:)) sporun gücüüü
tşk ederim cnmm ben de bu kadar beklemiyordumVaaaaooovvvv41kere maşallah. Çok fit D uruyor istediğim gibi benim de kaslar çok belirgin duruyor motive oldunn
belim 75 di en son kalçamı hatırlamıyorum 1 hafta sonra ölçüm alcam tekrar :)Kızlar bel ve kalçalarınız kaç cm?
çok tşk ederim cnm, uzaktan daha belirgin ben de o kadar olduğunu bilmiyordum sabah çekince fark ettm :)pofu nasıl fark var anlatamam canım. Maşallah sana.. Bende yapmak istiyorum şu halimden bir silkelensem. Bu hafta da rüzgarlı burası yürüyemiyorum 50 dk yürüyordum ne güzel, yürüsem ertesi gün felç olurum.
Canım, başemel soslu yapmasan daha iyi. Ben yemiyorum mesela. İşin kriteri şu sanırım. Bağırsaklarında gerçekten hiç bir sorun yok, sindirim şişkinlik vs hiç yaşamayan bir insansan gluteni bir dereceye kadar tolere edebiliyorsun. Böyle bir insan olsam, ben sadece sabah kahvaltısı ile sınırlı, 1 dilim siyez ekmeği yerdim.
Ya ama teknik olarak sadece şeker kurallara aykırı. Bugün başlaaa, bozma sakın. Yoksa beyaz ekmek, tam buğday, lahmacun yiyoruz, Ben de cips yedim ama başa dönmedik hiç birimiz. Bugünü 1 say, bozmaa Orkideee.bu sabah kaşarlı tost yedim. :/
bugün de olmadi ya yarin tekrar başliyorum
ayy motivasyonum düştüüü
Tamam canım haber edersin:)) sporun gücüüü
tşk ederim cnmm ben de bu kadar beklemiyordum
belim 75 di en son kalçamı hatırlamıyorum 1 hafta sonra ölçüm alcam tekrar :)
ooov kum saati misali incecik belaypare ackerman canım benim belim 73 cm, basen 109 cm
Benim de oyle .birbirimizi motive edelim mi ne dersinBenim motivasyonum çok düştü. Spor yapasım gelmiyor dün zorla yaptım. Sebebini biliyorum aslında. Karnım çok açtı ve aç karnına spora gitmek tabiki zor geliyor.
Yeme planım çok kötü oldu yine.
Şu mubarak günde inşallah yeni işine girersin ve çok severek çalışacağın bir yer olur inşallahKandiliniz mübarek olsun.
Bugün iş görüşmem var da şans dileyebilir misiniz rica etsem? Çalışmaya çok ihtiyacım var çünkü. :/
ayy inş iyi geçer cnmKandiliniz mübarek olsun.
Bugün iş görüşmem var da şans dileyebilir misiniz rica etsem? Çalışmaya çok ihtiyacım var çünkü. :/
hayırdır herkes bi yayma durumunda noluyoozz kızllarr cumaya az kaldı farkında mısınızzzz delirtmeyn beniBenim motivasyonum çok düştü. Spor yapasım gelmiyor dün zorla yaptım. Sebebini biliyorum aslında. Karnım çok açtı ve aç karnına spora gitmek tabiki zor geliyor.
Yeme planım çok kötü oldu yine.
hakkınızda hayırlısı olsun işiniz igücünüz sansiniz bol olsun inşaallah iş görüşmenizi olumlu geçer inş:)Kandiliniz mübarek olsun.
Tamamdır. Yanlış bir şey yapmaya kalkarsak kafaya vurmak serbestTamam canım haber edersin
ooov kum saati misali incecik bel
Benim de oyle .birbirimizi motive edelim mi ne dersin
Havalar ısınmadığı için depresyona giriyorum. Bezdim yaaa. Benim soğuklarla derdim var.ayy inş iyi geçer cnm
hayırdır herkes bi yayma durumunda noluyoozz kızllarr cumaya az kaldı farkında mısınızzzz delirtmeyn beni
valla ne yapacagi sasirdikayy inş iyi geçer cnm
hayırdır herkes bi yayma durumunda noluyoozz kızllarr cumaya az kaldı farkında mısınızzzz delirtmeyn beni
Tebrikler Pofuuu! Sporun farkı sende belli oluyor!Burdan iki dakka koyup kaldırayım cnm bakarsın sen de
Ayy inşallah görüşmen çok güzel geçer. İyi şanslar diliyorum. Kap işi gel.Kandiliniz mübarek olsun.
aaa o bizde de var ama salmıyozzz ne ayaksınızzz sizzzzz heyyttt kendinize gelinnnn yaza ne kaldı şurdaaaTamamdır. Yanlış bir şey yapmaya kalkarsak kafaya vurmak serbest
Havalar ısınmadığı için depresyona giriyorum. Bezdim yaaa. Benim soğuklarla derdim var.
valla ne yapacagi sasirdik
başa saldim yine. tekrardan başlamak çok sıkıcı
tşk ederim cnm benim, aylardır verdiğim emeğin karşılığını ufacık tefecik alıyorumTebrikler Pofuuu! Sporun farkı sende belli oluyor!
Asıl önemli olan Cuma tartıda ki netice Orkide. Saymak sadece motive etmek, bozmaya engel olmak için. Yoksa 90 'ı tamamlayana birleşip çeyrek takmayacağızkilo vermeye iyi gidiyom da tekrar başlamak say say ömür bitmez bi bozdu mu yine saymak tee 13 güne gelmişiz
bilemiyorum iyi giderken bi daha bozabilirm bi daha başlarimaaa o bizde de var ama salmıyozzz ne ayaksınızzz sizzzzz heyyttt kendinize gelinnnn yaza ne kaldı şurdaaa
neyse bi daha bozmuycana inanıyorum
tşk ederim cnm benim, aylardır verdiğim emeğin karşılığını ufacık tefecik alıyorumhedefim 1 sene zaten o zaman cep herkülü olcm
Şu mubarak günde inşallah yeni işine girersin ve çok severek çalışacağın bir yer olur inşallah
ayy inş iyi geçer cnm
hakkınızda hayırlısı olsun işiniz igücünüz sansiniz bol olsun inşaallah iş görüşmenizi olumlu geçer inş:)
Ayy inşallah görüşmen çok güzel geçer. İyi şanslar diliyorum. Kap işi gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?