• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Şekersiz günüm bittiii
Saat 10.00 beyaz peynir domates
Ara 3 minik keten tohumlu galeta ve çay bardağı kadar süt
Saat 21.00 2 peynirli yumurta azcık ot kavurması.
Canım yumurta çekti spordan sonra.
Şimdi de çay içerim. Gidip şu peynirli yumurtalı tarifi yapiyim yarın için.
afiyet olsun :KK9::KK9:

hadi yaşadığımız kötü anıları konuşalım

kızlar daha önce oxxo dan kıyafet alıp giyen var mı?
ben kilolarım yüzünden 1 defa utanıp çııkmıştım çünkü içine girememiştim
içimde hep uktedir sırf egomu tatmin etmek için bi gün gidip giyinip almadan çıkıcam :D

içimde hep uktedir sırf egomu tatmin etmek için bi gün gidip giyinip almadan çıkıcam :KK70:
Ben çok alırım oxxodan özellikle yazlık tshirt ve ince pantalonları.
Niye utanıyormuşsun ya kime neymiş. Kiloyu sağlığımız için veriyoruz kendimizi kimseye beğendirmek veya onaylanmak zorunda değiliz.
Orada olmadıysa başka yerden alırsın. Canını sıktığına değermi yaaa. Bak sinirlendim şimdi

Ben çok alırım oxxodan özellikle yazlık tshirt ve ince pantalonları.
Niye utanıyormuşsun ya kime neymiş. Kiloyu sağlığımız için veriyoruz kendimizi kimseye beğendirmek veya onaylanmak zorunda değiliz.
Orada olmadıysa başka yerden alırsın. Canını sıktığına değermi yaaa. Bak sinirlendim şimdi
yok kızz kimseden utanmak değil hani insan kendine kızar kendinden çekinir ya :D öyle bişey
oxxo sanki hep böyle sıfır bedenlerin alışveriş yaptığı yer gibi geliyor bana :D:D o yüzden hala bi çekiniyorum oraya girmeye ama ahtım var :D

yok kızz kimseden utanmak değil hani insan kendine kızar kendinden çekinir ya :KK70: öyle bişey
oxxo sanki hep böyle sıfır bedenlerin alışveriş yaptığı yer gibi geliyor bana :KK70::KK70: o yüzden hala bi çekiniyorum oraya girmeye ama ahtım var :KK70:
Hee tamam ozaman. Evet oxxo öyle bide hep kısa kısa tshirtler. Bende hala 27 beden pantolon deniyorum. Bacağım bile içine girmeyince kalıplarınız çok kötü diye atarlanıyorum. Halbuki olmuşum 30 beden. :D

100 ip atladım, 30 dk da pilates yaptım. Abs ve kollar. Yarın pişman olucam muhtemelen 😂

ŞEKERSİZ 6. GÜNÜ TAMAMLAYANLARR

aypare ackerman aypare ackerman Samsonn Samsonn pofu pofu hande_buse hande_buse E ekilem81 @orkidekaramel BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer @Summer-girl Birbardakcay Birbardakcay

harikayız kızlarrr 6. günü de kazasız belasız atlattık süperrr :KK49::KK49::eğlence::eğlence:

kaldı 84 gün
yarın 1 hafta doluyorrrr
cuma tartı günüüü

başlamak bitirmenin yarısıdır sözü ne kadar da doğru

tam 6 günü devirdik birbirimize destek olarak!!!
hepinize tşk ediyorummm :KK200::KK200::KK39:
süper bi ekip oldukkHoppaHoppa:KK30::KK30:
Akşam
-mercimek corba
-kiymali pırasa
-az bulgur pilavı
-3 mercimek kofte
-marul+roka

içimde hep uktedir sırf egomu tatmin etmek için bi gün gidip giyinip almadan çıkıcam :D
Kabinden bu olmadi buyugunu getirir misin hayatim yerine hayatim bu buyuk geldi kucuk bedenini getirir misin demek istiyorum 😂😂

dün şekersiz menümü tamamladim..:) ayy ben ne yediğimi unutuyorum :/
akşam ispanaklı borani. bi dilim ekmek yedim arkasindan türk kahvesi :)

günaydin
boyun agrisi bi iyileşemedim çok şiddetli agriyo dün akşam eşim merhem sürdü boyuma. sağolsun. ama çeviremiyorum kafama sağa sola...
sporu iki gündür yapamadim sinirlerim bozuyor:(
akşam kızımla dans ettik. anne kalk oynayalım:D zayıflasam kızımla rahat rahat oynayacagim.:)
spor yapmadığım sürece bacagim heryerim uyuşuk.. alışmışım :)
özledim iki günde ya.

günaydin
boyun agrisi bi iyileşemedim çok şiddetli agriyo dün akşam eşim merhem sürdü boyuma. sağolsun. ama çeviremiyorum kafama sağa sola...
sporu iki gündür yapamadim sinirlerim bozuyor:KK43:
akşam kızımla dans ettik. anne kalk oynayalım:KK70: zayıflasam kızımla rahat rahat oynayacagim.:)
spor yapmadığım sürece bacagim heryerim uyuşuk.. alışmışım :)
özledim iki günde ya.
Günaydın çok geçmiş olsun 😊😊 birazcık dayan 😊

Günaydın kızlar dün yorgunluk ve moral bozukluğu ile akşam bildirimde bulunamadım.
Sabah ve öğle yemeğimizi paylaşmıştık, ara öğün olarak 3 tane mürdüm eriği, çok az leblebi, akşam da 3 kaşık taze fasulye yemeği yarım dilim ekmek yedim. 1 saat leslie yapabildim akşam işten sonra yürüyemedim.

Eklentiler

• 20190327_084134.jpg
    20190327_084134.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 26
Back