Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

günaydın cnm
hayırdır inş kötü bi şey yoktur umarım?
aman lütfen bozma seni de kaybetmeyelim :)
Yok kuzum hava değişimi sanırım ama hiç bozmadım aynen devam ediyorum çok şükür dün önümde bir sürü çikolata kek bisküvi vardı bir tane bile almadım
Pilates yaptım dün bacaklarım yürüyemiyorum acıdan

ben dün kendime çiğ yer fıstığı aldım, 10 tllik aldım ama bayaaa geldi, ekmeği çıkartmaya çalışıcam hayatımdan, en azından kendimi kasmadan deniycem bunu, sabahları çiğ fıstık yerim bi avuç kadar, gayette doyrucu oldu , dünde ekmek yemedim, hiç acıkmadım gün boyu

hııı mevsim değişkliği
bana da olurdu her sene ama bu sene hiç hissetmedim nedense boştayım ya ondan sanırım
oohh süpersinnn aferin sana beybi
ahahaha iyi iyi ben o acıdan zevk alıyorum ama görsen bacak kaslarım artık çok rahat belli oluyor seni motive etmek için atabilirim

teşekkür ederim samson:)
bozmasam iyiydi :/
90 gün uzadi yine
temmuza kadar yol var:/

ben ara ögünleri leblebi yiyorum. :) beyaz ve sarı.öğlen yemek de on nurmara:)

Süper olur

gün tekrar başlatip öle mi devam edeyim

Bence de çok takılmamalısın canım, önemli olan sağlıklı beslenmek kendin için birşeyler yapabilmek. Kaldığın yerden devam bütün diyetisyenler aynı mantıkla yaklaşıyor kaçamak olabilir onu alışkanlık haline getirmemek ve gün içinde hareket ederek onu yağa dönüştürmemek.

pofu nasıl fark var anlatamam canım. Maşallah sana.. Bende yapmak istiyorum şu halimden bir silkelensem. Bu hafta da rüzgarlı burası yürüyemiyorum 50 dk yürüyordum ne güzel, yürüsem ertesi gün felç olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…