• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ay ben çok yedim inkar edemem
teyzemler olsun amcalarım olsun
ama annemin bana iyiliği var asla kola içmedim hani kendimi bilene kadar
millet içerdi benim içim giderdi iyiki de içmemişimm!!!
canan karatay doğru söylüyor
durum vahim
10 yaşında çocuk kocaman göbek var yazık değil mi ya
willy wonka 'yı izlediniz mi bilmem orda diş doktoru adam dyr ya çikolata şeker dişleri çürüten şeylerdir falan aklıma hep o geliyor, algıda seçicilik bu olsa gerek :KK70:
evet willy wonkaya izledim :) babasina olan nefreti yüzünden çikolata fabrikasini kurdu. şimdi içerde şeker yerse kaybediyordu şeker yemesin diye 6-7 kişi katılıyor çikolatadan kazandığı..
en son hayatindan hiç çikolata şeker yememiş bi çocuk kazaniyor. ::)
çok güzel filmdi:)

Size birşey sorcam.akşam yemeğinde 5 kasik yeşil mercimek 3 kaşık kurufasulyem var ama canım çok muz istiyo yesem çok mu olur...

haa :KK70: içine tarçın çubuğu ya da nane yaprakları atabilirsin belki öyle içebilirsin ama neden suyu sevmiyosun anlamadım
kız eşine niye eziyet edyn :KK70: adama yazık

:KK70: kazeennn "sıfır şeker var" derken bile şeker var diyosun :KK70: ben almayayım size afiyet olsun

suyu istemeden içiyorum. yani susamıyorum hiç. içmek mecburi olunca da içim almıyor o sebeple sevmiyorum.
yazın bile 1 bardak suyla geçirebilen bir insanım.

ahahha aynısı ben!!!! karatay yapıp 7.5 kilo verip sonra uzun bi zaman almayıp aman zaten almıyorum diye sapıtıp üstüne 90 kiloyu gören bana bi alkış alırım :rapci::rapci:
aynen en azından etiket okumayı adet edinmek lazım
mesela light ürünlerde şeker yok sanıyor çoğumuz ısrarla diyorum ki insanlara light ürünlerde normal ürünlerden daha çok şeker var
hayatta light süt yoğurt bisküvi tüketmem
her zaman yağlı ya da yarım yağlı kullandım
6 günü yakarsın bak :D şurda kaldı 83.5 :D
Pofu 90a kadar ciktin mi 😲😲 inanmam benim hamilelik haric rekorum 86.6 hem de 1.5 ay oncesi bu 🤦‍♀️🤦‍♀️

Bnm tokluk 90-95 arası 🙈senin ki de norml
bi kere ben geçen günlerde şekersize başlamadan evvel tokluk şekeri yaptırmadan önce ben çook şeker yedim çikolatalar biskuviler bilmem ne.. o zaman 122 çikmişit anaaa dedim. açlık şekerim 95 ti:D yuh dedim sonra 6 gündür yemiyorum lokum verdi birisi yemedim attim çöpe.. :) şekeri gerçekten unuttum.

benim kızım 2 yaşına kadar çikolata şekerli şeyler vermedik.
şimdi götürüyor yedirmek istemiyorum getiriyolar veriyolar eline.;(
bence canan karatayın dediği gibi şeker üretimi yasaklansin..
türkiye obez altında.. özellikle çocuklara oluyor .
benim şimdiden dişimin arkasi çürüdü. :(
küçükken ben şeker delisi degildim yemezdim hele bayram şekerleri kuzenime verirdim:D
Sen izin vermedigin surece kimse bir sey yediremez cocuguna canim hadi bizi gectim ama onlar icin direkt zehir 31 aylik oldu cikolata seker nedir bilmez paketli gida nedir bilmez.arkami donunce agzina tatli verenler oldu tepkimi oyle bi koydumki simdi normal bir sey verirken bile sorarlar 😂😂

Kızlar hiç aç değilim ama evde geç bi saatte acıkmak istemiyorum.

Günü kapatıyorum pofu pofu . En fazla antep fıstığı yerim akşam belki, canım çekti.

Sabah 8 de 1 adet yumurta, zeyinyağlı roka + tere, biraz peynir zeytin yedim.

Şimdi, saat 17:00 da bunu yiyiyorum. İçinde marul, nohut, somon, domates ve kinoa var. Tuz ve zeytinyağı da.
kin.jpg

Günü kapatıyorum pofu pofu . En fazla antep fıstığı yerim akşam belki, canım çekti.

Şimdi, saat 17:00 da bunu yiyiyorum. İçinde marul, nohut, somon, domates ve kinoa var. Tuz ve zeytinyağı da. Eki Görüntüle 2250672
Afiyet olsun kuzum👍🏻👍🏻😍😍

Şimdi, saat 17:00 da bunu yiyiyorum. İçinde marul, nohut, somon, domates ve kinoa var. Tuz ve zeytinyağı da. Eki Görüntüle 2250672
Afiyet olsun müthiş. :KK9:

Offf, nasıl güzel duruyor. :) Afiyet olsun. :)

Back