• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

bende sabah
peynir ( kibrit kutusu kadar )
5 yeşil zeytin ( baharatlı )
bi kırmızı biber
bi salatalık
bi pembe domates. :)
bölelikle bitti çay içmedim yerine su içerek kapattım..
ayrica kapları hazirladim tatlı börek var öğlen.. eşim istiyor ona götürecegim.
bi çorba içsem yeter.
öğlen biraz yürüyüş yaparim. parada kalmadi yanima. sanirim kuruyemiş alamam.:)
7 günde çikolatanin tadini unutmuşum. canim çekerse ben o tadini biliyorum diyorum :D
vucudum anca toparlamaya başladi halsizlik uykusuzluk oluyor sanirim :(
inşaallah daha iyi olacagim :) 1 ayda ne etkisini görecegimi merak ediyorum :)

Yarın karataya başlayacağım bugün gidip ceviz alayım 😁😁
aaa nerden estş kız 😂😂😂2 öğün mü yapcan
günaydin
boyun agrisi bi iyileşemedim çok şiddetli agriyo dün akşam eşim merhem sürdü boyuma. sağolsun. ama çeviremiyorum kafama sağa sola...
sporu iki gündür yapamadim sinirlerim bozuyor:KK43:
akşam kızımla dans ettik. anne kalk oynayalım:KK70: zayıflasam kızımla rahat rahat oynayacagim.:)
spor yapmadığım sürece bacagim heryerim uyuşuk.. alışmışım :)
özledim iki günde ya.
ayy geçmiş olsun kuzum ya kasların mı zedelendi ya da terleyip soğuk mu yedin geçenlerde bana da olmuştu aynısı 1-2 güne geçmişti
Dimi ya insan alışınca yapmayınca yavrusunu kaybetmiş gibi boşluk oluyo ( yaptığım benzetmede yani ban ahiç uymuyo😂😂😂sanki çocuğum var da🤪🤪)
Ama önce sağlık
Ben de reglden dolayı yapmıyorum cuma günü kaldığım yerden devam inş😕😕
Günaydın kızlar dün yorgunluk ve moral bozukluğu ile akşam bildirimde bulunamadım.
Sabah ve öğle yemeğimizi paylaşmıştık, ara öğün olarak 3 tane mürdüm eriği, çok az leblebi, akşam da 3 kaşık taze fasulye yemeği yarım dilim ekmek yedim. 1 saat leslie yapabildim akşam işten sonra yürüyemedim.
sıkma canını beybii sal gitsin neyse moralini bozmaya değmez
Sabah
-1 avuç badem
-1 minik muz
-adaçayı
çok az değil mi kuzum bu?
pofu pofu akşam kızarmış tavuk ve salata. Buda @hande_buse ile kahvaltimiz
oohh misss afiyetler olsun ikinize de 💋💋💋🥰🥰🥰
bende sabah
peynir ( kibrit kutusu kadar )
5 yeşil zeytin ( baharatlı )
bi kırmızı biber
bi salatalık
bi pembe domates. :)
bölelikle bitti çay içmedim yerine su içerek kapattım..
ayrica kapları hazirladim tatlı börek var öğlen.. eşim istiyor ona götürecegim.
bi çorba içsem yeter.
öğlen biraz yürüyüş yaparim. parada kalmadi yanima. sanirim kuruyemiş alamam.:)
7 günde çikolatanin tadini unutmuşum. canim çekerse ben o tadini biliyorum diyorum :KK70:
vucudum anca toparlamaya başladi halsizlik uykusuzluk oluyor sanirim :KK43:
inşaallah daha iyi olacagim :) 1 ayda ne etkisini görecegimi merak ediyorum :)
afiyet olsun beybii 🥰🥰🥰ahahha kocan sevinecek karım bni düşünüyo diyeee ama halbuki işin gerçeği karısı kendini düşünüyo😂😂😂😂kumbaraya para atıyosun
Canın bi şey çekerse o para biriktikçe çekmeyecek inan daha önce yapmıştım bunu🥰🥰🙈🙈🙈 cuma günü tartıdaki rakamı görünce asıl o zmn hiç istemiceksn💪🏻💪🏻💪🏻2 gün kaldıııı tartıyaa

ayy geçmiş olsun kuzum ya kasların mı zedelendi ya da terleyip soğuk mu yedin geçenlerde bana da olmuştu aynısı 1-2 güne geçmişti
Dimi ya insan alışınca yapmayınca yavrusunu kaybetmiş gibi boşluk oluyo ( yaptığım benzetmede yani ban ahiç uymuyo😂😂😂sanki çocuğum var da🤪🤪)
Ama önce sağlık
afiyet olsun beybii 🥰🥰🥰ahahha kocan sevinecek karım bni düşünüyo diyeee ama halbuki işin gerçeği karısı kendini düşünüyo😂😂😂😂kumbaraya para atıyosun
Canın bi şey çekerse o para biriktikçe çekmeyecek inan daha önce yapmıştım bunu🥰🥰🙈🙈🙈 cuma günü tartıdaki rakamı görünce asıl o zmn hiç istemiceksn💪🏻💪🏻💪🏻2 gün kaldıııı tartıyaa
Sağlikli ve düzenli ya deneyeyim dedim 😊

Kahvaltıı muzlu tarçınlı düz yulaf
99EF5CB0-C7BD-4457-AC42-1E7A826E3D1B.jpeg

Ama önce sağlık
bende regl olucam bi kaç gün içinde. cuma günü regl olarak tartıya çikarsam + gösterirse sasarim :KK70:
kocam yiyor adam zayıflar benim gibi vucut yapıya sahip degil gece bile yiyor yemegi:KK70: olmuş 95 kilo. zayıfla diyolar eşimin ailesi.. bende eşime bi dahaki alışverişte çikolatalar tatlılar yok almıycam dedim :KK70: salam var bi bucuk aydir yenmedi duruyor. almadik ki bu ayda. peynir yoğurt felan çok aliyoruz.
ben kumbara çok yaptım :D valla birkitiğim parayı domuşa veriyorum :D

dün Aktardan keten tohumu aldim. faydaları da elbet çok.
yoğurtla karıştırıp yiyecem. bide doğal jöle yapılıyor ondan. :) benim saçim çok kıvırcık keten tohumu ile yapılan jöle saça iyi geliyor. hele de o marketteki jöleler köpükler kimyasal bence. onu deneyecegim:)

Sabah 6.30
Çavdar ekmeğine tost
Bol yesillik domates
Ara 11.00
Yeşil çay
1 kepekli galeta
Öğle 13.00
Yeşil mercimek yemegi
Bol yesillik domates ayran 1 dilim cavdar
15.00
Nescafe
Aksam 20.oo
Yeşil mercimek yemegi
Bol yesillikli salata
1 dilim cavdar
2 litre su
Ama aksam yemeğine salataya bi pul biber koymuşum amanın alev aldim 🤪🤪🤪🤪 pofu pofu

Benimde bugün itibari ile regl dönemin henüz gelemedi ama arada bi tatli krizi yaptırıyor dün is yerinde dolapta findik ezmesi vardı cay kaşığıyla bi kaşık yedim sadece 😖😖😖 pişmanım

Sabah 6.30
Çavdar ekmeğine tost
Bol yesillik domates
Ara 11.00
Yeşil çay
1 kepekli galeta
Öğle 13.00
Yeşil mercimek yemegi
Bol yesillik domates ayran 1 dilim cavdar
15.00
Nescafe
Aksam 20.oo
Yeşil mercimek yemegi
Bol yesillikli salata
1 dilim cavdar
2 litre su
Ama aksam yemeğine salataya bi pul biber koymuşum amanın alev aldim 🤪🤪🤪🤪 pofu pofu
cnm çok fazla ekmek yemişsin üstüne galeta yemişsin galeta yasak onu da diyeyim, dün burda konusu geçmişti, içinde şeker var mümkün olduğunca uzak duralım
75 dk leslie yaptım sadece tansiyonum oynadı sanirim pofu pofu
gayet iyi yapmışsın maşallaahh
Benimde bugün itibari ile regl dönemin henüz gelemedi ama arada bi tatli krizi yaptırıyor dün is yerinde dolapta findik ezmesi vardı cay kaşığıyla bi kaşık yedim sadece 😖😖😖 pişmanım
onun yerine hurma gün kurusu 2-3 adet gayet ii gider😚😚

Sağlikli ve düzenli ya deneyeyim dedim 😊
dene cnm bn hep 3 öğün yapmıştım
Kahvaltıı muzlu tarçınlı düz yulaf
Eki Görüntüle 2250885
ohh afiyet olsuunnn 😋😋😋😋
bende regl olucam bi kaç gün içinde. cuma günü regl olarak tartıya çikarsam + gösterirse sasarim :KK70:
kocam yiyor adam zayıflar benim gibi vucut yapıya sahip degil gece bile yiyor yemegi:KK70: olmuş 95 kilo. zayıfla diyolar eşimin ailesi.. bende eşime bi dahaki alışverişte çikolatalar tatlılar yok almıycam dedim :KK70: salam var bi bucuk aydir yenmedi duruyor. almadik ki bu ayda. peynir yoğurt felan çok aliyoruz.
ben kumbara çok yaptım :KK70: valla birkitiğim parayı domuşa veriyorum :KK70:
ahahhaha adamı şişiripkendi zayıflıycak bizde de durum öyle bnim ki kilo aldı bn zayıfladı durup durup sen beni beğenmiyosun diyo manyak😂😂😂😂
dün Aktardan keten tohumu aldim. faydaları da elbet çok.
yoğurtla karıştırıp yiyecem. bide doğal jöle yapılıyor ondan. :) benim saçim çok kıvırcık keten tohumu ile yapılan jöle saça iyi geliyor. hele de o marketteki jöleler köpükler kimyasal bence. onu deneyecegim:)
aynennnonlar hep kimyasal saçları mahvediyooo 🙈🙈🙈hayatımızın her alanında kşmyasal var ya bazen diyrm keşke çookkk eski zamanlarda yaşasaydım🙈🙈

Şuan tlc açık, önğmde şeker yiyolar😂😂😂😂😂 yahu bana mı özel bu durum bu ara hep böyle karşıma geliyo😂

ohh afiyet olsuunnn 😋😋😋😋
ahahhaha adamı şişiripkendi zayıflıycak bizde de durum öyle bnim ki kilo aldı bn zayıfladı durup durup sen beni beğenmiyosun diyo manyak😂😂😂😂
aynennnonlar hep kimyasal saçları mahvediyooo 🙈🙈🙈hayatımızın her alanında kşmyasal var ya bazen diyrm keşke çookkk eski zamanlarda yaşasaydım🙈🙈
ohh afiyet olsuunnn 😋😋😋😋
keten tohumu ile yapılan jöle tarifi 5 minute craft da görmüşüm. 70 milyon aboneye sahip:) sık sık izliyorum hoşuma gidiyor. basit faydalarini gösteriyor.

Back