sat dolap.com denen site var..:)Kızzz var yaaa kaç kere boşalttım dolabı halaaa daha var
Yahu ayakkabılarım bile terlik gibi olmuş içindw ayağım kayığı her şeyimi satıcam hiç giymediğim ayakkabılar elbiseler var hepsi bol
Kahve ve ıhlamur muuuKahvaltim
-kahve
-ihlamur
bi zayiflayım şu bol gelen kıyafetleri kaldircam gözüm görmesin...yenilemem lazim dolabimi..40-44 beden arasi kiyafetlerim olsun dolapta.
Burda 2. el satıyorum topkileri var ya, bizim grup olarak bir topik de biz açarızKızzz var yaaa kaç kere boşalttım dolabı halaaa daha var
Yahu ayakkabılarım bile terlik gibi olmuş içindw ayağım kayığı her şeyimi satıcam hiç giymediğim ayakkabılar elbiseler var hepsi bol
tut kocaanı götür yaaa. Sevmiyor mu gezmeyi. Bezdirme politikası uygula. Hergün aynı konudan böyle minik minik bahset. Ah samsunun dereleri vay samsunun dağları aman samsunun keçileri diye.Bi bakmışsın samsundasın. Ben bu taktikle dünya turu yapıyorum haahadhjaskdhakjhak
Bogazim izin vermiyor.Kahve ve ıhlamur muuuhiç bi şey yemiycen mii
Valla he 85 gün sonra hepimiz satışa çıkartırız ahahhahaBurda 2. el satıyorum topkileri var ya, bizim grup olarak bir topik de biz açarız
Doktora gitsene cnm aç kalınca bu seferde bağışıklığın çökerBogazim izin vermiyor.
Süt de yok iş yerinde.
Bal da yiyemiyorum.
evde makineniz yokmu bol gelen kıyafetlerini kendin daratabilirsin.:)Dün bir pantolon verdim daraltmak için 15 tl ödedim bu iş bize pahalıya patlayacak .Bütün kotlarım bol geliyor belimden düşecek haftasonundan haftasonuna giydiklerim var ama yavaş terziye götürmem lazım
Bogazim izin vermiyor.
Süt de yok iş yerinde.
Bal da yiyemiyorum.
Bu yeni mi Pofuu? Yüzünde ki tebessümü hissediyorum buradanBu bnm boydan resmim38 beden olduğum için sevinçten pantolon deneyip durmuştum Eki Görüntüle 2250541
canım becerim yok benim.Annemin mak. varevde makineniz yokmu bol gelen kıyafetlerini kendin daratabilirsin.:)
terziye verecegi parayı birikim yapıp yeni kıyafetler alirsin.
önce küçük hedef koyayim şimdi hedefim 85 olsun ulaştım mı 5 kilo hedef koyayım:)Orkidee daha büyük hedeflere oynaa..Gün gelecek sadece 38 beden olacak dolaplarımızda
Burda 2. el satıyorum topkileri var ya, bizim grup olarak bir topik de biz açarız
Var mı Avrupa da tavsiye ettiğin görülecek bir yer Fulias, şuraya gittim, imkanım olsa yarın tekrar giderim diye?
Yeni sayılır hala 38 bedenimSüt zaten iltihaplı boğaza yaramaz...sirkeee.. O yoksa şu spreyler var, boğaz için onlardan.
Bu yeni mi Pofuu? Yüzünde ki tebessümü hissediyorum buradan
Benim aklım en çok Amsterdam'da kaldı. Merkezi az çok tahmin edersiniz de köyleri inaaanııılmaaaaaz. Kafayı yiyip geri döndüm oradan. Tabi euro bu haldeyken Avrupa artık gezilecek gibi değil. O yüzden Prag, Budapeşte tavsiyemdir çok ucuz ve güzel yerler. Benim sırada Belgrad var 2 günlük. Havalar ısınınca düşünüyoruz orası da çok eğlenceli.Var mı Avrupa da tavsiye ettiğin görülecek bir yer Fulias, şuraya gittim, imkanım olsa yarın tekrar giderim diye?
Ayyy inşallaahhh kaslarım çıkar daha belirgin
Yeni sayılır hala 38 bedenimşubat sonu çekmiştim
Amsterdam'a o patatesleri için gidebilirim yine bak. Prag çok mu kalabalık? Belgrad da aklıma yattı .Benim aklım en çok Amsterdam'da kaldı. Merkezi az çok tahmin edersiniz de köyleri inaaanııılmaaaaaz. Kafayı yiyip geri döndüm oradan. Tabi euro bu haldeyken Avrupa artık gezilecek gibi değil. O yüzden Prag, Budapeşte tavsiyemdir çok ucuz ve güzel yerler. Benim sırada Belgrad var 2 günlük. Havalar ısınınca düşünüyoruz orası da çok eğlenceli.
şekersiz yanına sporla olacak eminim bunadarısı başımıza inşallah
Praga biz sonbahar döneminde gitmiştik hatta orta avrupa turuydu 3 4 ülke gezdik. Boğucu bir kalabalığı yoktu ama yaz zamanı kalabalıktır. Çok tarihi bir yer büyüleyici. Brugge de öyleymiş. Hatta In Bruges filmini izleyindarısı başımıza inşallah
Amsterdam'a o patatesleri için gidebilirim yine bak. Prag çok mu kalabalık? Belgrad da aklıma yattı .düş Euro düş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?