- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
birazcık fazla sushi yemiş olabilirimNe yediinnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birazcık fazla sushi yemiş olabilirimNe yediinnnnn
Ayy umarım inşallah. Akşam spor da var yakarım ben onuBu saatten sonra yemez, akşam da eve gidince demleme bir yeşil çay içtimi, tartıyı çok etkilemez inşallah
ay sushinin fazlası mı olur, şöyle soya sosaa bandıra bandıraa. Canım çekti bakbirazcık fazla sushi yemiş olabilirim
Valla can çekmesin diye görsel atmadım zaten. Çünkü ben de görünce dayanamayanlardanımay sushinin fazlası mı olur, şöyle soya sosaa bandıra bandıraa. Canım çekti bak
at ya kolayda varsaa, ben yiyebilme ihtimalini de seviyorum, beni mutlu ediyorValla can çekmesin diye görsel atmadım zaten. Çünkü ben de görünce dayanamayanlardanım
aneeemmmmm, enfes! Hakkaten kaşındım surimili mi onlar? Hepsini tek başına mı yedin? Fasulyeler de turşumu? Bu görüntü yarına kadar gözümden gitmez artık benimSen kaşındın
Eki Görüntüle 2254345
fasulyeler soya fasulyesi onlardan biraz yedim. suşiden de 6 tane kaldı 3 te 2 sini yemişim surumili ve somonluaneeemmmmm, enfes! Hakkaten kaşındım surimili mi onlar? Hepsini tek başına mı yedin? Fasulyeler de turşumu? Bu görüntü yarına kadar gözümden gitmez artık benim
Şifa olsun sana bacım
3 te 2 sini yedim demek istedin yaw kalan ne olacak, yazık onlaraaa. Soya sos da kaldımı? Soyanın kendisini hiç görmemiştim. Onu yemesen de olur.fasulyeler soya fasulyesi onlardan biraz yedim. suşiden de 6 tane kaldı 3 te 1 ini yemişim surumili ve somonlu
ahahaha hemen düzelttim Yok ya yazık olur mu arkadaşım gömücek onları birazdan Soya sos 4 küçük yollamışlar. Kalmadı tabi ki3 te 2 sini yedim demek istedin yaw kalan ne olacak, yazık onlaraaa. Soya sos da kaldımı? Soyanın kendisini hiç görmemiştim. Onu yemesen de olur.
Samsonn sen 6 den sonra hiç bişey yemeyin diyosun ama ben hazirlayana kadar 8-9 u buluyo o nasıl olcak
Zaten kaçta uyuyorsun ki? Bence o saatte yiyeceğine aç yatsan daha iyi, hiç bişeycikler olmaz. Daha da kaliteli uyursun. Hazırladığını da işe getir, yarın işten çıkmadan yersin.
12de uykuZaten kaçta uyuyorsun ki? Bence o saatte yiyeceğine aç yatsan daha iyi, hiç bişeycikler olmaz. Daha da kaliteli uyursun. Hazırladığını da işe getir, yarın işten çıkmadan yersin.
1 güncükten hiç bişey olmaz ayran iç eve gidice, çok tok tutuyor.12de uyku
Afiyet olsın tatlımpofu sabah 8 de pastırmalı yumurta yedim.
11 gibi 2 ceviz, 2 hurma, biraz da yulaf kepeği.
Az önce de yeşillikli, bol zeytinyağlı, sirkeli, yoğurtlu karabuğday.
Bugün daha yemem sanırım, olur da yersem mutlaka yazarım
Ya niye böyle oldu? Naptın 3,5 a kadar? Sütünü iç erkenden yat bu geceAfiyet olsın tatlım
Bn uykusuzluktan delirmek üzreym
Gündüz uyuyamıyorum bi uyusaydımm düzelirdim koltukta kıvranıyorumYa niye böyle oldu? Naptın 3,5 a kadar? Sütünü iç erkenden yat bu gece