• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Bir günden bir şey olmaz, hem de güzel bir motivasyon olur. :)

Diğer arkadaşlar da görüş belirtebilir mi?

Şeker bu 90 günde hiç yok zaten. Bu kuralı ihlal eden başa döner, belirtirim.
Bizim azimcanlardan onay çıkmadı :D helal kızlara valla.

Ben 62 yi göreyim, Pofu'nun onayı ile pizzamı gömerim sanki :D ama ben hakkediyorum di mi Summer? Sadece şeker değil, sıfır unlu yapıyorum ben. Kızlarda ekmek, bulgur yiyenler var. :rolleyes:

Bizim azimcanlardan onay çıkmadı :KK70: helal kızlara valla.

Ben 62 yi göreyim, Pofu'nun onayı ile pizzamı gömerim sanki :KK70: ama ben hakkediyorum di mi Summer? Sadece şeker değil, sıfır unlu yapıyorum ben. Kızlarda ekmek, bulgur yiyenler var. :rolleyes:
Bak bak alttan bana laf sokuyo 😀😀bn yiyom bulgurr ama artık ekmek yemyrm

bende bozmak istemiyorum gerçekten şu pofunun attığı instagramdaki kadina özendim 5 kasimdan beri 100 günde 30 kilo verenden bahsediyorum ben 90 günde kaç verebilirim :KK43: benim bünyem çok yavaş deliriyorum hemen gitmiyor :mad::mad:
O kadın muthiş ya baya azimli daha okuyamadkm yazdığı herşeyş

O kadın muthiş ya baya azimli daha okuyamadkm yazdığı herşeyş
ben hepsini tek tek inceledim :Ddar giyemediği pantolonun iiçine sigabilmiş..
baya azimli onunda duraklama dönemi olmuş.
offf ben niye olamiyorum gerçekten deliriyorum :mad:

Ben şu anki kararlılığıma girene kadr tam 2 yıl geçti. İlk Karatay yaptığımda böyle kararlıydım. Sonbaharda başladım. 8 ay sonunda 11 kg verdim. yaz gelince bıraktım. Bırakmaz olaydım. Bir daha o kafaya giremedim.

Allahtan şimdilik iyi gidiyorum.
aynı bu diyetten mi yaptınız?

Olmuyor da uğraşıyorum işte. :)

Ben zayıflığı seviyorum çünkü hayatımda çoğu zaman balık etli gibiydim. Şimdi zayıfladıkça bacaklarımın inceldiğini falan görmek çok hoşuma gidiyor. O nedenle 45'te ısrarcıyım. :)
45 mi Aman Allahım sana geliyorum en son ortaokulda 45 lerdeydim sanirim. Fotoğraf paylaştıniz mi daha önce ,öncesi sonrası icin

Back