Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

evet willy wonkaya izledim :) babasina olan nefreti yüzünden çikolata fabrikasini kurdu. şimdi içerde şeker yerse kaybediyordu şeker yemesin diye 6-7 kişi katılıyor çikolatadan kazandığı..
en son hayatindan hiç çikolata şeker yememiş bi çocuk kazaniyor. ::)
çok güzel filmdi:)

Size birşey sorcam.akşam yemeğinde 5 kasik yeşil mercimek 3 kaşık kurufasulyem var ama canım çok muz istiyo yesem çok mu olur...

suyu istemeden içiyorum. yani susamıyorum hiç. içmek mecburi olunca da içim almıyor o sebeple sevmiyorum.
yazın bile 1 bardak suyla geçirebilen bir insanım.

Pofu 90a kadar ciktin mi inanmam benim hamilelik haric rekorum 86.6 hem de 1.5 ay oncesi bu

Bnm tokluk 90-95 arası senin ki de norml
bi kere ben geçen günlerde şekersize başlamadan evvel tokluk şekeri yaptırmadan önce ben çook şeker yedim çikolatalar biskuviler bilmem ne.. o zaman 122 çikmişit anaaa dedim. açlık şekerim 95 ti yuh dedim sonra 6 gündür yemiyorum lokum verdi birisi yemedim attim çöpe.. :) şekeri gerçekten unuttum.

Sen izin vermedigin surece kimse bir sey yediremez cocuguna canim hadi bizi gectim ama onlar icin direkt zehir 31 aylik oldu cikolata seker nedir bilmez paketli gida nedir bilmez.arkami donunce agzina tatli verenler oldu tepkimi oyle bi koydumki simdi normal bir sey verirken bile sorarlar

Kızlar hiç aç değilim ama evde geç bi saatte acıkmak istemiyorum.

Günü kapatıyorum pofu . En fazla antep fıstığı yerim akşam belki, canım çekti.

Sabah 8 de 1 adet yumurta, zeyinyağlı roka + tere, biraz peynir zeytin yedim.

Şimdi, saat 17:00 da bunu yiyiyorum. İçinde marul, nohut, somon, domates ve kinoa var. Tuz ve zeytinyağı da.

Afiyet olsun kuzum

Afiyet olsun müthiş.

Offf, nasıl güzel duruyor. :) Afiyet olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…