- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tamam salmıyorumaaa o bizde de var ama salmıyozzz ne ayaksınızzz sizzzzz heyyttt kendinize gelinnnn yaza ne kaldı şurdaaa
eğer salarsan kendini o verdiklerini anında alırsın, tecrübeyle sabit cnm :)kilo vermeye iyi gidiyom da tekrar başlamak say say ömür bitmez bi bozdu mu yine saymak tee 13 güne gelmişiz
ayyy sallıycam ben sizi istanbul boğazından az kaldı heTamam tamam salmıyorum
offff serin sularaaa. Bak yine aklıma deniz kum güneş getirdin.ayyy sallıycam ben sizi istanbul boğazından az kaldı he
Çok ama çok teşekkür ederim. Umarım güzel geçer her şey.
Hepinizi çok seviyorum.
ayyy sallıycam ben sizi istanbul boğazından az kaldı he
Canım, başemel soslu yapmasan daha iyi. Ben yemiyorum mesela. İşin kriteri şu sanırım. Bağırsaklarında gerçekten hiç bir sorun yok, sindirim şişkinlik vs hiç yaşamayan bir insansan gluteni bir dereceye kadar tolere edebiliyorsun. Böyle bir insan olsam, ben sadece sabah kahvaltısı ile sınırlı, 1 dilim siyez ekmeği yerdim.
Ama Ümit Aktaş ve Karatay böyle sağlam bağırsaklı insanın az kaldığını söylüyor. Biz Aktaş'a gittik, düşün, kavrulmuş badem bile yemeyin, çünkü unla kavuruyorlar diyor.
He şöylee. İyi örnekler öne çıksın. Aramızda çok iyi spor yapanlar var. Ben de kendi adıma 13. gündeyim, ağzıma 1 lokma unlu mamul, ya da şeker sürmedim.Heytttt herkes bir kendine gelsin bugün bozabilirim yarın bozabilirim demeyelim lütfen birbirimizi de etkilemeyelim. Çok güzel ilerliyoruz herkes sporuna ,yürüyüşüne kaldığı yerden devam etsin ,bende dahil
Yokuş elbette çok daha fazla kalori yakımı demek, ve arka bacak kasları + kondisyon için bir numara sporDün 20 dk tempolu yürüdüm bu arada. Benim yürüdğüm yer düz değil kızlar yokuş çıkıyorum nefes nefese, normale göre daha çok kalori yakıyor olabilirim Ya da ben kendimii kandırıyorum
Anam yok bozmam ben. Spor konusunda motivasyonum düşmüştü o kadar. Buraya yazmamın sebebi de biraz çemkirmeniz ve kendime gelmeme yardımcı olmanızdı boğazdan sallandırıyorlar baksanaa ahahahaHeytttt herkes bir kendine gelsin bugün bozabilirim yarın bozabilirim demeyelim lütfen birbirimizi de etkilemeyelim. Çok güzel ilerliyoruz herkes sporuna ,yürüyüşüne kaldığı yerden devam etsin ,bende dahil
Anam yok bozmam ben. Spor konusunda motivasyonum düşmüştü o kadar. Buraya yazmamın sebebi de biraz çemkirmeniz ve kendime gelmeme yardımcı olmanızdı boğazdan sallandırıyorlar baksanaa ahahaha
Evet çocuklu olmakta yorucu ama çok da eğlenceli. Ya ben zaten tembelim, bir de çocuk yapmak için uğraşıyorum. Valla Allah size kolaylık versin. Ben de bir yolunu bulurum herhalde. Evlilik düşüncesi de zor geliyordu bana ama hiç zorlanmadım. Çocukta da aynı performansı göstereceğimi düşünüyorumDua et beton döküp atmıyorlar Valla canım çocuk olana kadar zamanı dolu dolu yaşa sonra öncelik minnosların oluyor. Bende çocuktan önce pilates , aerobik yapıyordum eğlenceliydi. Şimdi eve git yemek yap çocukla oyna zıpla yatağa yapışıyorum eşimi sabaha karşı 5 te uyandırdım yatağına yatması için Eşimde salonda uyuyp kalıyor
ne desem yaz geliyor aklına ben susuyorumoffff serin sularaaa. Bak yine aklıma deniz kum güneş getirdin.
boğazın akıntısına kapılıp çanakkalede bulabilir kendiniSalla canım BenimKemiklerimiri ı serin serin donsun da aklı başına gelsin. Yaz gelsin artık bende sıkıldım rüzgardan yürüyemiyoruz.
çok havadar bi yer ama en uygun orasıydıAnam yok bozmam ben. Spor konusunda motivasyonum düşmüştü o kadar. Buraya yazmamın sebebi de biraz çemkirmeniz ve kendime gelmeme yardımcı olmanızdı boğazdan sallandırıyorlar baksanaa ahahaha