Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Hem koca bir bardak çay içiyorum, yanında da 1 bardak limonlu suyum var kızlar. Kendime gelemenyince limonlu su gerçekten zihni açıyor.

Samsun'la hiç alakam yok valla, hiç hayatımda bile görmedim, ama ilk fırsatta gidicem inş çok güzel bi şehir diyorlar
ben gittim samsuna 10 yaşlarindydim.. ailecek şehir turuna çikmiştik. her şehirde 1 gece kalıp geziyorduk 15 gün boyunca. babam memurdu hemen hemen her yeri gezdim. 20 yıldir gitmedim baya değişti oralar... bekar olsam kesin her yeri gezerdim nereden evlendim bilmiyrum

bi zayiflayım şu bol gelen kıyafetleri kaldircam gözüm görmesin...yenilemem lazim dolabimi..40-44 beden arasi kiyafetlerim olsun dolapta.
Kızzz var yaaa kaç kere boşalttım dolabı halaaa daha var

Yahu ayakkabılarım bile terlik gibi olmuş içindw ayağım kayığı her şeyimi satıcam hiç giymediğim ayakkabılar elbiseler var hepsi bol

Ne güzel ailen varmış senin öyle . Bizi de imkanlarımız olur da inşallah bizde ailecek gezip görürüz. Ülkemin her karış toprağı çok değerli, karadenizin kıyı şeridini gezdim harika yerler var . Sadece batı karadenizi görmedim.

Kızzz var yaaa kaç kere boşalttım dolabı halaaa daha var

Yahu ayakkabılarım bile terlik gibi olmuş içindw ayağım kayığı her şeyimi satıcam hiç giymediğim ayakkabılar elbiseler var hepsi bol

Dün bir pantolon verdim daraltmak için 15 tl ödedim bu iş bize pahalıya patlayacak . Bütün kotlarım bol geliyor belimden düşecek haftasonundan haftasonuna giydiklerim var ama yavaş terziye götürmem lazım

tut kocaanı götür yaaa. Sevmiyor mu gezmeyi. Bezdirme politikası uygula. Hergün aynı konudan böyle minik minik bahset. Ah samsunun dereleri vay samsunun dağları aman samsunun keçileri diye. Bi bakmışsın samsundasın. Ben bu taktikle dünya turu yapıyorum haahadhjaskdhakjhak

Dün bir pantolon verdim daraltmak için 15 tl ödedim bu iş bize pahalıya patlayacak . Bütün kotlarım bol geliyor belimden düşecek haftasonundan haftasonuna giydiklerim var ama yavaş terziye götürmem lazım
Sormaaaa yaaa
Çalışıyo olsaydım her ay 2-3 parça alırdım
İşe başlayınca bütün para kıyafetlere gitck

babam şimdide olsa gezdirir eşim yanaşmiyo ailemle arasi limoni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…