- 18 Şubat 2010
- 15.979
- 19.852
- 498
kumbaralar boş kalacak deseneTatlı çrkince canım aklıma hep doğal şeyler geliyor benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kumbaralar boş kalacak deseneTatlı çrkince canım aklıma hep doğal şeyler geliyor benim
Çünkü fazla şeker almak karaciğeri aşırı derecede yoruyo... neyse sizin hayatınız idealiniz bi şey diyemem.
patatesi çıkardım dun öğlen makarnayı yemedim çorba ve yoğurt ile tamamladım akşama da balık roka yeşil soğan domates ile tamamladım acaip yorgunluk cokuyordu uyucam da kız rahat vermediartiste bak, patatesli,dolmalı menünü unutmadık düne kadar, kibrit kutusu peynir yiyormuş
Haklısın canım yaa, tembellik faktörü işte, paketleyip kaldırmaya üşendim, öğüteyim dedim
1 yılda 50 kilo veren yeşim ceren bozoğlu.. hergun detoks içiyordu ben bu kadına bayılıyorum ne bilim doktorlar dizisinde oynarken hayran kalmıştım gerçi orda kiloluydu eşinden boşanınca zayıflamaya karar verdi geniş ailede baliketliydi... Sonra o hayat benim de 110 kiloya çıkmıştı çıkınca hemen zayıfladı bı yılda...Kızlar alın size motivasyon
Yeşim ceren bozoğlu
Sayayim da sende benimkini say heheaaa loklamalarımı sayıyorsun ya ben seni yakalarım bi daha o zengin menülerinle
Bnm de regl zamanı hala olmadımGünaydın kızlar. ..
Karnım aşırı sis uyandım regl zamanı da değil. ..kabızlık yaşıyorum of yaa
Afiyet olsun bende de var chia unutuyorum onu kullanmayı iyi hatirlatinBugünün kahvaltısı
3 kaşık Yulaf 1 bardak süt 1 küçük muz tarçın 3 fındık 3 badem
Bende kabizlik var karnım aşırı siş. Kaç gündür boyleyimnBnm de regl zamanı hala olmadım
Tşk ederm tatlım cnm hiç bi şey istemedi regl olmuşum ondan sanırım:) mutluyum sonunda oldu rahatlıycam ama galiba sancılı geçecekkAfiyet olsun bende de var chia unutuyorum onu kullanmayı iyi hatirlatin
Zeytinyağı tüket cnm bol bol ben kabız olumca öyle yapmıştımBende kabizlik var karnım aşırı siş. Kaç gündür boyleyimn
Nescafe dışında herşey kusursuzSabah 9.00
Şekersiz türk kahvesi
Öğle 13.00
Izgara tavuk Ayran Aci biber 2 dilim tb ekmeği
Ara 17.00
Şekersiz nescafe 1 avuç beyaz leblebi
Aksam 20.30
Detoks corba
2.5 litre su pofu