hercai güzeldi ama:) adam intikam için kızın namusunu aldi birakti. sonrada aşık olunca kıza geri dönmeye çalışıyor babaane ne yapacak bilmiyorum 4, bölümü iple çekiyorum.ben niyeyse dizi izleyemiyorum daha doğrusu türk dizileri aşırı saçma geliyor ya da izlemeye başlıyorum 2-3 bölüm sonra zırvalıyorlaren iyisi yabancı film izlemek
Erkekler böyle şerefsiz işte namus alma hariç benzer durum benim de başıma geldi napsam kedi alıp onunla yasayacamhercai güzeldi ama:) adam intikam için kızın namusunu aldi birakti. sonrada aşık olunca kıza geri dönmeye çalışıyor babaane ne yapacak bilmiyorum 4, bölümü iple çekiyorum.
Senin için doğru insan değilmiş demekki. Bazıları böyle karaktersiz. Kendimi kurtardım diye sevinmelisin geçirdiğin zamana da üzülmemelisin. Yaşadığın her kötü anı seni güçlendirecek.Erkekler böyle şerefsiz işte namus alma hariç benzer durum benim de başıma geldi napsam kedi alıp onunla yasayacam
ben niyeyse dizi izleyemiyorum daha doğrusu türk dizileri aşırı saçma geliyor ya da izlemeye başlıyorum 2-3 bölüm sonra zırvalıyorlaren iyisi yabancı film izlemek
Çok haklisin❤ ama insan kimseye güvenemiyorum işte. .zamanla geçer herseySenin için doğru insan değilmiş demekki. Bazıları böyle karaktersiz. Kendimi kurtardım diye sevinmelisin geçirdiğin zamana da üzülmemelisin. Yaşadığın her kötü anı seni güçlendirecek.
Erkekler böyle şerefsiz işte namus alma hariç benzer durum benim de başıma geldi napsam kedi alıp onunla yasayacam
yÇok haklisin❤ ama insan kimseye güvenemiyorum işte. .zamanla geçer hersey
gerçekten miErkekler böyle şerefsiz işte namus alma hariç benzer durum benim de başıma geldi napsam kedi alıp onunla yasayacam
aynen öyle, teşekkür ederimmmm❤y
Güven işi çok zor zaten o konuda bir şey diyemem. Sen kendini düşün. İyi ol.
Allah hepimizin gönlüne gore versin ☺gerçekten mi
kötüler çogaldi gerçekten hansebusenin dediği gibi iki ayaklılara güvenmemek lazim
Çok haklisin❤ ama insan kimseye güvenemiyorum işte. .zamanla geçer hersey
boy kaç?Odunda pişmiş pizza yemek istiyorum yaa
Eki Görüntüle 2253810 şöyle bişey. 62'yi görsem yiyebilir miyim Pofuu?? Zaten 60'ın altına inmek istemiyorum gibi, belki sadece havalı dursun diye 59
Olmaz mı beybiGörseli var mıpofu ? :)
Olmaz mı beybi
Valla sadece bu kadar yedim annemden fırsat kalmadı hepsini yediEki Görüntüle 2253814
sen hele bi gelde o rakamaOdunda pişmiş pizza yemek istiyorum yaa
Eki Görüntüle 2253810 şöyle bişey. 62'yi görsem yiyebilir miyim Pofuu?? Zaten 60'ın altına inmek istemiyorum gibi, belki sadece havalı dursun diye 59
bnm miiipofu burda boyu ve hedef kilosu hiç yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?