- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Sağol kuzum yarını merakla bekliyorum inşallah hepimiz güzel kilolar veririz daha da motive oluruzafiyet olsun kuzum
inş cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum yarını merakla bekliyorum inşallah hepimiz güzel kilolar veririz daha da motive oluruzafiyet olsun kuzum
inş cnm
inann ben de heycanlıyımm mrkımdan çıldıırrııcciimmm sanki daha önce hiç tartı yüzü görmemişimSağol kuzum yarını merakla bekliyorum inşallah hepimiz güzel kilolar veririz daha da motive oluruz
ELlerine sağlıkSıkıldım, erken yiyorum. Evde pratik bişey kalmamış, Teff keki yaptım. Anka bak bunda şeker de yok un da ama, sen daha enfes kek bulamazsın Tipi kayık ama tadı mühtiş
Eki Görüntüle 2251551
afiyet olsun beybii ben de türk kahvesiyle eşlik ediyorum snaSıkıldım, erken yiyorum. Evde pratik bişey kalmamış, Teff keki yaptım. Anka bak bunda şeker de yok un da ama, sen daha enfes kek bulamazsın Tipi kayık ama tadı mühtiş
Eki Görüntüle 2251551
afiyet olsun beybii ben de türk kahvesiyle eşlik ediyorum sna
1 yumurta, 2 kaşık hindistan cevizi unu, 2 kaşık teff unu, 3 kaşık keçi boynuzu, kek kıvamı alacak kadar süt, az yağ, karbonat. Bundan 2 kişilik çıkar. hemencecik pişiyor, bulut gibi yumaşacıcıkELlerine sağlık
Tarif alalım o zaman.
çok erken amaaaaThank youuu. Sana da afiyet olsun canım. Bu benim akşam yemeğim. Günü kapatıyorum
ABoo hiç evden malzeme yok bunda..Thank youuu. Sana da afiyet olsun canım. Bu benim akşam yemeğim. Günü kapatıyorum
1 yumurta, 2 kaşık hindistan cevizi unu, 2 kaşık teff unu, 3 kaşık keçi boynuzu, kek kıvamı alacak kadar süt, az yağ, karbonat. Bundan 2 kişilik çıkar. hemencecik pişiyor, bulut gibi yumaşacıcık
vay vayyy süper.Sıkıldım, erken yiyorum. Evde pratik bişey kalmamış, Teff keki yaptım. Anka bak bunda şeker de yok un da ama, sen daha enfes kek bulamazsın Tipi kayık ama tadı mühtiş
Eki Görüntüle 2251551
ama 1 kere alıyorsun, en az 2 ay gidiyor Ankaa...düşünsenee 2 kaşık 2 kaşık. Ben de macro centerdan aldım, ama internette yok yokABoo hiç evden malzeme yok bunda..
Aynen phoenix di. İngilizce anka kuşu, erdem örneği, eşsiz insan anlamındaama 1 kere alıyorsun, en az 2 ay gidiyor Ankaa...düşünsenee 2 kaşık 2 kaşık. Ben de macro centerdan aldım, ama internette yok yok
Yaw senin nick Anka değildi sanki
kendini de pek bi övdün heAynen phoenix di. İngilizce anka kuşu, erdem örneği, eşsiz insan anlamında
Sabah anka yaptım
ama bu çok tok tutuyooo. Sabah 8 gibi yedim en son, işler de çok yoğun olmayınca sıkıldım, vakit geçsin diye kek- çay yaptımçok erken amaaaa
ayy afiyet olsun ben 2 öğün yapamıyorum yapsam da kilo alıyrm ilginçama bu çok tok tutuyooo. Sabah 8 gibi yedim en son, işler de çok yoğun olmayınca sıkıldım, vakit geçsin diye kek- çay yaptım
Bende bu ara depresyonik takiliyorum diyete dikkat ediyorum ama ptesiden sonra hic vermedim yani daha cok mlralim bouluyoriyiyim tatlım sen nasılsın?
iyi etmişsin
ip atladım bahçede geldim şimdi p90x antremanı
Afiyet olsun canım.Hazır kabak da haşlansın yicem belki bideçorba yaparım