyorum. Spor farz oldu bu hafta içi
Aynen kocaman karnım var şuanBenim de aynı yaa. Şeker haric saçma sapan herşeyin tadına baktım. Geriye kalan koca bir şişkinlik. Cuma + çıkmak istemiyorum. Spor farz oldu bu hafta içi
Yarın karatay denemesine başlıyız mu
Aaa hadi yapofu Karatay'ı bilmiyorum da ben yeme olayını epey azaltınca göğsümde çatlaklar oluşmaya başladı. Yemeden kısmak yerine spora ağırlık vereceğim ben.
Aaa hadi ya
Karatayda doyana kadar yiyosun pek kısma yok aslında
Kendi adıma yorgunumzor kalktımGünaydın kızlar haftasonu köye gittik teelfon çekmiyordu , dün de düğün vardı uğrayamadım nasılsınız bakalım
Yok cnm zorunlu değil, zaten karatay da şekersiz farkı yokpofu
Söz vermeyeyim ama yarın Karatay denemesi yapacaksanız, ve ben de yarın sabah kalkabilirsem 3 öğün olarak katılmak isterim. Ama katılamazsam da beni Şekersize devam edenler kulubünde devam ettirirsin.
.Gunaydin ve guzel haftalar herkese
Günaydıııııııııııııııııııııııııınnnn