Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

biliyorum da ilk sayfada boy ve hedef kilo yazilmamiş:)
benim hedefim 85 kilo olmak ilk hedef bu.
son 58 boy:1,65
Bilmem ki gerek yok bence çünkü şöyle benm hedefim belki de 62-63 de kalacak malum antremanlar kas yoğunluğu falan eğer kas yağ analizilerim istediğim noktada kalırsa 59 un önmi yok

pofu hemen hemen aynı boydayız, benim hedefim 45 iken senin niye 59? :)
Kuzu bn kas yapmaya çalışıyorum, kas artarken yağ düşüyo, şuan 70 kiloda olmama rağmen kaslarım da artış var, o yüzden 59 a bile gelemeyebilirm 62-63 de takılma ihtimalim var, belirsiz yani sadece hedef 59
bu kiloda 38 bedenim
belim 73cm
yani spordan kaynaklı sıkılaşma var

Kuzu bn kas yapmaya çalışıyorum, kas artarken yağ düşüyo, şuan 70 kiloda olmama rağmen kaslarım da artış var, o yüzden 59 a bile gelemeyebilirm 62-63 de takılma ihtimalim var, belirsiz yani sadece hedef 59
ayy bende çok zayif olmak istemiyorum görümce yüzünden inadina zayıflayacagim

45 diye hedef mi olur yaaaa

Olmuyor da uğraşıyorum işte. :)

Ben zayıflığı seviyorum çünkü hayatımda çoğu zaman balık etli gibiydim. Şimdi zayıfladıkça bacaklarımın inceldiğini falan görmek çok hoşuma gidiyor. O nedenle 45'te ısrarcıyım. :)

Tabi ki kendini hangi kiloda rahat hissedersen o kilo idealdir. 49 da güzel bence. Sen 49 da bize bi foto at

Şimdi bir önerim var herkese: 1. ayın sonunda kendimizi ödüllendirmek adına şeker haricinde istediğimizi yesek mi o gün?

Şimdi bir önerim var herkese: 1. ayın sonunda kendimizi ödüllendirmek adına şeker haricinde istediğimizi yesek mi o gün?
Ben bir de diyet gruplarında yarıştığım için orada kaçamak sayılıyor ve ceza veriliyor zaten yıllardır kendimi ödüllendiriyorum bir kaç ay ödülsüz kalalım nolcak

Ben bir de diyet gruplarında yarıştığım için orada kaçamak sayılıyor ve ceza veriliyor zaten yıllardır kendimi ödüllendiriyorum bir kaç ay ödülsüz kalalım nolcak

Ama o diyet grupları da böyle 90 günlük mü? :)

ben kendi adıma "olmaz" diyorum. çünkü ben bunu yaptığımda; "biraz da şundan tadayım." "biraz da tatlı atayım ağzıma" derken inanılmaz bozuyorum.

Siz yapsanız da ben bu etkinliğe katılamam diyorum.

bende bozmak istemiyorum gerçekten şu pofunun attığı instagramdaki kadina özendim 5 kasimdan beri 100 günde 30 kilo verenden bahsediyorum ben 90 günde kaç verebilirim benim bünyem çok yavaş deliriyorum hemen gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…