Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ben nsccts den örnek aliyorum kadin 6 ayda 40 kilo vermiş muhteşem kadin:)
onun da topiği var takip etmek ne kelime:)
ayy ben hiç olamadim kaç senedir zayıflamaya çalışıyorum azimle zayıflayan incecik olan kadinlara tebrik ediyorum valla.

Evet kavrulunca hepsi çok lezzetli oluyor ama yaklaşık 2 aydır çiğ tüketiyoruz. Enginarı tavuklu tencere yemeği olarak yaptım. Çok az içine un kattım bir çay kaşığı kadar (un,tuz, şeker ve limonlu) .

Dün 20 dk tempolu yürüdüm bu arada. Benim yürüdğüm yer düz değil kızlar yokuş çıkıyorum nefes nefese, normale göre daha çok kalori yakıyor olabilirim Ya da ben kendimii kandırıyorum

Heytttt herkes bir kendine gelsin bugün bozabilirim yarın bozabilirim demeyelim lütfen birbirimizi de etkilemeyelim. Çok güzel ilerliyoruz herkes sporuna ,yürüyüşüne kaldığı yerden devam etsin ,bende dahil
He şöylee. İyi örnekler öne çıksın. Aramızda çok iyi spor yapanlar var. Ben de kendi adıma 13. gündeyim, ağzıma 1 lokma unlu mamul, ya da şeker sürmedim.

Dün 20 dk tempolu yürüdüm bu arada. Benim yürüdğüm yer düz değil kızlar yokuş çıkıyorum nefes nefese, normale göre daha çok kalori yakıyor olabilirim Ya da ben kendimii kandırıyorum
Yokuş elbette çok daha fazla kalori yakımı demek, ve arka bacak kasları + kondisyon için bir numara spor

helva yapıp komşulara dagitmayi düşünüyorum bugün kandil ya.

regl bitmedi hayat bi bitmedi spora saldim 5 gündür yapmadim.
bugün yapabildim.

Heytttt herkes bir kendine gelsin bugün bozabilirim yarın bozabilirim demeyelim lütfen birbirimizi de etkilemeyelim. Çok güzel ilerliyoruz herkes sporuna ,yürüyüşüne kaldığı yerden devam etsin ,bende dahil
Anam yok bozmam ben. Spor konusunda motivasyonum düşmüştü o kadar. Buraya yazmamın sebebi de biraz çemkirmeniz ve kendime gelmeme yardımcı olmanızdı boğazdan sallandırıyorlar baksanaa ahahaha

Anam yok bozmam ben. Spor konusunda motivasyonum düşmüştü o kadar. Buraya yazmamın sebebi de biraz çemkirmeniz ve kendime gelmeme yardımcı olmanızdı boğazdan sallandırıyorlar baksanaa ahahaha

Dua et beton döküp atmıyorlar Valla canım çocuk olana kadar zamanı dolu dolu yaşa sonra öncelik minnosların oluyor. Bende çocuktan önce pilates , aerobik yapıyordum eğlenceliydi. Şimdi eve git yemek yap çocukla oyna zıpla yatağa yapışıyorum eşimi sabaha karşı 5 te uyandırdım yatağına yatması için Eşimde salonda uyuyp kalıyor

Evet çocuklu olmakta yorucu ama çok da eğlenceli. Ya ben zaten tembelim, bir de çocuk yapmak için uğraşıyorum. Valla Allah size kolaylık versin. Ben de bir yolunu bulurum herhalde. Evlilik düşüncesi de zor geliyordu bana ama hiç zorlanmadım. Çocukta da aynı performansı göstereceğimi düşünüyorum

offff serin sularaaa. Bak yine aklıma deniz kum güneş getirdin.
ne desem yaz geliyor aklına ben susuyorum
Salla canım BenimKemiklerimiri ı serin serin donsun da aklı başına gelsin. Yaz gelsin artık bende sıkıldım rüzgardan yürüyemiyoruz.
boğazın akıntısına kapılıp çanakkalede bulabilir kendini
çok havadar bi yer ama en uygun orasıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…