- 18 Şubat 2010
- 15.980
- 19.852
- 498
Tşk ederim cnm çok lezzetli besleyici bi yemekHarika duruyor. Afiyet olsun. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederim cnm çok lezzetli besleyici bi yemekHarika duruyor. Afiyet olsun. :)
biliyorum da ilk sayfada boy ve hedef kilo yazilmamiş:)sen hele bi gelde o rakama
bnm miii 160 boy hedefim ilk etap 65 son etap 59
sen hele bi gelde o rakama
bnm miii 160 boy hedefim ilk etap 65 son etap 59
Odunda pişmiş pizza yemek istiyorum yaa
Eki Görüntüle 2253810 şöyle bişey. 62'yi görsem yiyebilir miyim Pofuu?? Zaten 60'ın altına inmek istemiyorum gibi, belki sadece havalı dursun diye 59
Bilmem ki gerek yok bence çünkü şöyle benm hedefim belki de 62-63 de kalacak malum antremanlar kas yoğunluğu falan eğer kas yağ analizilerim istediğim noktada kalırsa 59 un önmi yokbiliyorum da ilk sayfada boy ve hedef kilo yazilmamiş:)
benim hedefim 85 kilo olmak ilk hedef bu.
son 58 boy:1,65
Kuzu bn kas yapmaya çalışıyorum, kas artarken yağ düşüyo, şuan 70 kiloda olmama rağmen kaslarım da artış var, o yüzden 59 a bile gelemeyebilirm 62-63 de takılma ihtimalim var, belirsiz yani sadece hedef 59pofu hemen hemen aynı boydayız, benim hedefim 45 iken senin niye 59? :)
ayy bende çok zayif olmak istemiyorum görümce yüzünden inadina zayıflayacagimKuzu bn kas yapmaya çalışıyorum, kas artarken yağ düşüyo, şuan 70 kiloda olmama rağmen kaslarım da artış var, o yüzden 59 a bile gelemeyebilirm 62-63 de takılma ihtimalim var, belirsiz yani sadece hedef 59
spor yaparsan çok zayıf olmuyorsun hatta zayıf olmuyorsun mükemmel oluyorsunnnayy bende çok zayif olmak istemiyorum görümce yüzünden inadina zayıflayacagim
45 diye hedef mi olur yaaaapofu hemen hemen aynı boydayız, benim hedefim 45 iken senin niye 59? :)
45 diye hedef mi olur yaaaa
olur tabi Görümcem de 1,60 boy 45 kilo. maşallah manken gibi45 diye hedef mi olur yaaaa
Tabi ki kendini hangi kiloda rahat hissedersen o kilo idealdir. 49 da güzel bence. Sen 49 da bize bi foto atOlmuyor da uğraşıyorum işte. :)
Ben zayıflığı seviyorum çünkü hayatımda çoğu zaman balık etli gibiydim. Şimdi zayıfladıkça bacaklarımın inceldiğini falan görmek çok hoşuma gidiyor. O nedenle 45'te ısrarcıyım. :)
1,70 canımboy kaç?
Offf, bunu yapmayacaktın Samsonn .
1,70 canım
Di mi ya , sorry benim eve yürüdüğüm sokakta, hepsi göz hizamda yan yana dizili...mantıcısı, pizzacı, pastanesi, börekçisi, hatay mutfağı, yok sansebastaanııı..imtihan gibi 62'yi görürsem sadece tek öğün yapayım bir gün, o da böyle bi pizza olsun diyorum, bir nevi ödüllendirme gibi.
Böyle bi teklife her zaman varım dediğin gibi şekersiz olmak kaydıylaaŞimdi bir önerim var herkese: 1. ayın sonunda kendimizi ödüllendirmek adına şeker haricinde istediğimizi yesek mi o gün?
Böyle bi teklife her zaman varım dediğin gibi şekersiz olmak kaydıylaa
Ben bir de diyet gruplarında yarıştığım için orada kaçamak sayılıyor ve ceza veriliyor zaten yıllardır kendimi ödüllendiriyorum bir kaç ay ödülsüz kalalım nolcakŞimdi bir önerim var herkese: 1. ayın sonunda kendimizi ödüllendirmek adına şeker haricinde istediğimizi yesek mi o gün?
Ben bir de diyet gruplarında yarıştığım için orada kaçamak sayılıyor ve ceza veriliyor zaten yıllardır kendimi ödüllendiriyorum bir kaç ay ödülsüz kalalım nolcak
Şimdi bir önerim var herkese: 1. ayın sonunda kendimizi ödüllendirmek adına şeker haricinde istediğimizi yesek mi o gün?