Aklım gelenler.yarın bildirim yapmayanları diskalifiye edeceğim kızlar, çünkü gelip burda bildirim yapmıyorsa zaten konuyla alakası yoktur :)
bu arada şu başlığı değişelim ya ama aklıma bi şey gelmiyor
hayırdır cnm bi şey mi oldu yoksa ani gelen bi durum mu?Bende bu ara depresyonik takiliyorum diyete dikkat ediyorum ama ptesiden sonra hic vermedim yani daha cok mlralim bouluyor
hahahah şekerde neymiş dönüp bakmam bak bu iyiydiAklım gelenler.
No sugaaaa
Şekerde neymiş, dönüp bakmam.
Tatlı bizden korksun.
Şekersiz ve fit
ay çok avam mı oldu hepsi...bilemedim ben de
Hangisi yok bende he hangisikendini de pek bi övdün he
şekersizlik, aziimm ve kararlılıkHangisi yok bende he hangisi
Aynenşekersizlik, aziimm ve kararlılıkneyse zaten nickin anlamında mevcut değil
Bende bu ara depresyonik takiliyorum diyete dikkat ediyorum ama ptesiden sonra hic vermedim yani daha cok mlralim bouluyor
Ölim mi ben ölim mi yapamıyorum napimbi de gülüyoooo
enerjilerden etkileniyo insan mesela ben bahar uyuşukluğu yaşardım hep bu sene ya oldu fark etmedim ya da hiç olmadıBozma moralinin canım ya odaklanmaya çalış stresliyken yemek yerine başka işlerle meşgul olmayı denesn. Bu ara bizde de var bir depresyon hali bahara geçemedik ondan mı yoksa bu gezegenler (yok satürn, yok venüs ) mi etkiliyor anlamadım.
ayyy atıcam seni köprüden aşaaaaÖlim mi ben ölim mi yapamıyorum napim
Maşallah arkadaşımızı ayakta alkışlıyorumayyy atıcam seni köprüden aşaaaa
yapamıyorum nedir yaaaa yapamamak nedirrr delirtme benii
bakCKbeautyandsheer arkadaşımız normalde şekersiz yapamazmış bizimle 8 gündür ağzına şeker sürmedi
yapamıyorum diye bi şey yok
yapmak istemiyorum diye bi şey var!!!!!
hahahah pizzalardaann çikolatalardan iyidirNiye hep korku filmleri döner olurdu burada yaaa.
Daha önce Biz diye bir film reklamı çıkıyordu, Şimdi Hayvan Mezarlığıı ...Çok iğrenç
NErdeNiye hep korku filmleri döner olurdu burada yaaa.
Daha önce Biz diye bir film reklamı çıkıyordu, Şimdi Hayvan Mezarlığıı ...Çok iğrenç
Benim eski nick anka misaliydi. Sonra phoenix yaptım. Ama alışamadı kimse tekrar anka yaptım:)bende anka kim diyordum demek phoenix miş
sen phoenix nicki ile tanimişim:) ankada yabanci gelmiş degil:) kafam karıştı kusura bakmaBenim eski nick anka misaliydi. Sonra phoenix yaptım. Ama alışamadı kimse tekrar anka yaptım:)
ben de seni etiketliycem phoenix dye bakyrm nick çıkmıyorBenim eski nick anka misaliydi. Sonra phoenix yaptım. Ama alışamadı kimse tekrar anka yaptım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?