ahahha aynısı ben!!!! karatay yapıp 7.5 kilo verip sonra uzun bi zaman almayıp aman zaten almıyorum diye sapıtıp üstüne 90 kiloyu gören bana bi alkış alırım1 sene boyunca hiç kilo almadım. 3 sene içinde hepsini geri aldımazar azar emin adımlarla eski halime döndüm.
aynen en azından etiket okumayı adet edinmek lazımBen de 90 gün sonunda sıfır şekersiz düşünemiyorum. Ama eskiye nazaran daha çok bilinçli olacağım , paketli gıdalar almamak ya da alırken okumak adına dikkat edeceğim kesin. şimdiden yemeyeceğim, içmeyeceğim net konuşamıyorum.
6 günü yakarsın bakbana da geldi bildirim verdim oyu amatatlı çektirdi şimdi bak yok almayayim
ben de oylayayım neyseşimdi çıtır künefe önde..
Oyumu çikolatalı baklavandan yana kullandım bilginizeşansımı denedim diyelim : )
oy ver gitsin.. şimdi bebeklere mama var :)Oyumu çikolatalı baklavandan yana kullandım bilginize
Yalnız sizin tatlı da, fotolar da muhteşem görünüyordu. Bir ara elim gitti, ama dedim kız yufkayı bile kendi açmış hakkını yeme
sonra canın çekecek görcem senioy ver gitsin.. şimdi bebeklere mama var :)
ben bakiyorum çok ilgim çekiyo:)
yok kız :) bebek mamalari ne cani çekcemsonra canın çekecek görcem seni
işte bak çocukluktan alışıyoruz böyle şeylere :Syok kız :) bebek mamalari ne cani çekcem
kızıma yapıcam mamaları..
şimdi normal yemek yiyor ama bu yarişmadaki mamalarin tarifini rahatlıkla alabilirim. kardeşi olursa çok rahat yedirebilirim. o yüzden ilgim çekiyo bakiyorum tariflere:)
sen zaten bnim idolümsüünnBen 2 sene önce çıktığım bu yolculuğa devam etmeyi tercih ediyorum.
benim kızım 2 yaşına kadar çikolata şekerli şeyler vermedik.işte bak çocukluktan alışıyoruz böyle şeylere :S
ben (büyük konuşmak olmasın) eğer bi gün evlenip çocuk yaparsam daha şimdiden anneme çocuğuma çikolata şeker verilmiycek diye yasak koydum
kardeşim evli, onun eşine de diyrm çocuğa asla şeker vermiycez dyrm alıştırmıycaz
sonra bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşar
daha bu yaşımda ağzımdaki dişlerden oluyorum
neden? ilk ve tek torun ben, amca teyze dayı dolu etrafımda bak çok ii hatırlıyorum amcalarım her geldiklerinde tadella getirirlerdi bana :S:S ah be ahhh keşke de getirmeselermiş
sen zaten bnim idolümsüünn
ay ben çok yedim inkar edemembenim kızım 2 yaşına kadar çikolata şekerli şeyler vermedik.
şimdi götürüyor yedirmek istemiyorum getiriyolar veriyolar eline.;(
bence canan karatayın dediği gibi şeker üretimi yasaklansin..
türkiye obez altında.. özellikle çocuklara oluyor .
benim şimdiden dişimin arkasi çürüdü.
küçükken ben şeker delisi degildim yemezdim hele bayram şekerleri kuzenime verirdim
açlık şekerin mi 108?bugün şeker ölçümü yaptım 108 çikti 150 üzeri olursa şeker hastasisin demek.
hoppala neden?şerbetli tatlılar oylamasından geliyorum. Canım çok sıkkın.
Canım çekmez sanmıştım. Biri salyalarımı toparlasınhoppala neden?
Canım çekmez sanmıştım. Biri salyalarımı toparlasın
parmakla yapılıyor kani aliyo ölçüyor ..açlık şekerin mi 108?
tokluk mu
Yani şöyle sabah kalkıp su bile içmeden yapıldıysa açlık şekeriparmakla yapılıyor kani aliyo ölçüyor ..
ben açim şimdi amatokluk mu açlık mı bilmiyorum şeker ölçümü bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?