• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

oflamak yasak :KK70: sana yasakladım. Ekmek yoksa fıstık var ceviz var. Bunları ekmek yerine yiyebilirsin.
bi daha alışverişe gidersem bol bol fistik badem ceviz alicam.
eşim yiyor tatlılara oda zayıflıycam diyo da başlayamiyor:D
beni geçti kilosunu. adam benimle 65 kilo ile evlendi ya

meyve de mi yasak:KK43:

Eğer kilo vermek istiyorsan evet.

Meyve şekeri vücuda fazla geliyor. Meyvenin verdiği enerjiyi "yeterince spor yapıp" yakamadığımız için, karaciğer onu daha sonra kullanılmak üzere yağ olarak depoluyor. Özellikle kahvaltıda 1 porsiyon yenilmesi öneriliyor. çünkü metabolizmanın en hızlı olduğu vakit sabahtır. Mükemmel yapılan bir kahvaltıyla bu metabolizma hızı daha da artırılır. Metabolizmanın en yavaş olduğu vakit akşam vakti olduğundan asla ama asla akşam vaktinde (bizim zamanında annemlerleyken yaptığımız gibi yemekten sonra 1 leğen meyve) yenmemelidir.

122 gün mü ben 101 diye biliyorum demek başa salmiş.
Bn 122 diye okudum ya da başka yerimden okudum ing çalışıyom şuan😀😀karışmış olabilir görsel atyrm oluyabilrsiniz

98777401-7DBE-41F7-9728-71C20B7DAF49.jpeg

ahahha yalancı benim kısırımdı :KK70:
senin bugün enerjin baya yüksek yoksa bu haftanın 1. si sen missiinn kızzzz
afiyet olsun kuzzuumm
kesinliklee karatay yapan biri olarak zamanında hiç zorlanmadan 45 günde 7.5 kilo verip 65 in altında inmiştim :KK70: ama sabah çok erken kalkıp senin yaptığın gibi 6 da kahvaltı 12-12.30 öğlen ve akşam 18-19 arası yemek yiyordum ve her fırsatta deli gibi yürüyordum

şuan neden yapamadığımı bilmiyorum :KK70: o zamanı düşünüyorum ilk hafta 3.5 kilo vermiştim

Bir süre sonra o rutinlik benim canımı sıkmaya başladı.
Uykuyu da sevdiğim için 6:00 da kalkıp hazırlanıp kahvaltı etmek yerine 40 dk daha uyumak daha cazip geldi.

Back