Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

yarın bildirim yapmayanları diskalifiye edeceğim kızlar, çünkü gelip burda bildirim yapmıyorsa zaten konuyla alakası yoktur :)

bu arada şu başlığı değişelim ya ama aklıma bi şey gelmiyor
Aklım gelenler.

No sugaaaa

Şekerde neymiş, dönüp bakmam.

Tatlı bizden korksun.

Şekersiz ve fit

ay çok avam mı oldu hepsi...bilemedim ben de

Bende bu ara depresyonik takiliyorum diyete dikkat ediyorum ama ptesiden sonra hic vermedim yani daha cok mlralim bouluyor

Bozma moralinin canım ya odaklanmaya çalış stresliyken yemek yerine başka işlerle meşgul olmayı denesn. Bu ara bizde de var bir depresyon hali bahara geçemedik ondan mı yoksa bu gezegenler (yok satürn, yok venüs ) mi etkiliyor anlamadım.

enerjilerden etkileniyo insan mesela ben bahar uyuşukluğu yaşardım hep bu sene ya oldu fark etmedim ya da hiç olmadı çünkü gayet enerjim yerinde geziyorum aman orda uyuyam burda kıvrılam yok aksine uyuyamıyrm

Ölim mi ben ölim mi yapamıyorum napim
ayyy atıcam seni köprüden aşaaaa
yapamıyorum nedir yaaaa yapamamak nedirrr delirtme benii

bak CKbeautyandsheer arkadaşımız normalde şekersiz yapamazmış bizimle 8 gündür ağzına şeker sürmedi
yapamıyorum diye bi şey yok
yapmak istemiyorum diye bi şey var!!!!!

Maşallah arkadaşımızı ayakta alkışlıyorum

Niye hep korku filmleri döner olurdu burada yaaa.

Daha önce Biz diye bir film reklamı çıkıyordu, Şimdi Hayvan Mezarlığıı ...Çok iğrenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…