• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ben niyeyse dizi izleyemiyorum daha doğrusu türk dizileri aşırı saçma geliyor ya da izlemeye başlıyorum 2-3 bölüm sonra zırvalıyorlar :KK70: en iyisi yabancı film izlemek
hercai güzeldi ama:) adam intikam için kızın namusunu aldi birakti. sonrada aşık olunca kıza geri dönmeye çalışıyor babaane ne yapacak bilmiyorum 4, bölümü iple çekiyorum.

hercai güzeldi ama:) adam intikam için kızın namusunu aldi birakti. sonrada aşık olunca kıza geri dönmeye çalışıyor babaane ne yapacak bilmiyorum 4, bölümü iple çekiyorum.
Erkekler böyle şerefsiz işte namus alma hariç benzer durum benim de başıma geldi napsam kedi alıp onunla yasayacam😂😂

Erkekler böyle şerefsiz işte namus alma hariç benzer durum benim de başıma geldi napsam kedi alıp onunla yasayacam😂😂
Senin için doğru insan değilmiş demekki. Bazıları böyle karaktersiz. Kendimi kurtardım diye sevinmelisin geçirdiğin zamana da üzülmemelisin. Yaşadığın her kötü anı seni güçlendirecek.

ben niyeyse dizi izleyemiyorum daha doğrusu türk dizileri aşırı saçma geliyor ya da izlemeye başlıyorum 2-3 bölüm sonra zırvalıyorlar :KK70: en iyisi yabancı film izlemek

Tv kumandası elime geçmiyor arada haberleri izliyorum o kadar dizi, program bilmiyorum fragmanı izleyerek takip edebilirim zaten canım.

bugün öğle yemegimde
çorba nohut yemegi aci biber:)
irmik tatlısı vardi arkadaşa verdim canim aşırı çeksede agzima almadığım için çok mutluyum:halay::halay:

Odunda pişmiş pizza yemek istiyorum yaa

2253810
şöyle bişey. 62'yi görsem yiyebilir miyim Pofuu?? Zaten 60'ın altına inmek istemiyorum gibi, belki sadece havalı dursun diye 59 :D :D

Back