günaydın cnmGünaydın kızlar kusura bakmayın gelemedim keyfim hiç yoktu ama okudum yazdıklarınızı..
pofu firesiz devam ediyorum kuzum ben de
Yok kuzum hava değişimi sanırım ama hiç bozmadım aynen devam ediyorum çok şükürgünaydın cnm
hayırdır inş kötü bi şey yoktur umarım?
aman lütfen bozma seni de kaybetmeyelim :)
hııı mevsim değişkliğiYok kuzum hava değişimi sanırım ama hiç bozmadım aynen devam ediyorum çok şükürdün önümde bir sürü çikolata kek bisküvi vardı bir tane bile almadım
Pilates yaptım dün bacaklarım yürüyemiyorum acıdan
İşte bu! Helal sana Orkide, amaç en yüksek skor değil, amaç sağlıklı yaşam ve kilo vermek. O yüzden motivasyonu böyle korumalı herkes. Başa döneceğini bilmek insanın kendine hakim olması için çok büyük bir etken. Tebrik ediyorum seniTekrar başlıyorum bugün 1. Günüm
teşekkür ederim samson:)İşte bu! Helal sana Orkide, amaç en yüksek skor değil, amaç sağlıklı yaşam ve kilo vermek. O yüzden motivasyonu böyle korumalı herkes. Başa döneceğini bilmek insanın kendine hakim olması için çok büyük bir etken. Tebrik ediyorum seni
zaten ömür boyu diyetteyz beybi90 gün uzadi yine
temmuza kadar yol var:/
gün tekrar başlatip öle mi devam edeyimhoobbaaa o zmn olmadı
ama bozuldu diye de salma kendini lütfen daha kötü olursun
bence motivasyon düşmesi değil daha çok kilo verme şımarması bu :)
90 gün olmasin o halde sonsuz şekersiz olsunzaten ömür boyu diyetteyz beybi
ben ara ögünleri leblebi yiyorum. :) beyaz ve sarı.öğlen yemek de on nurmara:)ben dün kendime çiğ yer fıstığı aldım, 10 tllik aldım ama bayaaa geldi, ekmeği çıkartmaya çalışıcam hayatımdan, en azından kendimi kasmadan deniycem bunu, sabahları çiğ fıstık yerim bi avuç kadar, gayette doyrucu oldu , dünde ekmek yemedim, hiç acıkmadım gün boyu
yok kuzu yani bozdum zaten deyip de ucunu bırakma dyrmgün tekrar başlatip öle mi devam edeyim
valla keşke yapabilsek90 gün olmasin o halde sonsuz şekersiz olsun
leblebi tok tutuyor evet ben de severim , afiyet olsun cnmben ara ögünleri leblebi yiyorum. :) beyaz ve sarı.öğlen yemek de on nurmara:)
Süper olurhııı mevsim değişkliği
bana da olurdu her sene ama bu sene hiç hissetmedim nedense boştayım ya ondan sanırım
oohh süpersinnn aferin sana beybi
ahahaha iyi iyi ben o acıdan zevk alıyorum ama görsen bacak kaslarım artık çok rahat belli oluyorseni motive etmek için atabilirim
Burdan iki dakka koyup kaldırayım cnm bakarsın sen deSüper olur
Vaaaaooovvvv
gün tekrar başlatip öle mi devam edeyim
Ben akşam yazarım spor salonunda kaydım var ama ezberimde yok. Ölçülerimin maşallahı varKızlar bel ve kalçalarınız kaç cm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?