- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Aciktiriyor elma yaaCanım elma istedi hadi yiyeyim dedim keşke yemeseydimhiç sevmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aciktiriyor elma yaaCanım elma istedi hadi yiyeyim dedim keşke yemeseydimhiç sevmiyorum
Evet yaa karnım aç gibi hissedyrm kahve yapcmAciktiriyor elma yaa
Kahve candir afiyet olsun canimEvet yaa karnım aç gibi hissedyrm kahve yapcm
kahveyi bulan kimse tbrk edermtşk ederm cnmKahve candir afiyet olsun canim
Turkiyeye kanuni sultan suleyman zamaninda iki suriyeli getirmis.bi rivayete gore hurrem sultan meshur etmis gelen kahveyikahveyi bulan kimse tbrk edermtşk ederm cnm
Hadi ya demk araplar getrdiii, niye turk kahvesi diyoz buna bizTurkiyeye kanuni sultan suleyman zamaninda iki suriyeli getirmis.bi rivayete gore hurrem sultan meshur etmis gelen kahveyi
Orasini bilemeyeceğim belki de kahveyi ilk bu sekilde pisiren bizizdir o yuzden turk kahvesi olmusturHadi ya demk araplar getrdiii, niye turk kahvesi diyoz buna biz
neyse araştırmk lazıımmOrasini bilemeyeceğim belki de kahveyi ilk bu sekilde pisiren bizizdir o yuzden turk kahvesi olmustur
afiyet olsun tatlımmöğlen: çorba ve üç mercimek köftesi :) bu kadar:)
Kinoa dan kısır enfes oluyorrr...farkı anlayamazsın. Ama çok yeme, çünkü kinoa çok tok tutuyor, kolay sindirilmiyor. Yerken anlamıyorsun, ama sonra ben en son 1 kuzu yemiştim galiba moduna giriyorsunKahvemi içtim
Kızlarr bugün kısır yapmak istiyorum sizce yapaam mı yoksa kalan ıspanağı mı yesem
Yok kız 5-6 kaşık alcam o da dolu dolu değil yani :)Kinoa dan kısır enfes oluyorrr...farkı anlayamazsın. Ama çok yeme, çünkü kinoa çok tok tutuyor, kolay sindirilmiyor. Yerken anlamıyorsun, ama sonra ben en son 1 kuzu yemiştim galiba moduna giriyorsun
acı ama sade yenmiyo yahu illa bişeye dökmek lazımKahve de güzel ama asıl kakaoyu bulanın alnından öpmek istiyorum ben
Karnabahardan da yapabilirsinKahvemi içtim
Kızlarr bugün kısır yapmak istiyorum sizce yapaam mı yoksa kalan ıspanağı mı yesem
ben krizim gelince yiyorum inan sadee.. Ilık sütle yapınca da şeker çok aramıyorum, azıcık keçiboynuzunun da zararı olmaz. Bir de incir falan ile tadlandırıp puding yapınca da çok güzel oluyor.acı ama sade yenmiyo yahu illa bişeye dökmek lazım
karnabahar kocaman onu parçalamak istemyrm bi de akşam zeytinyağlı pırasa yapcam büyük ihtimalKarnabahardan da yapabilirsin
aynen ben de süte katıp içiyoruö çom lezzetli oluyo he bi de muza döküyrmben krizim gelince yiyorum inan sadee.. Ilık sütle yapınca da şeker çok aramıyorum, azıcık keçiboynuzunun da zararı olmaz. Bir de incir falan ile tadlandırıp puding yapınca da çok güzel oluyor.
afiyet olsunn