- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Bildirimler hızımıza yetişemiyor bence. Alıntı yapan, ya da like falan olunca bildirim geliyor bana, ama ona bile arada atlatıdığı oluyor. Sisteminki de can, yetişebildiği kadarTunaydin bildirimi gelmeyen topik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildirimler hızımıza yetişemiyor bence. Alıntı yapan, ya da like falan olunca bildirim geliyor bana, ama ona bile arada atlatıdığı oluyor. Sisteminki de can, yetişebildiği kadarTunaydin bildirimi gelmeyen topik
Simdi yine baktim iyi geliyormus hatta regl donemindeki kramplara da iyi geliyormus yeni ogrendim ic bir bardakhadi ya süt ürünü ya bilemedim
bana geliyo bi size gitmiyo sanırsam
Samsun'la hiç alakam yok valla, hiç hayatımda bile görmedim, ama ilk fırsatta gidicem inş çok güzel bi şehir diyorlarsamson samsun sampiyon naber Samsonn
Tunaydin bildirimi gelmeyen topik
Orkide gözüm sende süper gidiyorsun bu sefer, sakın şeytana uyma bak. 2 hafta geçsin, hiç şeker düşkünlüğün falan da kalmayacak.samson samsun sampiyon naber Samsonn
Kefir olmaz sanki
[/QUOTE
prebiyotik canım çok güzel olur . Ben kahvaltıda 1 çay bardağı içiyordum
hashdauhda ben de 2 kilo verdim ya hemen giydim eteği bugün roberto carlos bacaklarımla
Ohhhh süper. Valla bu kış bezdik yaa. Bütün montlarımı yakasım var. Tshirt üstüne ceket giyeceğim günlerin hayaliyle baharı bekliyorum.Havanın ısınmasını bekliyorum bende elbiselerimi çıkardım
ben gittim samsuna 10 yaşlarindydim.. ailecek şehir turuna çikmiştik. her şehirde 1 gece kalıp geziyorduk 15 gün boyunca. babam memurdu hemen hemen her yeri gezdim. 20 yıldir gitmedim baya değişti oralar... bekar olsam kesin her yeri gezerdim nereden evlendim bilmiyrumSamsun'la hiç alakam yok valla, hiç hayatımda bile görmedim, ama ilk fırsatta gidicem inş çok güzel bi şehir diyorlar
yaaa evdeki de yeni bitti markete gitmek lazımSimdi yine baktim iyi geliyormus hatta regl donemindeki kramplara da iyi geliyormus yeni ogrendim ic bir bardak
ahh bn de şu üstteki bazı maddeler küçülünce giyebilcemHavanın ısınmasını bekliyorum bende elbiselerimi çıkardım
bi zayiflayım şu bol gelen kıyafetleri kaldircam gözüm görmesin...yenilemem lazim dolabimi..40-44 beden arasi kiyafetlerim olsun dolapta.Havanın ısınmasını bekliyorum bende elbiselerimi çıkardım
Kızzz var yaaa kaç kere boşalttım dolabı halaaa daha varbi zayiflayım şu bol gelen kıyafetleri kaldircam gözüm görmesin...yenilemem lazim dolabimi..40-44 beden arasi kiyafetlerim olsun dolapta.
ben gittim samsuna 10 yaşlarindydim.. ailecek şehir turuna çikmiştik. her şehirde 1 gece kalıp geziyorduk 15 gün boyunca. babam memurdu hemen hemen her yeri gezdim. 20 yıldir gitmedim baya değişti oralar... bekar olsam kesin her yeri gezerdim nereden evlendim bilmiyrum
Kızzz var yaaa kaç kere boşalttım dolabı halaaa daha var
Yahu ayakkabılarım bile terlik gibi olmuş içindw ayağım kayığı her şeyimi satıcam hiç giymediğim ayakkabılar elbiseler var hepsi bol
tut kocaanı götür yaaa. Sevmiyor mu gezmeyi. Bezdirme politikası uygula. Hergün aynı konudan böyle minik minik bahset. Ah samsunun dereleri vay samsunun dağları aman samsunun keçileri diye. Bi bakmışsın samsundasın. Ben bu taktikle dünya turu yapıyorum haahadhjaskdhakjhakben gittim samsuna 10 yaşlarindydim.. ailecek şehir turuna çikmiştik. her şehirde 1 gece kalıp geziyorduk 15 gün boyunca. babam memurdu hemen hemen her yeri gezdim. 20 yıldir gitmedim baya değişti oralar... bekar olsam kesin her yeri gezerdim nereden evlendim bilmiyrum
bi zayiflayım şu bol gelen kıyafetleri kaldircam gözüm görmesin...yenilemem lazim dolabimi..40-44 beden arasi kiyafetlerim olsun dolapta.
Sormaaaa yaaaDün bir pantolon verdim daraltmak için 15 tl ödedim bu iş bize pahalıya patlayacak . Bütün kotlarım bol geliyor belimden düşecek haftasonundan haftasonuna giydiklerim var ama yavaş terziye götürmem lazım
babam şimdide olsa gezdirir eşim yanaşmiyo ailemle arasi limoni.Ne güzel ailen varmış senin öyle . Bizi de imkanlarımız olur da inşallah bizde ailecek gezip görürüz. Ülkemin her karış toprağı çok değerli, karadenizin kıyı şeridini gezdim harika yerler var . Sadece batı karadenizi görmedim.