Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

çok tşk ederim cnm, uzaktan daha belirgin ben de o kadar olduğunu bilmiyordum sabah çekince fark ettm :)
aylardır yaptığım sporun diyetin sonucu yavaş da olsa alıyorum
yürüyemediğiniz zamanlar evde ağırlık -kas çalışın
ağırlık çalışmaktan korkmayın her zaman diyorum bunu

Enginarım var beşamel soslu yapsam bir kaşık unla yapıyorum bu kriterlere uygunmudur Samsonn
Canım, başemel soslu yapmasan daha iyi. Ben yemiyorum mesela. İşin kriteri şu sanırım. Bağırsaklarında gerçekten hiç bir sorun yok, sindirim şişkinlik vs hiç yaşamayan bir insansan gluteni bir dereceye kadar tolere edebiliyorsun. Böyle bir insan olsam, ben sadece sabah kahvaltısı ile sınırlı, 1 dilim siyez ekmeği yerdim.

Ama Ümit Aktaş ve Karatay böyle sağlam bağırsaklı insanın az kaldığını söylüyor. Biz Aktaş'a gittik, düşün, kavrulmuş badem bile yemeyin, çünkü unla kavuruyorlar diyor.

Benim motivasyonum çok düştü. Spor yapasım gelmiyor dün zorla yaptım. Sebebini biliyorum aslında. Karnım çok açtı ve aç karnına spora gitmek tabiki zor geliyor.
Yeme planım çok kötü oldu yine.

bu sabah kaşarlı tost yedim. :/
bugün de olmadi ya yarin tekrar başliyorum
ayy motivasyonum düştüüü
Ya ama teknik olarak sadece şeker kurallara aykırı. Bugün başlaaa, bozma sakın. Yoksa beyaz ekmek, tam buğday, lahmacun yiyoruz, Ben de cips yedim ama başa dönmedik hiç birimiz. Bugünü 1 say, bozmaa Orkideee.

:)) sporun gücüüü
tşk ederim cnmm ben de bu kadar beklemiyordum
belim 75 di en son kalçamı hatırlamıyorum 1 hafta sonra ölçüm alcam tekrar :)
Tamam canım haber edersin
aypare ackerman canım benim belim 73 cm, basen 109 cm
ooov kum saati misali incecik bel
Benim motivasyonum çok düştü. Spor yapasım gelmiyor dün zorla yaptım. Sebebini biliyorum aslında. Karnım çok açtı ve aç karnına spora gitmek tabiki zor geliyor.
Benim de oyle .birbirimizi motive edelim mi ne dersin

Kandiliniz mübarek olsun.

Bugün iş görüşmem var da şans dileyebilir misiniz rica etsem? Çalışmaya çok ihtiyacım var çünkü. :/
ayy inş iyi geçer cnm
hayırdır herkes bi yayma durumunda noluyoozz kızllarr cumaya az kaldı farkında mısınızzzz delirtmeyn beni

Kandiliniz mübarek olsun.

Bugün iş görüşmem var da şans dileyebilir misiniz rica etsem? Çalışmaya çok ihtiyacım var çünkü. :/
hakkınızda hayırlısı olsun işiniz igücünüz sansiniz bol olsun inşaallah iş görüşmenizi olumlu geçer inş:)

Tamam canım haber edersin
ooov kum saati misali incecik bel

Benim de oyle .birbirimizi motive edelim mi ne dersin
Tamamdır. Yanlış bir şey yapmaya kalkarsak kafaya vurmak serbest
ayy inş iyi geçer cnm
hayırdır herkes bi yayma durumunda noluyoozz kızllarr cumaya az kaldı farkında mısınızzzz delirtmeyn beni
Havalar ısınmadığı için depresyona giriyorum. Bezdim yaaa. Benim soğuklarla derdim var.

ayy inş iyi geçer cnm
valla ne yapacagi sasirdik
başa saldim yine. tekrardan başlamak çok sıkıcı

kilo vermeye iyi gidiyom da tekrar başlamak say say ömür bitmez bi bozdu mu yine saymak tee 13 güne gelmişiz

Tamamdır. Yanlış bir şey yapmaya kalkarsak kafaya vurmak serbest

Havalar ısınmadığı için depresyona giriyorum. Bezdim yaaa. Benim soğuklarla derdim var.
aaa o bizde de var ama salmıyozzz ne ayaksınızzz sizzzzz heyyttt kendinize gelinnnn yaza ne kaldı şurdaaa
valla ne yapacagi sasirdik
başa saldim yine. tekrardan başlamak çok sıkıcı
neyse bi daha bozmuycana inanıyorum
Tebrikler Pofuuu! Sporun farkı sende belli oluyor!
tşk ederim cnm benim, aylardır verdiğim emeğin karşılığını ufacık tefecik alıyorum hedefim 1 sene zaten o zaman cep herkülü olcm

kilo vermeye iyi gidiyom da tekrar başlamak say say ömür bitmez bi bozdu mu yine saymak tee 13 güne gelmişiz
Asıl önemli olan Cuma tartıda ki netice Orkide. Saymak sadece motive etmek, bozmaya engel olmak için. Yoksa 90 'ı tamamlayana birleşip çeyrek takmayacağız Vazgeçmek için bahane arama yineee

bilemiyorum iyi giderken bi daha bozabilirm bi daha başlarim

Şu mubarak günde inşallah yeni işine girersin ve çok severek çalışacağın bir yer olur inşallah
ayy inş iyi geçer cnm
hakkınızda hayırlısı olsun işiniz igücünüz sansiniz bol olsun inşaallah iş görüşmenizi olumlu geçer inş:)
Ayy inşallah görüşmen çok güzel geçer. İyi şanslar diliyorum. Kap işi gel.

Çok ama çok teşekkür ederim. Umarım güzel geçer her şey.

Hepinizi çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…