görüşünüze katılıyorum.ben kendi adıma "olmaz" diyorum. çünkü ben bunu yaptığımda; "biraz da şundan tadayım." "biraz da tatlı atayım ağzıma" derken inanılmaz bozuyorum.
Siz yapsanız da ben bu etkinliğe katılamam diyorum.
Bizim azimcanlardan onay çıkmadıBir günden bir şey olmaz, hem de güzel bir motivasyon olur. :)
Diğer arkadaşlar da görüş belirtebilir mi?
Şeker bu 90 günde hiç yok zaten. Bu kuralı ihlal eden başa döner, belirtirim.
Aynı bnben kendi adıma "olmaz" diyorum. çünkü ben bunu yaptığımda; "biraz da şundan tadayım." "biraz da tatlı atayım ağzıma" derken inanılmaz bozuyorum.
Siz yapsanız da ben bu etkinliğe katılamam diyorum.
Bak bak alttan bana laf sokuyoBizim azimcanlardan onay çıkmadıhelal kızlara valla.
Ben 62 yi göreyim, Pofu'nun onayı ile pizzamı gömerim sankiama ben hakkediyorum di mi Summer? Sadece şeker değil, sıfır unlu yapıyorum ben. Kızlarda ekmek, bulgur yiyenler var.
O kadın muthiş ya baya azimli daha okuyamadkm yazdığı herşeyşbende bozmak istemiyorum gerçekten şu pofunun attığı instagramdaki kadina özendim 5 kasimdan beri 100 günde 30 kilo verenden bahsediyorum ben 90 günde kaç verebilirimbenim bünyem çok yavaş deliriyorum hemen gitmiyor
hain mibozup tekrar mi başlayayim
bence hiç gerek yok
ben hepsini tek tek inceledimO kadın muthiş ya baya azimli daha okuyamadkm yazdığı herşeyş
yani... sinir bozucuyduzaten bi defa aldın dimiii
aynı bu diyetten mi yaptınız?Ben şu anki kararlılığıma girene kadr tam 2 yıl geçti. İlk Karatay yaptığımda böyle kararlıydım. Sonbaharda başladım. 8 ay sonunda 11 kg verdim. yaz gelince bıraktım. Bırakmaz olaydım. Bir daha o kafaya giremedim.
Allahtan şimdilik iyi gidiyorum.
herkesin bünyesi farklı cnm aldığın kaloride önemliben hepsini tek tek inceledimdar giyemediği pantolonun iiçine sigabilmiş..
baya azimli onunda duraklama dönemi olmuş.
offf ben niye olamiyorum gerçekten deliriyorum
yani... sinir bozucuydu
belli olmaz yersen başa döner ama bizim kızlar inatçi
aynı bu diyetten mi yaptınız?
gerçekten yürekten tebrik ediyorumHayır.
Tam Karatay yaptım.
06:30 da kahvaltı ediyordum
12:30 da öğle yemeği
19:00-19:30 gibi akşam yemeği.
Protein ağırlıklı ve bolca lifli beslendim.
45 mi Aman Allahım sana geliyorum en son ortaokulda 45 lerdeydim sanirim. Fotoğraf paylaştıniz mi daha önce ,öncesi sonrası icinOlmuyor da uğraşıyorum işte. :)
Ben zayıflığı seviyorum çünkü hayatımda çoğu zaman balık etli gibiydim. Şimdi zayıfladıkça bacaklarımın inceldiğini falan görmek çok hoşuma gidiyor. O nedenle 45'te ısrarcıyım. :)
kızz sen hayırdıırr benim hatunlarımı baştan çıkarmaya mı çalışıyon ne ayaksın?Son bi pislik daha yapayım mı?
yemek ise göremiyorum erişim engelli:)Son bi pislik daha yapayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?