Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende baktim sasirdim..kadin 4 ayda 28 kilo vermiş ee biz niye veremiyoruzBi bakın harikkaaaa bi örnek daha
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
88e yaklaştim sayılır aman sölemeyeyimafiyet olsun, beyin salatası hiç yemedim :S
ben yaptım cnm 3 defa daha ilk haftadan güzel sonuçlar alıyordum, ama bu sefer 2.5 öğün olarak yapıcam
brokoli kısırı duymadım ama karnabahar süper oluyor
bakla sevilmez miii
gayet iyi gidiyosun cnm, o tarz şeyleri yememelisin bence de...
2 çatal dan bi şey olmaz, ama noldu sana hayırdır?
total 3 firemiz var :S
allah allaahhh yulaf yesen ya da bulgur belki bastırır
afiyet olsun cnm harikasın
afiyet olsuunnn , ben de bugün sabah ve akşam olarak 2 öğün yedim ama sıfır açlıktı
bende reformer a giderken bi hevesle almıştım
sen böyle olucaksın bakarsın 88 i görürsün
oohh süperr afiyet olsun, ah biraz da spor yapılsa mükemmel olacaksınız
yaa evde birilerine kek börek yapınca işler daha bi zorlaşıyor dimii , en iyisi kimseye yapmamak
tşk ederim tatlım
salgam suyu içtim şeker yok glutensiz... acılı içtim zarari varmi
Dün akşamki yemek acılı şalgam Suyu balık salata
kolay gelsin tatlımTekrar başlıyorum bugün 1. Günüm
ooff ooff diyoruumm afiyet olsunDün akşamki yemek acılı şalgam Suyu balık salata
aynen yaa kadın muhteşeemm kilo vermiş ben de şans eseri gördümbende baktim sasirdim..kadin 4 ayda 28 kilo vermiş ee biz niye veremiyoruz
wwaaaoooww diyorruummm harikasınn88e yaklaştim sayılır aman sölemeyeyim
içinde şeker yoksa sorun yok beybi afiyet olsun ben de çok severimmmsalgam suyu içtim şeker yok glutensiz... acılı içtim zarari varmi
afiyet olsun cnmSaat 22:00 gibi ayran içtim.
Bu sabah
-yoğurt
-yulaf
tşkler kuzu senin de kandiln kutlu olsun, kandil simidi yemeyinmiraç kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
sağ ol tatlım, kandil simidi yemeyinHayırlı Kandiller.
ekmek yiyebiliyorsun cnm 2 dilim hakkın var ama tahıllı mı beyaz mı önemli olan o?bu sabah kaşarlı tost yedim. :/
bugün de olmadi ya yarin tekrar başliyorum
ayy motivasyonum düştüüü
ekmek yiyebiliyorsun cnm 2 dilim hakkın var ama tahıllı mı beyaz mı önemli olan o?
beyaz ekmek. o olmamaliydi :/ekmek yiyebiliyorsun cnm 2 dilim hakkın var ama tahıllı mı beyaz mı önemli olan o?
hoobbaaa o zmn olmadıbeyaz ekmek. o olmamaliydi :/
azicik yedim ya canim çekti .
bence motivasyon düşmesi değil daha çok kilo verme şımarması bu :)motivasyonum çok düştü ya