- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
oflamak yasak sana yasakladım. Ekmek yoksa fıstık var ceviz var. Bunları ekmek yerine yiyebilirsin.bi kaç gündür sabahlari ekmek yemiyorum. ( dünü saymasak )
öğlen akşam bozuyor of.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oflamak yasak sana yasakladım. Ekmek yoksa fıstık var ceviz var. Bunları ekmek yerine yiyebilirsin.bi kaç gündür sabahlari ekmek yemiyorum. ( dünü saymasak )
öğlen akşam bozuyor of.
bi daha alışverişe gidersem bol bol fistik badem ceviz alicam.oflamak yasak sana yasakladım. Ekmek yoksa fıstık var ceviz var. Bunları ekmek yerine yiyebilirsin.
aaa ikizler misin bende öleyim.Ben de dün depresyondaydım. Bugün neşe saçan psikolog oldum . Yarın kısmet bakalım ne olucam.
Selam ben ikizler burcu
Kadının son yazısını oku bayıılllddıımmmbi kaç gündür sabahlari ekmek yemiyorum. ( dünü saymasak )
öğlen akşam bozuyor of.
hangi kadinKadının son yazısını oku bayıılllddıımmm
ne kadını ?Kadının son yazısını oku bayıılllddıımmm
Ben de dün depresyondaydım. Bugün neşe saçan psikolog oldum . Yarın kısmet bakalım ne olucam.
Selam ben ikizler burcu
Az önce bahsettiğimiz yahuuuu diyetcikralicehangi kadin
Ya kadının biri 122 gündür şekersiz beslenyr bn de şans eseri gördüm instagramda onu dyrmne kadını ?
hee ben giremiyorum ya.:)Az önce bahsettiğimiz yahuuuu diyetcikralice
hee ben giremiyorum ya.:)Az önce bahsettiğimiz yahuuuu diyetcikralice
122 gün mü ben 101 diye biliyorum demek başa salmiş.Kadının son yazısını oku bayıılllddıımmm
meyve de mi yasak
Bn 122 diye okudum ya da başka yerimden okudum ing çalışıyom şuankarışmış olabilir görsel atyrm oluyabilrsiniz122 gün mü ben 101 diye biliyorum demek başa salmiş.
ahahha yalancı benim kısırımdı
senin bugün enerjin baya yüksek yoksa bu haftanın 1. si sen missiinn kızzzz
afiyet olsun kuzzuumm
kesinliklee karatay yapan biri olarak zamanında hiç zorlanmadan 45 günde 7.5 kilo verip 65 in altında inmiştim ama sabah çok erken kalkıp senin yaptığın gibi 6 da kahvaltı 12-12.30 öğlen ve akşam 18-19 arası yemek yiyordum ve her fırsatta deli gibi yürüyordum
şuan neden yapamadığımı bilmiyorum o zamanı düşünüyorum ilk hafta 3.5 kilo vermiştim
ivit ikizlerimMevsimsel canım benim geçen haftada ben öyleydim şimdi önüme yastık atın yeter Sen ikizler misin ?
ivit ikizlerim
yükselenim AslanYükselenin ne canım senin?İkizlerin ruh hali çabuk değişiyor.