Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ayy kızlarr 3 gündür süründüren regl ağrılarım son buldu şüküürrrrr
doya doya su içebilirim bugün resmen su içmeyi özledim
ara öğün zamanım da yaklaşıyorrr bi şekersiz kahveee ıımmm misss olur :))
bu arada nerelerdensiniz kızlar? acaba yakın mıyız? yakınsak bi gün buluşalım dicem de :)

Sıkıldım, erken yiyorum. Evde pratik bişey kalmamış, Teff keki yaptım. Anka bak bunda şeker de yok un da ama, sen daha enfes kek bulamazsın Tipi kayık ama tadı mühtiş

afiyet olsun beybii ben de türk kahvesiyle eşlik ediyorum sna

Thank youuu. Sana da afiyet olsun canım. Bu benim akşam yemeğim. Günü kapatıyorum
ELlerine sağlık
Tarif alalım o zaman.
1 yumurta, 2 kaşık hindistan cevizi unu, 2 kaşık teff unu, 3 kaşık keçi boynuzu, kek kıvamı alacak kadar süt, az yağ, karbonat. Bundan 2 kişilik çıkar. hemencecik pişiyor, bulut gibi yumaşacıcık

yarın bildirim yapmayanları diskalifiye edeceğim kızlar, çünkü gelip burda bildirim yapmıyorsa zaten konuyla alakası yoktur :)

bu arada şu başlığı değişelim ya ama aklıma bi şey gelmiyor

ABoo hiç evden malzeme yok bunda..

ABoo hiç evden malzeme yok bunda..
ama 1 kere alıyorsun, en az 2 ay gidiyor Ankaa...düşünsenee 2 kaşık 2 kaşık. Ben de macro centerdan aldım, ama internette yok yok

Yaw senin nick Anka değildi sanki

ama 1 kere alıyorsun, en az 2 ay gidiyor Ankaa...düşünsenee 2 kaşık 2 kaşık. Ben de macro centerdan aldım, ama internette yok yok

Yaw senin nick Anka değildi sanki
Aynen phoenix di. İngilizce anka kuşu, erdem örneği, eşsiz insan anlamında
Sabah anka yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…