• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Evet çocuklu olmakta yorucu ama çok da eğlenceli. Ya ben zaten tembelim, bir de çocuk yapmak için uğraşıyorum. Valla Allah size kolaylık versin. Ben de bir yolunu bulurum herhalde. Evlilik düşüncesi de zor geliyordu bana ama hiç zorlanmadım. Çocukta da aynı performansı göstereceğimi düşünüyorum :KK70:

Aynen insanın bir ruh hali değişiyor bebekle birlikte sonra o da rutin halini alıyor :-) Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel duygular kokusu, gülüşü yetiyor. Allah çocuklarımızı korusun öyle zamanda yaşıyoruz ki çocuk olmak çok zor.

Öğle yemeği vaktim geldi. Benim menü biraz çorba ve yoğurtlu havuç kabak salatası.
Afiyet olsun bizde çok acıktık yine patlıcanlı-biber ve karabuğdaylı salata ben karabuğdayı çok sevdim bulgur gb değil şişirmiyor.

bugün de öğle yemegimde çorba arnavut cigeri cacik :)
tatlı şeker yok :)
krizlerim başliyo deliriyorum ya direndim hyr diyorum.

bende gözkararmasi baş dönmesi oluşuyor çok zorlaniyorum yorgunluktan mi bilmem. kaşıntı var sırtımda. :D ;
halsizlik uykusuzluk basiyor bende pofu pofu

kızlar ben 2 gündür ekmek yemiyorum
afedersiniz 2 gündür 3 kere wc ye çıktım
bi ben de mi böyle oluyıor bilmiyorum ama ekmeğin bağırsakları tıkadığını okumuştum geçen gün, onun etkisi midr acaba? sizde de böyle mi?

kızlar ben 2 gündür ekmek yemiyorum
afedersiniz 2 gündür 3 kere wc ye çıktım
bi ben de mi böyle oluyıor bilmiyorum ama ekmeğin bağırsakları tıkadığını okumuştum geçen gün, onun etkisi midr acaba? sizde de böyle mi?
ben ekmegi kesmedim kesicem onu da

ben ekmegi kesmedim kesicem onu da
valla sadece ekmeği kestim, ama bulgur yerim zaten 2-3 kaşık yiyorum, 2 gündür 3 kere wc ye çıktım :S kesinlikle dedikleri doğru aynısı karatayı tam anlamıyla uyguladığımda da oluyordu, ekmek yememeye çalışcam dün kendime çiğ yer fıstığı aldım, fiyatı çok uygun hem de doyurucu allahtan alerjim yok, ekmek yerine yiyorum onu

valla sadece ekmeği kestim, ama bulgur yerim zaten 2-3 kaşık yiyorum, 2 gündür 3 kere wc ye çıktım :S kesinlikle dedikleri doğru aynısı karatayı tam anlamıyla uyguladığımda da oluyordu, ekmek yememeye çalışcam dün kendime çiğ yer fıstığı aldım, fiyatı çok uygun hem de doyurucu allahtan alerjim yok, ekmek yerine yiyorum onu
offf çiğ fıstık yiyebiliyor musun? Yine de bi test et kendini ufak bir parçayla. Benim de güüyaaa alerjim yoktu. Minik bir parçasıyla iş yerinden acile transfer. Onun alerjisi çok fena gırtlağım şişmişti benim :D

offf çiğ fıstık yiyebiliyor musun? Yine de bi test et kendini ufak bir parçayla. Benim de güüyaaa alerjim yoktu. Minik bir parçasıyla iş yerinden acile transfer. Onun alerjisi çok fena gırtlağım şişmişti benim :KK70:
yok bebeğim ben herşeyi çiğ yiyorum kaju ceviz fındık , fıstık taaa seneler öncesi ilk karatay denememde kurtarımcım olmuştu bol bol alıyordum aylarca yiyordum hiç yan etkisini görmedim şükür

Back