buna benzer bişey izlemiştim göz altları mor mor oluyomuş şekerdenBence cilde de faydası çok. Cilt daha bir canlı ve zinde oluyor gibi. :)
doğru bence de yapıyı zaten komple bozuyoevet yaa, şeker kolajen yapımına ciddi sekte vuruyormuş. Bu dediğin kesinlikle doğrudur!
harikasıınnnKızlar bugün de tamamlandı
Ben de oyleydim bi ara89.9 gördümçok pis bi dönm geçirdim tok olsamda sürekli bişyler yiyodum sonra dank etti 2.5 ayda 78 e indim geçn sene, o zmndan beri total 20 kilo verdm
harikasıınnnSabah 7 buçuk
1.5 dilim tam tahıllı ekmek ,1 yesil biber,1 salatalik, 7 zeytin ,1 kk inek peyniri,1 çay bardağı süt
Öğlen 12 buçuk
1 kepce ezogelin çorbası, 1 parça tavuk,1 bardak ayran
Akşam 17 gibi
5 kasik yeşil mercimek ,3 kaşık kuru fasulye.
2lt su
evet tamamen psikolojik , çok berbattı o dönem anlatsam ağzınız açık kalır meyse şükür geçti bitti, yoksa bi insanın gerçekten deli olması lazım oturduğu yerde midssi bulanana kadar tatlı tuzlu acı ne varsa yemesi içinBen de oyleydim bi arapsikolojik galiba.simdilik 6.1 verdim devami gelecek insallah
Evet canım sahi alıntıdır yazqyim bir dkaypare ackerman alıntı mı yazı?
Kesinlikle daha dinçim, bi de geceleri uykum çok çabuk gelmiyor.Kızlar 6 gün oldu neler değişti hayatınızda gözlemlediğiniz kadarıyla?
Bn de sabah cart diye kalkıyorumKesinlikle daha dinçim, bi de geceleri uykum çok çabuk gelmiyor.
kilom değiştiKızlar 6 gün oldu neler değişti hayatınızda gözlemlediğiniz kadarıyla?
Ahahhaha onu bn de yapyrmkilom değişti
Markette çok agresif olmaya başladım. Paketlerle konuşuyorum sürekli bir şeylerin arkasını okuyup bu nedir yaa diye söyleniyorum laktoksuz süt alıp çıkıyorum.
ahahha aynısı ben!!!! karatay yapıp 7.5 kilo verip sonra uzun bi zaman almayıp aman zaten almıyorum diye sapıtıp üstüne 90 kiloyu gören bana bi alkış alırım
aynen en azından etiket okumayı adet edinmek lazım
mesela light ürünlerde şeker yok sanıyor çoğumuz ısrarla diyorum ki insanlara light ürünlerde normal ürünlerden daha çok şeker var
hayatta light süt yoğurt bisküvi tüketmem
her zaman yağlı ya da yarım yağlı kullandım
6 günü yakarsın bakşurda kaldı 83.5
ay evet onu da yiyelim şu da olsun dşye diye bi bakıyoruz dünyaları yemişizBen de Karatay yaptım. 8 ayda 12 kilo verdim. 75'ten 62,9 kg'a düştüm. sonra motivasyonumu kaybettim. tekrar tekrar başladım. başladıkça bunaldım. ama çok kilo almadım. 4-5 kg aldım. en son buraya takıldım da tekrar başlamış oldum. İnşallah şu lanet şekerden kurtulurum. ya da usturuplu yemeyi öğrenirim diyeyim bari.
Benim çok erken uykum geliyordu birde sabahları uyanmama sorunu vardı şimdi gitti ama ilerde cildimizde değişim filan mutlaka görürüz asıl değişimler uzun vadede oluyor bence...
Summer-girl bir soru sormuştu şekerle ilgili, 90 gün sonunda ben yine pasta, kek ,kurabiye yemeyecegim bedenimi seviyorum ve ona zarar vermek ıstemiyorum.kendi doğal kekimi , çikolatamı (şekersiz tabiki hepsi ) vs hepsini kendim yapıp canım isteyince yerim.ben şekerden sogudum farkettim ki canım istemiyor...90 günden sonra ömür boyu yapmaya devam ederim
Aynen öyleYoldasiz o zaman. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?