- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
ama niye? 4 çocuk ne kadar yorucu oluyor tahmin ediyorum ama tek zevkim tatlı abur cubur yemek deme sakııııınBen çürük elma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama niye? 4 çocuk ne kadar yorucu oluyor tahmin ediyorum ama tek zevkim tatlı abur cubur yemek deme sakııııınBen çürük elma
Şekersz yapamıyo beybiaaa çabuk pes etmiş ya...tüh, zaten bi gönülsüz başlamıştı sanki.
Halbuki 2 hafta dişini sıksa arınacaktı...ya benim akşam yemeği üzerine tatlı yemediğim gün yoktu. Bir dönem bisküviye, başka dönem triliçeye dadanmıştım mesela. Ben yapabiliyorsam herkes yapar.Şekersz yapamıyo beybi
ama niye? 4 çocuk ne kadar yorucu oluyor tahmin ediyorum ama tek zevkim tatlı abur cubur yemek deme sakııııın
Aynen yapamıyorum. Olmuyor. Başlayıp bıraktıkça kendime güvenim de gitti.Şekersz yapamıyo beybi
Ay ne 2 haftası 3 gün yapabilsem iyiydiHalbuki 2 hafta dişini sıksa arınacaktı...ya benim akşam yemeği üzerine tatlı yemediğim gün yoktu. Bir dönem bisküviye, başka dönem triliçeye dadanmıştım mesela. Ben yapabiliyorsam herkes yapar.
2 haftayı geç 2-3 gün yapsa devamı gelecekHalbuki 2 hafta dişini sıksa arınacaktı...ya benim akşam yemeği üzerine tatlı yemediğim gün yoktu. Bir dönem bisküviye, başka dönem triliçeye dadanmıştım mesela. Ben yapabiliyorsam herkes yapar.
Yok ıvır zıvır gıybet odası burasıHome ofis mi ? ortam çok sevimli duruyor .
Süper gidiyorsun bu arada
Pofu, kimi kaybettik? Dün biri pes etti diyordun.
onu kullanmıcam bunu kullancam burada mal varlığım daha belirgin çıkmışGeçenlerde bi resim atmıştın sanki
yok cnm hepimiz çok ii gidiyrzBenden başka bırakan yok mu gerçekten
mal varlıkları yaktı bizi zatenonu kullanmıcam bunu kullancam burada mal varlığım daha belirgin çıkmış
Maşallah hepinizeyok cnm hepimiz çok ii gidiyrz
mal varlıkları yaktı bizi zaten
Toto olarak lopezlik mertebesine ulaşıyorum göbeğim bariz gitti.
Eki Görüntüle 2251469
Sağ ol cnm , yarın rakamlar da yanıltmıycak inş biziMaşallah hepinize
Oohh tertemizzz yemek afiyet olsun şimdidenKızlar mutfağa giriştim. Bi kabak rendeledim ocağa koydum haşlanıyo,şimdi de salata yapıcam
onu kullanmıcam bunu kullancam burada mal varlığım daha belirgin çıkmış
Sağol canımmOohh tertemizzz yemek afiyet olsun şimdiden
İnşallah canım emeklerinizin karşılığını alacaksınızSağ ol cnm , yarın rakamlar da yanıltmıycak inş bizi
afiyet olsun kuzumHazır kabak da haşlansın yicem belki bideçorba yaparım
inş cnmİnşallah canım emeklerinizin karşılığını alacaksınız