• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ayy kızlarr 3 gündür süründüren regl ağrılarım son buldu şüküürrrrr
doya doya su içebilirim bugün resmen su içmeyi özledim :KK53:
ara öğün zamanım da yaklaşıyorrr bi şekersiz kahveee ıımmm misss olur :))
bu arada nerelerdensiniz kızlar? acaba yakın mıyız? yakınsak bi gün buluşalım dicem de :)

Sıkıldım, erken yiyorum. Evde pratik bişey kalmamış, Teff keki yaptım. Anka Anka bak bunda şeker de yok un da ama, sen daha enfes kek bulamazsın :D Tipi kayık ama tadı mühtiş :rolleyes:
tef.jpg

afiyet olsun beybii :kk77::kk77: ben de türk kahvesiyle eşlik ediyorum sna :KK70:

Thank youuu. Sana da afiyet olsun canım. Bu benim akşam yemeğim. Günü kapatıyorum ;)
ELlerine sağlık 😋
Tarif alalım o zaman.
1 yumurta, 2 kaşık hindistan cevizi unu, 2 kaşık teff unu, 3 kaşık keçi boynuzu, kek kıvamı alacak kadar süt, az yağ, karbonat. Bundan 2 kişilik çıkar. ;) hemencecik pişiyor, bulut gibi yumaşacıcık :rolleyes:

yarın bildirim yapmayanları diskalifiye edeceğim kızlar, çünkü gelip burda bildirim yapmıyorsa zaten konuyla alakası yoktur :)

bu arada şu başlığı değişelim ya ama aklıma bi şey gelmiyor :D

Thank youuu. Sana da afiyet olsun canım. Bu benim akşam yemeğim. Günü kapatıyorum :KK66:

1 yumurta, 2 kaşık hindistan cevizi unu, 2 kaşık teff unu, 3 kaşık keçi boynuzu, kek kıvamı alacak kadar süt, az yağ, karbonat. Bundan 2 kişilik çıkar. :KK66: hemencecik pişiyor, bulut gibi yumaşacıcık :rolleyes:
ABoo hiç evden malzeme yok bunda..

ama 1 kere alıyorsun, en az 2 ay gidiyor Ankaa...düşünsenee 2 kaşık 2 kaşık. Ben de macro centerdan aldım, ama internette yok yok :KK70:

Yaw senin nick Anka değildi sanki :rolleyes:
Aynen phoenix di. İngilizce anka kuşu, erdem örneği, eşsiz insan anlamında :D
Sabah anka yaptım :D

Back