afiyet olsunŞekersiz günüm bittiii
Saat 10.00 beyaz peynir domates
Ara 3 minik keten tohumlu galeta ve çay bardağı kadar süt
Saat 21.00 2 peynirli yumurta azcık ot kavurması.
Canım yumurta çekti spordan sonra.
Şimdi de çay içerim. Gidip şu peynirli yumurtalı tarifi yapiyim yarın için.
Ben çok alırım oxxodan özellikle yazlık tshirt ve ince pantalonları.hadi yaşadığımız kötü anıları konuşalım
kızlar daha önce oxxo dan kıyafet alıp giyen var mı?
ben kilolarım yüzünden 1 defa utanıp çııkmıştım çünkü içine girememiştim
içimde hep uktedir sırf egomu tatmin etmek için bi gün gidip giyinip almadan çıkıcam
yok kızz kimseden utanmak değil hani insan kendine kızar kendinden çekinir yaBen çok alırım oxxodan özellikle yazlık tshirt ve ince pantalonları.
Niye utanıyormuşsun ya kime neymiş. Kiloyu sağlığımız için veriyoruz kendimizi kimseye beğendirmek veya onaylanmak zorunda değiliz.
Orada olmadıysa başka yerden alırsın. Canını sıktığına değermi yaaa. Bak sinirlendim şimdi
Hee tamam ozaman. Evet oxxo öyle bide hep kısa kısa tshirtler. Bende hala 27 beden pantolon deniyorum. Bacağım bile içine girmeyince kalıplarınız çok kötü diye atarlanıyorum. Halbuki olmuşum 30 beden.yok kızz kimseden utanmak değil hani insan kendine kızar kendinden çekinir yaöyle bişey
oxxo sanki hep böyle sıfır bedenlerin alışveriş yaptığı yer gibi geliyor banao yüzden hala bi çekiniyorum oraya girmeye ama ahtım var
21 hazirana kalmadan gireriz oraya inşHee tamam ozaman. Evet oxxo öyle bide hep kısa kısa tshirtler. Bende hala 27 beden pantolon deniyorum. Bacağım bile içine girmeyince kalıplarınız çok kötü diye atarlanıyorum. Halbuki olmuşum 30 beden.
AkşamŞEKERSİZ 6. GÜNÜ TAMAMLAYANLARR
aypare ackerman Samsonn pofu hande_buse E ekilem81 @orkidekaramel BenimKemiklerimiri CKbeautyandsheer @Summer-girl Birbardakcay
harikayız kızlarrr 6. günü de kazasız belasız atlattık süperrr
kaldı 84 gün
yarın 1 hafta doluyorrrr
cuma tartı günüüü
başlamak bitirmenin yarısıdır sözü ne kadar da doğru
tam 6 günü devirdik birbirimize destek olarak!!!
hepinize tşk ediyorummm
süper bi ekip oldukk
Kabinden bu olmadi buyugunu getirir misin hayatim yerine hayatim bu buyuk geldi kucuk bedenini getirir misin demek istiyorumhadi yaşadığımız kötü anıları konuşalım
kızlar daha önce oxxo dan kıyafet alıp giyen var mı?
ben kilolarım yüzünden 1 defa utanıp çııkmıştım çünkü içine girememiştim
içimde hep uktedir sırf egomu tatmin etmek için bi gün gidip giyinip almadan çıkıcam
Evet cnm bugn 7. Gün bitiyoGünaydın kizlarrr bugünü bitirirsek 7. Günü tamamlamış oluyoruz dimi
Yarın karataya başlayacağım bugün gidip ceviz alayımEvet cnm bugn 7. Gün bitiyo
Günaydın çok geçmiş olsungünaydin
boyun agrisi bi iyileşemedim çok şiddetli agriyo dün akşam eşim merhem sürdü boyuma. sağolsun. ama çeviremiyorum kafama sağa sola...
sporu iki gündür yapamadim sinirlerim bozuyor
akşam kızımla dans ettik. anne kalk oynayalımzayıflasam kızımla rahat rahat oynayacagim.:)
spor yapmadığım sürece bacagim heryerim uyuşuk.. alışmışım :)
özledim iki günde ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?