- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Öç alıyorumkızz sen hayırdıırr benim hatunlarımı baştan çıkarmaya mı çalışıyon ne ayaksın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öç alıyorumkızz sen hayırdıırr benim hatunlarımı baştan çıkarmaya mı çalışıyon ne ayaksın?
onay alamayinca gaza getirdi bu eşşekkızz sen hayırdıırr benim hatunlarımı baştan çıkarmaya mı çalışıyon ne ayaksın?
yemek ise göremiyorum erişim engelli:)
görme cnm boş ver hiç iyi şeyler koymamış görüntüde çikolata var evde karnabahar kokusu geliyoryemek ise göremiyorum erişim engelli:)
baakk yaaÖç alıyorum
ahahaha ben almiyyiim cnm filtre kahve içiyorum 1 saat sonra çuh çuh kardiyo bekler benionay alamayinca gaza getirdi bu eşşek
baştan başlatacak size
gerçekten yürekten tebrik ediyorum benim ne diyetim bilmiyorum
karataya benziyor menülerim aslinda. çözemedim
Niye yalancı ki? İçin de bulgur var, gayette doğrucu bir kısır olmuşevet hande_buse ile öğlen yemeğinde bulgurlu kırmızı lahanalı dere otlu yalancı kısır ve sabahtan kalma 2 şer adet çavdar kepekli krep (pankek boyutunda küçücük) yedik
meyve de mi yasakKaratay gayet basit
Kahvaltı
-yumurta (nasıl yersen, soda olursa kayısı kıvamı ideal. tereyağlı yaparsan yumurtayı yakmayacaksın.)
-peynir
-zeytin
-bol bol yeşillik mevsim sebzesi
-çiğ kuruyemiş (günlük enerji ve vitaminler için)
-tereyağı veya zeytinyağı (doğal yağ yemeden yağ yakamazsınız der kendileri)
Öğlen ya da Akşam
-Et + tavuk + balık (hangisi varsa)
veya
-kuru bakliyat
-sebze yemeği
-bol salata
-ev yoğurdu
Aralarda
-bol ayran
-sade türk kahvesi veya filtre kahve
-maden suyu
-Bol su
*Paketli gıdaların hepsi yasak. içindeki koruyucular hormonları bozduğu için.
*Nescafe işlenmiş kahve olduğundan o da yasak
*Kilo vermek isteyenler meyve tüketmeyecek. Sadece kilomu korumak istiyorum derseniz, sabah 1 porsiyon mevsim meyvesi serbest.
*Sabah yumurta yemek istemeyenler, 1 yerli muz ve diğer kahvaltılık ürünleri tüketebilirler. Veya Kahvaltıda yeşil mercimek gibi bakliyat yiyebilirler protein ihtiyacını karşılamak için.
*Mümkün olduğunca yumurta gezen tavuk yumurtası, ve tavuk köy tavuğu olmalı.
*Tabiki günde 50 dk yürüyüş kilo vermede oldukça yardımcı
ahahha yalancı benim kısırımdıNiye yalancı ki? İçin de bulgur var, gayette doğrucu bir kısır olmuş
afiyet olsun kuzzuummevet hande_buse ile öğlen yemeğinde bulgurlu kırmızı lahanalı dere otlu yalancı kısır ve sabahtan kalma 2 şer adet çavdar kepekli krep (pankek boyutunda küçücük) yedik
kesinliklee karatay yapan biri olarak zamanında hiç zorlanmadan 45 günde 7.5 kilo verip 65 in altında inmiştim ama sabah çok erken kalkıp senin yaptığın gibi 6 da kahvaltı 12-12.30 öğlen ve akşam 18-19 arası yemek yiyordum ve her fırsatta deli gibi yürüyordumKaratay gayet basit
Kahvaltı
-yumurta (nasıl yersen, soda olursa kayısı kıvamı ideal. tereyağlı yaparsan yumurtayı yakmayacaksın.)
-peynir
-zeytin
-bol bol yeşillik mevsim sebzesi
-çiğ kuruyemiş (günlük enerji ve vitaminler için)
-tereyağı veya zeytinyağı (doğal yağ yemeden yağ yakamazsınız der kendileri)
Öğlen ya da Akşam
-Et + tavuk + balık (hangisi varsa)
veya
-kuru bakliyat
-sebze yemeği
-bol salata
-ev yoğurdu
Aralarda
-bol ayran
-sade türk kahvesi veya filtre kahve
-maden suyu
-Bol su
*Paketli gıdaların hepsi yasak. içindeki koruyucular hormonları bozduğu için.
*Nescafe işlenmiş kahve olduğundan o da yasak
*Kilo vermek isteyenler meyve tüketmeyecek. Sadece kilomu korumak istiyorum derseniz, sabah 1 porsiyon mevsim meyvesi serbest.
*Sabah yumurta yemek istemeyenler, 1 yerli muz ve diğer kahvaltılık ürünleri tüketebilirler. Veya Kahvaltıda yeşil mercimek gibi bakliyat yiyebilirler protein ihtiyacını karşılamak için.
*Mümkün olduğunca yumurta gezen tavuk yumurtası, ve tavuk köy tavuğu olmalı.
*Tabiki günde 50 dk yürüyüş kilo vermede oldukça yardımcı
değil cnm sabahları 1 tane yiyebiliyorsun ben kahvaltıda bazen muz bazen çilek ya da kiraz yerdim, çok da aramıyorsun alıştıkçameyve de mi yasak
elma aldim evden onu yedim az önce.. bide kahve içtim. uykumu yeni yeni açildi kan şekerim çok düştüdeğil cnm sabahları 1 tane yiyebiliyorsun ben kahvaltıda bazen muz bazen çilek ya da kiraz yerdim, çok da aramıyorsun alıştıkça
Yok yaw, dün akşamdan beri sinrimi zıplatan bir sürü şey oldu, deliliğe verdim ben de. Amaaaan, bana mı kalacak dünya diyorum.senin bugün enerjin baya yüksek yoksa bu haftanın 1. si sen missiinn kızzzz
ben elma yediğimde acıkıyorum çok ilginçelma aldim evden onu yedim az önce.. bide kahve içtim. uykumu yeni yeni açildi kan şekerim çok düştü
hıı aman boş ver cnm yaa sal gitsinnYok yaw, dün akşamdan beri sinrimi zıplatan bir sürü şey oldu, deliliğe verdim ben de. Amaaaan, bana mı kalacak dünya diyorum.
O değilde pirinç yuturak zayıflamak bir topik var forumda, gördün mü Pofuu?
hıı aman boş ver cnm yaa sal gitsinn
ahahaha yaa biz zaten deliyiizzz spor yapıp bi de diyet uyguluyoruz madem pirinçle zayıflayınıyor her gün tabak tabak yutarım ben allah akıl fikir versin ya valla bizim bu türk kadınları bi hoş gerçekten
demek benim menüm karataymiş bilmiyordumahahha yalancı benim kısırımdı
senin bugün enerjin baya yüksek yoksa bu haftanın 1. si sen missiinn kızzzz
afiyet olsun kuzzuumm
kesinliklee karatay yapan biri olarak zamanında hiç zorlanmadan 45 günde 7.5 kilo verip 65 in altında inmiştim ama sabah çok erken kalkıp senin yaptığın gibi 6 da kahvaltı 12-12.30 öğlen ve akşam 18-19 arası yemek yiyordum ve her fırsatta deli gibi yürüyordum
şuan neden yapamadığımı bilmiyorum o zamanı düşünüyorum ilk hafta 3.5 kilo vermiştim
yok onlar ömürlük kaçamak yapınca ağzıma ağzıma vuruyorlarAma o diyet grupları da böyle 90 günlük mü? :)
çok güzel besleniyorsun. Sana ağlanmayı yasaklıyorum. Birazcık sabret daaademek benim menüm karataymiş bilmiyordum
sabahlari 6 da sağlam kahvaltı yapıyorum
peynir zeytin haşlama yumurta bide maydanoz kırmızı biber domates yedim bu sabahekmek hiç yok. şekersiz çay.
ara beyaz leblebi
öğlen de çorba ve nohut yemegi :)
ara: türk kahve ve elma.
akşam??? bilmiyorum ya
ben süremi dolunca diyet gruplara dönecegim ama baştan sona kadar okumak lazim hepsine.yok onlar ömürlük kaçamak yapınca ağzıma ağzıma vuruyorlar