Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

pofu 72 kilo olan rakibinde üç kişi var hangisi daha çok kilo vermiş onu merak ediyorum gerçi ben grubun en şişkosuyum

kaldi 81 gün yarin 9 günü oluyor.:)
9 günde kaç kilo vermişim bilmiyorum ben en az 1 kilo vermiş hissediyorum. :)
81 gün şimdi düzce şehrindeyiz:)
yarin osmaniye:)

kaldi 81 gün yarin 9 günü oluyor.:)
9 günde kaç kilo vermişim bilmiyorum ben en az 1 kilo vermiş hissediyorum. :)
81 gün şimdi düzce şehrindeyiz:)
yarin osmaniye:)
vallaaa 8 günü devirdik şaka maka mutluyummm ve heycanlıyımm
neden yarın osmaniye annen mi orda?
pofu 72 kilo olan rakibinde üç kişi var hangisi daha çok kilo vermiş onu merak ediyorum gerçi ben grubun en şişkosuyum
ayy hayır şişko falan yok sadece kilo olarak fazlalık diyoruz ona, kimse kendini küçük göremez bu grupta
ayy bakalım kim çok kilo verdi
kim kaça indi
kim veremedi
kim kilo aldı ( malum regl olacaklar var)
kim kim kimmm bu haftanın kraliçessiii yarrıın sabah damlarım buraya zaten çok heycanlıyım şaka maka gerçekten acaip bi heycan var diyorum ya sanki diyetisyene gidip ödül alcakmışım gibi

sanki depresyon odem yapti takildi kaldi
depresifken insan bişey yemek istemyr ki aksine abur cubur istyr kendimden biliyorum
dün babam koca bi poşet poğaça simit falan getirdi
ağzıma sürmedim
annem de sağ olsun dağıtmış konu komşuya dedim evde tutma gözüm görmesin ben pırasamla mutluyum

Bende oyleyim ya esimde diyir dun aksam sen sevmiyorsun tulumba alayim dedim o eskidendi simdo hepsini sevebilirim

Sabah 7 buçuk
1 fincan yer fıstığı, 1 dilim kasar peyniri, 1 omlet Tereyagda, 5 zeytin, 2 dilim sucuk,1 salatalik, 1 kuru incir 2 kuru kayisi

Aksam 4
2 parça hindi etli salata,1 haşlanmış kabak, 1 bardak ayran

8. Gn sonundan meraabbbaaaa

Sabah bi koca bardak su

Kahvaltı 7.40
Zeytin peynir şekersiz çay salatalık ( çok zor yedim hatta salatalıktan 2 tane yiyebildim bıraktım)

Ara 10.40
Kakaolu süt
2 ceviz

Öğlen 13.00
6 kaşık kısır ayran

Ara 15.30

1 şekersiz kahve 1 orta boy muz

Akşam 18.00
6 kaşık ıspanak
Ayran
Yağsız az salata

Su: daha dewam ediyorum içmeye 2 litre oldu
Spor: yarından itibaren başlıycam

Görselim altta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…