- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Niye hep korku filmleri döner olurdu burada yaaa.
Daha önce Biz diye bir film reklamı çıkıyordu, Şimdi Hayvan Mezarlığıı ...Çok iğrenç
Aynen bezdim ya ne bu böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye hep korku filmleri döner olurdu burada yaaa.
Daha önce Biz diye bir film reklamı çıkıyordu, Şimdi Hayvan Mezarlığıı ...Çok iğrenç
Sanki bana yıllardır tanışıyormuşuz gibi geliyor bilemedim ben desen phoenix nicki ile tanimişim:) ankada yabanci gelmiş degil:) kafam karıştı kusura bakma
Aslında sık yazdığım heryere yazdım da buradan ayrıldım diye yazmamıştımben de seni etiketliycem phoenix dye bakyrm nick çıkmıyor
gözümden kaçmadı bizi hiçe saydın vay beeeeeAslında sık yazdığım heryere yazdım da buradan ayrıldım diye yazmamıştım
Aaa ne haddime.gözümden kaçmadı bizi hiçe saydın vay beeeee
Genel sorun yok aslinda canim kendimden oturuhayırdır cnm bi şey mi oldu yoksa ani gelen bi durum mu?
arada olur öyle ya bana da oluyo ben bi tık abartıp cinnet geçiriyorumGenel sorun yok aslinda canim kendimden oturu
sanki depresyon odem yapti takildi kaldiarada olur öyle ya bana da oluyo ben bi tık abartıp cinnet geçiriyorum
vallaaa 8 günü devirdik şaka maka mutluyummm ve heycanlıyımmkaldi 81 gün yarin 9 günü oluyor.:)
9 günde kaç kilo vermişim bilmiyorum ben en az 1 kilo vermiş hissediyorum. :)
81 gün şimdi düzce şehrindeyiz:)
yarin osmaniye:)
ayy hayır şişko falan yok sadece kilo olarak fazlalık diyoruz ona, kimse kendini küçük göremez bu gruptapofu 72 kilo olan rakibinde üç kişi var hangisi daha çok kilo vermiş onu merak ediyorum gerçi ben grubun en şişkosuyum
depresifken insan bişey yemek istemyr ki aksine abur cubur istyr kendimden biliyorumsanki depresyon odem yapti takildi kaldi
Bende oyleyim ya esimde diyir dun aksam sen sevmiyorsun tulumba alayim dedim o eskidendi simdo hepsini sevebilirimdepresifken insan bişey yemek istemyr ki aksine abur cubur istyr kendimden biliyorum
dün babam koca bi poşet poğaça simit falan getirdi
ağzıma sürmedim
annem de sağ olsun dağıtmış konu komşuya dedim evde tutma gözüm görmesin ben pırasamla mutluyum
yeme annem yemeBende oyleyim ya esimde diyir dun aksam sen sevmiyorsun tulumba alayim dedim o eskidendi simdo hepsini sevebilirim
Afiyet olsun cnm harikasınSabah 7 buçuk
1 fincan yer fıstığı, 1 dilim kasar peyniri, 1 omlet Tereyagda, 5 zeytin, 2 dilim sucuk,1 salatalik, 1 kuru incir 2 kuru kayisi
Aksam 4
2 parça hindi etli salata,1 haşlanmış kabak, 1 bardak ayran
Tesekkur ederim canimmm iyi mi sende menüm kuru meyveleri sabah yedimAfiyet olsun cnm harikasın
Gayet iyi hatta süperTesekkur ederim canimmm iyi mi sende menüm kuru meyveleri sabah yedim